Apartmani DominaSevid - Split i okolica

cijena od € 40 na noć
Ups, izgleda da ovaj oglas trenutno nije aktivan. Bez panike, za Vas imamo veliki izbor odličnog smještaja u gradu Sevid i regiji Split i okolica!
Opis objekta

Apartman se nalazi u prizemlju kuče samo 50 m do mora. Sastoji se od jedne bračne spavaće sobe, a u boravku se sjedeća garnitura po potrebi pretvara u ležaj za još dvije osobe . Opremljen je sa kompletnom kuhinjom, uključujuči i perilicu suđa, a u kupatilu je perilica za odječu. Wi-fi je besplatan, ana velikom flat tv je mogučnost gledanja oko 50-60 programa. Objekt je klimatiziran (klima uređaj). Na terasi se nalazi stol sa stolicama i dvosjed za što ugodniji boravak vani, a pogled je na vrt u kojem gosti sami imaju mogučnost poslužiti se sa povrčem koje je u periodu boravka dostupno (rajčice, salata špinat paprike, smokve...), a u velikom kaminu slobodno mogu pripremati jela sa grilla. Parking je uz objekt ( kuča je sa dva apartmana za iznamljivanje koji koriste privatni parking) Domačin se nalazi u obližnjem objektu te je tako uvijek u mogučnosti biti na usluzi gostima

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Smještaj se plača po dolasku osim plačanja prvog dana smještaja (akontacija), koji je potrebno uplatiti preko računa u banci ( time se potvrđuje rezervacija). Dolazak u apartman je od 15. 00 sati, a na dan odlaska je poželjno da gosti napuste apartman do 10. 00 ujutro da bi se isti mogao pripremiti za sljedeče goste)
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 50 m
  • Plaža: 50 m
  • Centar: 200 m
  • Trgovina: 200 m
  • Restoran: 200 m
Vrsta plaže
Pješčana, Šljunčana, Betonska, Stjenovita,
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Domina
Denisa Dolić Oglašivač od 2019
Govori:
Hrvatski, Engleski, Njemački,
Oglas Apartmani Domina je pregledan 16807 puta od 13.03.2019.