Apartmani Villa Flora MarisPrivlaka - Zadar i okolica

cijena od € 35 na noć
Ups, izgleda da ovaj oglas trenutno nije aktivan. Bez panike, za Vas imamo veliki izbor odličnog smještaja u gradu Privlaka i regiji Zadar i okolica!
Opis objekta

Naš dom ima 4 apartmana (3 apartmana na prvom katu i jedan u prizemlju) pogodnih za boravak 2 do 5 osoba. Villa Flora-Maris ima privatan bazen s hidromasažom, u kojem svi gosti mogu svakodnevno uživati. Također, pokraj bazena je velik vrt s roštiljem. Stoga se, u hladu biljaka ili u ležaljkama na suncu, možete u potpunosti regenerirati. Nalazimo se u maloj, tihoj ulici te smo okružni poljima. Najveća i najbliža plaža udaljena je samo 700 metara. Parking je osiguran. Naši apartmani su novi i udobni. Uložili smo mnogo truda kako bismo vam boravak učinili što ugodnijim. A ukoliko vam bilo što nedostaje ili vam je potreban savjet, uvijek nas možete pitati i rado ćemo vam pomoći.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Check in: 14:00 Check out: 10:00 Veselimo se Vašem skorom dolasku !
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Politika otkazivanja
Gost može besplatno otkazati do 10 dana prije dolaska. Gost će platiti ukupan iznos u slučaju otkazivanja unutar 10 dana prije dolaska. Ako se gost ne pojavi bit će mu naplaćen ukupan iznos.
Udaljenost od objekta
  • More: 700 m
  • Plaža: 700 m
  • Trgovina: 300 m
  • Restoran: 500 m
  • Doktor: 600 m
  • Pošta: 1 km
  • Benzinska crpka: 3 km
  • Autobusni kolodvor: 25 km
  • Zračna luka: 30 km
  • Marina: 25 km
  • Disco klub: 5 km
  • Nacionalni park: 500 km
Vrsta plaže
Pješčana, Betonska, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
Ovo je pravo mjesto za opuštanje u tišini i miru od stresnog posla, gužve i buke u prometu. Okruženi smo sa pješčanim plažama (većina plaža su plitke pješčane plaže), tako da možete odabrati onu koja vam je najprikladnija. Morska voda je kristalno čista. A ako vam dosadi plivati i ležati na plaži, Zadar (jedan od najljepših povijesnih gradova u Dalmaciji) udaljen je manje od 20 km, Nin (srednjovjekovni grad s poznatom Kraljičinom plažom i windsurfing područjem) udaljen je 3 km, Zaton 5 km (jahanje, minigolf, ronjenje, jedrenje, tenis) te Vir (poznat po noćnom životu i prometnim ulicama) udaljen je samo 5 km
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Villa Flora Maris
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 1 komentara
Moravské Budějovice, Češka Republika
Odlično! (5/5) Boravio u Apartmani Villa Flora Maris, Srpanj 2018
odličan!

Za one koji traže mir na moru Privlaka je idealno mjesto. a u smislu smještaja Flora Apartman je jasan izbor za Privlaku. Iako je samo na rubu grada, ali kad nema pogleda na more, pružit će vam pogled na veličanstvene planine u daljini. Vlasnici stana su vrlo lijepi. Cijena smještaja je također lijepa. Soba je bila vrlo čista i moderna. Samo moram odabrati odmor nekoliko dana. Za pet dana bilo je malo pokušati biciklističku stazu uz more, veselo okolo s pogledom na more ...... i upoznati grad i druge mogućnosti za snorkeling.

Preporučujem za : Osobe željne mira,
Komentar preveden sa Češki - Prikaži original
Žana Bošnjak Oglašivač od 2018
Govori:
Hrvatski, Engleski, Španjolski,
Više o domaćinu

Mi smo mala obitelj koja uvijek nastoji učiniti sve kako bi Vaš odmor bio što ugodniji. Barem jedan od nas je uvijek ovdje da Vam pomogne sa svime što vam je potrebno. Želimo Vam nezaboravan odmor i nadamo se da ćete nas opet posjetiti.

Oglas Apartmani Villa Flora Maris je pregledan 28253 puta od 06.05.2018.