Apartmani RamarinRogoznica - Šibenik i okolica

cijena od € 50 na noć
Ups, izgleda da ovaj oglas trenutno nije aktivan. Bez panike, za Vas imamo veliki izbor odličnog smještaja u gradu Rogoznica i regiji Šibenik i okolica!
Opis objekta

Ovaj objekt pruža mogućnosti prekrasnog odmora u mirnoj okolini sa samo par susjednih kuća s lijeve strane. Naime, objekt je okružen prirodom i kao glavni adut daje gostu privatnost koja odmara dušu i tijelo. Pogled iz apartmana prikazuje prekrasni krajolik rogozničkog zaljeva. Staklene stijenke moguće je skorz otvoriti, sto daje ugođaj koji ostavlja bez daha. U dvorištu se nalazi vrtni namještaj i veliki gril za obiteljska druženja.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Prilikom rezervacije plačate 20% iznoza odmah. Tada dobivate potvrdu rezervacije kako bi sigurno mogli dočekati svoj godišnji odmor. Prilikom dolaska plačate ostatak iznosa. Sve naše goste dočekati će domačin prilikom dolaska i predati ključeve apartmana uz sva dodatna objašnjenja te odgovore na pitanja. Check in je kod nas uobičajan u popodnevim satima oko 16:00h a check out u prijepodnevnim satima 10:00h. Za bilo kakva pitanja osjećajte se slobodno kontaktirati nas. Veselimo se vašem dolasku!
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 200 m
  • Plaža: 200 m
  • Centar: 800 m
  • Trgovina: 800 m
  • Restoran: 800 m
  • Doktor: 800 m
  • Ljekarna: 800 m
  • Pošta: 800 m
  • Autobusni kolodvor: 800 m
  • Zračna luka: 26 km
  • Marina: 800 m
  • Disco klub: 800 m
Vrsta plaže
Šljunčana,
Dodatni sadržaji
Objekt uključuje kompletno opremljenu kuhinju, besplatni wifi i besplatan privatni parking kako bi se naši gosti mogli dodadno opustiti.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Ramarin
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 3 komentara
Rome, Italija
Odlično! (5/5) Boravio u Apartmani Ramarin, Kolovoz 2018
Odlično mjesto

Divno mjesto. Vrlo ugodan i odličan za odmor. Apartman se nalazi u blizini svih atrakcija i jamči ugodan odmor. Vlasnici su vrlo ljubazni. Definitivno preporučujem.

Preporučujem za : Aktivni odmor, Osobe željne mira, Razgledavanje,
Komentar preveden sa talijanski - Prikaži original
Zagreb, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u Apartmani Ramarin, Kolovoz 2018
Užitak u svakom pogledu

Kod odabira lokacije za odmor uvijek me brine istinitost opisa ponude i kvalitete samog smještaja. Moram istaknuti da sam bila ugodno iznenađena kad sam dobila odmor kakav sam i željela. Smještaj je besprijekoran. Najviše sam uživala u slobodi prostora i samom interijeru. Neovisno o tome što smo najviše vremena provodili u prirodi, povratak u uredan i dobro organiziran prostor za mene je izuzetno bitna stavka odmora. Preporučujem vam odabir ove lokacije za odmor, bez obzira na to s kim ljetujete jer dobiti ćete ono što ste i tražili. Odmorit ćete se. Nakon ugodnog sna, jutarnja kava u voljenom društvu s pogledom na more........neprocjenjivo

Preporučujem za : Osobe željne mira,
Varaždin , Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u Apartmani Ramarin, Kolovoz 2018
Savršena lokacija

Ako vam je kod godišnjeg odmora najbitnija mirna lokacija s prekrasnim okruženjem prirode budite sigurni da su Ramarin apartmani idealni za obiteljski odmor. Mi smo bili s dvije obitelji u daljnjem većem apartmanu. Imaju zajedničku kuhinju i veliku blagovaonicu. Zaista smo uživali!! Savršeno

Preporučujem za : Obitelji s djecom,
Renata Samardzic Oglašivač od 2019
Govori:
Hrvatski, Engleski, Njemački,
Oglas Apartmani Ramarin je pregledan 15900 puta od 29.01.2019.