Apartmani VedranaRogoznica - Šibenik i okolica

cijena od € 60 na noć
Ocjena gostiju na temelju 1 komentara
Odlično! 5/5
Opis objekta

Smješteni u obiteljskoj kući u Rogoznici, malenom mjestu u srcu Dalmacije, Apartmani Vedrana odlična su polazna točka za obilazak svih većih turističkih središta na hrvatskoj obali. Udaljeni samo 20 km od Trogira, 34 od Šibenika i 50 od Splita, naši apartmani nude Vam mogućnosti svakodnevnih izleta u obližnje gradove koji odišu poviješću i kulturom, a ako želite uživati u prekrasnoj prirodi, nacionalni parkovi Krka i Kornati nalaze se u blizini i predstavljaju savršen odabir. Apartmani Vedrana i obitelj Jurković pozivaju Vas u svoj dom i srca. Provedite svoj odmor i opustite se s nama! Naša kuća nalazi se na malenom brežuljku s pogledom na predivan zaljev, samo 100m od mora i plaže te 15 minuta hoda do centra i starog mjesta. Na raspolaganju su Vam 4 potpuno i suvremeno opremljena apartmana, osigurano parking mjesto, vanjski tuš te roštilj i veliko dvorište s nekoliko stolova i terasa za zajedničko korištenje. Svaki apartman ima zaseban ulaz, terasu te pogled na more.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Plaćanje se obavlja po dolasku, turistička taksa nije uključena u cijenu, akontacija iznosi 25% ukupne cijene. Check in je od 14:00 prvog dana Vašeg aranžmana, a check out do 10:00 posljednjeg datuma Vašeg boravka.
Boravišna pristojba nije uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 100 m
  • Plaža: 100 m
  • Centar: 700 m
  • Trgovina: 700 m
  • Restoran: 800 m
  • Doktor: 1.5 km
  • Ljekarna: 2 km
  • Banka: 700 m
  • Pošta: 1.5 km
  • Benzinska crpka: 7 km
  • Marina: 3 km
  • Disco klub: 7 km
Vrsta plaže
Šljunčana, Betonska, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
Piće dobrodošlice uključeno u cijenu. Uz smještaj nudimo opciju pripreme lokalnih specijaliteta uz prethodan zahtjev i nadoplatu, a stojimo Vam na raspolaganju i za pomoć pri organizaciji svih Vaših izleta. Veliku ponudu organiziranih izlet nudi TZ Rogoznica te ćemo Vas rado uputiti i dati Vam sve potrebne informacije. Na plaži udaljenoj samo 100m od našeg objekta nalazi se kafić s ponudom hrane i sladoleda, a imate opcije i iznajmljivanja pedalina, paddle boarda te ležaljki za sunčanje i suncobrana.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Vedrana
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 1 komentara
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Rychwałd, Poljska
Odlično! (5/5) Boravio u A6+2, Srpanj 2021
Preporučam!

Odličan položaj, blizina plaže, prekrasan i nezaboravan pogled s terase. Fini domaćini, odlična atmosfera. Preporučujem svim srcem!

Preporučujem za : Obitelji s djecom,
Komentar preveden sa poljski - Prikaži original
Ivanka Jurković Oglašivač od 2019
Govori:
Hrvatski, Engleski, Njemački, Talijanski,
Više o domaćinu

Osim mene, dio tima Apartmana Vedrana su i Angela, Ante i Dalimir Jurković. Obitelj Jurković poziva Vas da svoj odmor provedete s nama i radujemo se Vašem dolasku!

Oglas Apartmani Vedrana je pregledan 47153 puta od 24.04.2019.