Apartmani PerlaPrizna - Kvarner i gorje

cijena od € 35 na noć
Ups, izgleda da ovaj oglas trenutno nije aktivan. Bez panike, za Vas imamo veliki izbor odličnog smještaja u gradu Prizna i regiji Kvarner i gorje!
Opis objekta

Plaža je u neposrednoj blizini kuće (40 m). U blizini kuće nalaze se još plaža (udaljenost od kuće je 3-4 minute hoda)! Svaki naš apartman ima površinu 50 metara kvadratnih. Apartmani se sastoje od kuhinje, dnevne sobe, kupaonice, spavaće sobe te dvije terase (jedna sa pogledom na more i jedna sa pogledom na vrt, masline te planine). Na raspolaganju Vam je: Internet, klima, roštilj, kuhalo za vodu, aparat za kavu, satelitska televizija, TV, 2 terase, ležaljke, suncobran, igralište za djecu, vanjski tuš, parkiralište u neposrednoj blizini...Iza kuće se nalazi prostor za druženje sa roštiljem. Prizna je malo mjesto koje Vam pruža mir, čisto more, bijeg od gradske gužve. Možete se baviti plivanjem, pješačenjem, biciklizmom, ribolovom, ronjenjem, ali također možete se i jednostavno opuštati i sunčati. Prizna se nalazi između Karlobaga i Senja, a nasuprot otoka Paga. Iz Prizne se vrlo jednostavno može otići posjeti: Plitvička Jezera, Velebit, Zrće (party), Zadar, Senj, Karlobag.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Idealno vrijeme dolaska je od 14 sati do 20 sati. Idealno vrijeme odlaska je do 10 sati. Nadoplata za klimu je 5 EUR po danu, a kaucija (sigurnosni depozit) je 100 EUR. Kućni ljubimci su dobro došli u svim apartmanima-uz nadoplatu. Za rezervaciju smještaja potrebno je uplatiti 25% dogovorene cijene, a ostatak se gotovinski plaća prilikom dolaska u smještajni objekt.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 40 m
  • Plaža: 40 m
Vrsta plaže
Šljunčana, Betonska, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
U našim apartmanima dočekati ćemo Vas, u znak dobrodošlice, s našim tradicionalnim pićem i hranom! Na raspolaganju Vam je: roštilj, kuhalo za vodu, aparat za kavu, satelitska televizija, klima, TV, 2 terase, igralište za djecu, vez za brod, parkiralište u neposrednoj blizini kuće, Wi-Fi Internet... Naš osmjeh i gostoljubljivost biti će Vam na raspolaganju za cijelo vrijeme Vašega boravka!
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Perla
Marinka Rukavina Oglašivač od 2016
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Više o domaćinu

Dragi naši! Nadamo se da ćete se odlučiti za boravak u našim apartmanima! Mi ćemo se maksimalno potruditi da Vam boravak bude što ugodniji. Stojimo Vam na raspologanju! Za bilo kakva pitanja slobodno nam se obratite, odgovaramo u najkraćem mogućem roku!

Oglas Apartmani Perla je pregledan 11316 puta od 21.03.2016.