Apartman Villa VigoZadar - Zadar i okolica

cijena od € 180 na noć
Ups, izgleda da ovaj oglas trenutno nije aktivan. Bez panike, za Vas imamo veliki izbor odličnog smještaja u gradu Zadar i regiji Zadar i okolica!
Opis objekta

Želite li provesti nezaboravan godišnji odmor tada su Zadar, kao destinacija raznolikih sadržaja i apartman u Villi ViGo pravi izbor. Villa je smještena na rubnom dijelu dovoljno daleko od gradske vreve, a ipak dovoljno blizu svim sadržajima. Prostrani luksuzno opremljeni apartman u prizemlju Ville (93m2), s natkrivenim balkonom, terasom sa bazenom okružen zelenilom pruža vam potpunu intimu kupanja, sunčanja i općenito korištenja cijele okućnice. Na katu stanuju dvije vlasnice koje će vam rado biti na usluzi ako i kad to poželite, a također su na vaš zahtjev spremne napustiti Villu, o čemu se treba izjasniti prilikom rezervacije. Apartman se sastoji od dvije spavaće sobe sa bračnim krevetom ( jedna ima zatvorenu lodju), vrhunski opremljene kuhinje s blagovaonom i prostranim dnevnim boravkom sa izlazom na terasu prema bazenu. Sjedeća kutna garnitura se može koristiti kao ležaj za jednu osobu ili razvučena ležaj za dvije osobe. Kuhinja je opremljena svim potrebnim pomagalima; perilica posuđa, mikrovalna, aparat za kavu, grijalo za vodu, štapni mikser, toster, kao i sredstvima za pranje posuđa. Kupaona je s kadom, perilicom i sušilicom rublja, te higijenskim potrepštinama. Gostima su na raspolaganju bez dodatne nadoknade; 2 parkirna mjesta, WiFi, TV ravnog ekrana sa satelitskim programom, air condition, roštilj, sprava za vježbanje, stolni tenis. Villa ViGo pruža potpuni užitak, dođite i uvjerite se.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
KOMENTARI SE ODNOSE NA DRUGI OBJEKT Županija: Zadarska Grad: Zadar Naselje: Zadar Check in/Check out: 14:00/10:00 Broj osoba ukupno: 4 Mogućnost dodatnog ležaja: 2 Udaljenost od mora: 3000 m Udaljenost do plaže: 3000 m Bazen: Da Kontakt osoba: gordana. gospic2@gmail. com;visnjavlat@gmail. com Adresa: Grgura Budislavića 19, 23000 Zadar Mobitel: 385(0)989744919 - Gordana Telefon: 385(0)959040652- Višnja Vlatković Boravišna pristojba uključena u cijenu: Da Jezici koje govori vlasnik: Hrvatski, Engleski Površina: 1 x 93 m2
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 3 km
  • Plaža: 3 km
  • Centar: 2 km
  • Trgovina: 500 m
  • Restoran: 1 km
  • Doktor: 2 km
  • Ljekarna: 500 m
  • Banka: 1 km
  • Pošta: 2 km
  • Benzinska crpka: 500 m
  • Autobusni kolodvor: 4 km
  • Zračna luka: 14 km
  • Marina: 3 km
  • Sportske aktivnosti: 2 km
  • Casino: 1.5 km
Vrsta plaže
Pješčana, Šljunčana, Betonska, Stjenovita,
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartman Villa Vigo
Komentari
Vrlo dobro 4/5
Ocjena gostiju na temelju 3 komentara
Villeneuve d\'ascq, Francuske
Odlično! (5/5) Boravio u Apartman Villa Vigo, Kolovoz 2013
Lijep smještaj

Gordana Stan je vrlo lijepo, sve je novo i vrlo čist, a tu je i mala terasa za objedovanje van. Možete se pridružiti pješice vrlo lako središtu Zadra u 20 minuta. Imali smo loptu vrijeme u Zadru i Gordana je vrlo prijateljski i više

Preporučujem za : Aktivni odmor, Noćne izlaske, Osobe željne mira, Starije osobe, Turiste bez auta, Razgledavanje,
Komentar preveden sa francuski - Prikaži original
Kočevje, Slovenija
Vrlo dobro (4/5) Boravio u Apartman Villa Vigo, Kolovoz 2014
Divan apartman i prijazna ugostiteljica

U apartmanu smo boravili u kolovozu 2014 i bili smo vrlo zadovoljni. Apartman je dobro opremljen sa svim potrebnim za boravak. Ugostiteljica je vrlo ljubazna i na razpolaganju svakog trenutka.

Preporučujem za : Aktivni odmor, Osobe željne mira,
Den Bosch, Nizozemska
Vrlo dobro (4/5) Boravio u Apartman Villa Vigo, Kolovoz 2014
Prostrani stan!

Moja djevojka i ja proveo 3 noći sna u ljeto 2014. Stan je prostran, čist i potpuno opremljen. Domaćica (Gordana) je vrlo prijateljski. U kuhinji sa svim potrebnim sadržajima, kao što su posuđe, ručnici, deterdžent za pranje posuđa i sl Postoji Wi-Fi i Lidl je u blizini.

Preporučujem za : Aktivni odmor, Razgledavanje,
Komentar preveden sa nizozemski - Prikaži original
Gordana Gospić Oglašivač od 2014
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Oglas Apartman Villa Vigo je pregledan 21809 puta od 18.02.2014.