Apartmani LoznicaPrivlaka - Zadar i okolica

cijena od € 40 na noć
Ocjena gostiju na temelju 7 komentara
Odlično! 5/5
Opis objekta

Apartmani \\\\ Loznica \\\\ nalaze se u sklopu obiteljske kuće, 20 metara od mora, 70 metara od pješčane plaže, objekt broji ukupno 2 apartmanske jedinice koje su potpuno opremljene i namještene, potpuna privatnost, mir, tišina. Apartman 4: dvosobni apartman, nalazi se na prvom katu, pogled na more, velika i prostrana terasa od 35m2 sa garniturom za sijedenje. Apartman 2 : jednosobni apartman nalazi se u prizemlju okružen zelenilom, prostrana terasa od 18m2 sa garniturom za sijedenje. Prostrana okučnica ovih apartmana sa parkingom, roštiljem, vanjskim tušem sa kabinom stoji gostima na raspolaganju. Ljubazni domačini koji če gostima stajati na raspolaganju za vrijeme njihova boravka, još je jedna privlačnost ovih apartmana. U objektu postoji obavezan kučni red i mir od 23. 00h-07. 00h.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Ovisno o duljini i iznosu rezervacije određuje se iznos depozita koji je gost dužan platiti prilikom rezerviranja smještajne jedinice. Dolazak u apartman moguć je poslije 15. 00h, odlazak je obavezan do 09. 00h. Boravišna pristojba nije uključena u cijenu iznosi : odrasli 1.50 EUR / OSOBA / DAN, djeca 12-18 / 0,75 EUR / OSOBA / DAN Upotreba klima uređaja nije uključena u cijenu apartmana iznosi : 5€ na dan.
Boravišna pristojba nije uključena u cijenu.
Šaljemo pismenu potvrdu rezervacije (voucher)
Politika otkazivanja
100 % povrat akontacije prilikom otkazivanja 60 i više dana. 50% povrat akontacije prilikom otkazivanja 30-60 dana. 0% povrat akontacije prilikom otkazivanja unutar 30 dana.
Udaljenost od objekta
  • More: 20 m
  • Plaža: 70 m
  • Centar: 400 m
  • Trgovina: 100 m
  • Restoran: 70 m
  • Doktor: 300 m
  • Ljekarna: 300 m
  • Banka: 3 km
  • Pošta: 300 m
  • Benzinska crpka: 3 km
  • Autobusni kolodvor: 20 km
  • Željeznički kolodvor: 20 km
  • Zračna luka: 20 km
  • Marina: 20 km
  • Sportske aktivnosti: 10 m
  • Disco klub: 3 km
  • Casino: 2 km
  • Nacionalni park: 30 km
Vrsta plaže
Pješčana, Betonska, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
Wellness Centar, bazen, zatvoreni bazen, sauna, Beauty Centar u Hotelima u Petrčanima - 15 km od Privlake. Tenis, odbojka košarka, rukomet, jahanje, ronjenje, jedrenje na dasci, skijanje na vodi, parasailling, jet ski, iznajmljivanje bicikla u Holiday Resort Zaton - 10 km od Privlake. Uovoj regiji nalaze se Nacionalni Parkovi : Paklenica, Kornati, Krka. Parkovi Prirode : Vransko Jezero i Telaščica
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Loznica
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 7 komentara
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Osijek, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u A4, Kolovoz 2022
Odlično

Apartman izuzetno čist i uredan, lijep i u potpunosti opremljen. Velika terasa i pogled na more su apsolutni adut. Domaćini u potpunosti na raspolaganju, gostoprimivi i vrlo ljubazni. Svaka preporuka.

Preporučujem za : Osobe željne mira, Starije osobe, Obitelji s djecom, Turiste bez auta, Razgledavanje,
Graz, Austrija
Odlično! (5/5) Boravio u A2, Srpanj 2020
Vrijeme je za pravi odmor!

Ljetujemo porodično već 13 godina, što samo potvrđuje kvalitetu smještaja. Već se osjećamo kao domaći i da tu pripadamo. To naravno ne bi bilo moguće bez ogromne srdačnosti i gostoprimstva domaćina kao i domaćinske atmosfere. Doslovce sve izgleda onako kako je opisano. Apartman karakterizira izuzetna čistoća i pedantnost, što je još jedan razlog zbog čega smo stalni gosti. Svake godine se ulaže u nešto novo s ciljem poboljšanja usluga. Sve je na dohvat ruke od trgovine, igrališta za djecu, sportskih terena do restorana. Savršeno za osobe željne mira, slobode i za bračne parove s manjom djecom, zato što su more s pješčanim dnom i pješčana plaža izuzetno blizu.

Preporučujem za : Aktivni odmor, Osobe željne mira, Starije osobe, Obitelji s djecom, Romantičare, Osobe s invaliditetom, Osobe s kućnim ljubimcima, Razgledavanje,
Idrija, Slovenija
Odlično! (5/5) Boravio u A4, Srpanj 2020
Odličan smještaj

Već dvadeset godina ugošćujemo ovo odredište. To je pokazatelj izvrsnog smještaja. Stan je uzoran, čist i dobro opremljen. Lokacija je u mirnom dijelu, s velike terase se pruža prekrasan pogled na more. Domaćini su vrlo ljubazni i uvijek na raspolaganju kako bi pomogli opuštenom i odličnom boravku. U blizini je veliko igralište za opuštanje i brojne mogućnosti za druge oblike rekreacije. Svatko može pronaći nešto za sebe. Žeđ i glad možete utažiti u obližnjim bifeima i restoranima. Ponuda je raznolika, cijene su umjerene. Sve napisano nudi nam sjajan odmor i dobrobit.

Preporučujem za : Aktivni odmor, Osobe željne mira, Starije osobe, Obitelji s djecom, Turiste bez auta, Romantičare, Razgledavanje,
Komentar preveden sa slovenski - Prikaži original
Prikaži sve komentare
Marijana Grbić Oglašivač od 2019
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Oglas Apartmani Loznica je pregledan 41742 puta od 29.04.2019.