Apartmani BilicRažanj (Rogoznica) - Šibenik i okolica

cijena od € 85 na noć
Ocjena gostiju na temelju 6 komentara
Odlično! 5/5
Opis objekta

Obitelj Bilić Vam želi dobrodošlicu u svoje apartmanske kuće u Ražnju. To je malo turističko naselje za veliki obiteljski godišnji odmor. Posjetite nas i otkrijte sve čari malog turističkog mjesta, prekrasnog mora i hrvatskog gostoprimstva. Oko same Vile Bilić nalaze se sve vrste plaža od pješčanih i šljunčanih do kamenih i betonskih.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Za potvrdu rezervacije potrebno je izvršiti avansno plaćanje u iznosu od 30% od ukupne cijene. Ostatak plaćanja obavlja se prvog dana vašeg dolaska u kešu. Čišćenje apartmana naplaćuje se 50 EUR. Boravišna pristojba je uključena u cijenu. Rezervacije za velike grupe nisu dozvoljene.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Politika otkazivanja
u slučaju otkazivanja unutar 30 dana prije dolaska, polog će biti vraćen, umanjen za bankovnu proviziju.
Udaljenost od objekta
  • More: 10 m
  • Plaža: 10 m
  • Centar: 2 km
  • Trgovina: 10 m
  • Restoran: 10 m
  • Zračna luka: 25 km
  • Disco klub: 20 km
  • Nacionalni park: 15 km
Vrsta plaže
Šljunčana, Betonska,
Dodatni sadržaji
15 km od Vile Bilić nalazi se Nacionali park Krka sa prekrasnim vodopadima, florom i faunom. Nacionalni park Krka svake godine posjeti više od 500. 000 ljudi. Za lude noćne provode u blizini Ražnja nalazi se noćni klub Aurora gdje zalaze mladi ljudi iz svih dijelova Dalmacije. Prostire se na više od 250 kvadratnih metara i otvoren je cijelu noć. Možda Vam više odgovara tiha, intimna večera u krugu obitelji...onda svakako morate posjetiti Rogoznicu koja je udaljena svega 2 km od Ražnja. . Ako ipak ne želite ići tako daleko onda možete večerati u restoranu koji je smješten u samo Ražnju. Nekoliko škola ronjenja je aktivno u Ražnju. Kristalno čisto more i bogat morski životinjski svijet garantiraju sate i sate dobre zabave.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Bilic
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 6 komentara
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
BISTRINCI, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u A4, Srpanj 2023
Savršeno

Samo pohvale za ovaj apartman tj. cjelokupni objekt. Jako uredan i čist apartman s izvrsnim popratnim sadržajem. Sve je kao na slikama. Sve pohvale domaćinima na ljubaznosti i susretljivosti.

Preporučujem za :
Köln, Njemačka
Odlično! (5/5) Boravio u Apartmani Bilic, Kolovoz 2016
Kao san

Bok ekipo, Postoje mjesta na svijetu, takva i onakva, a postoje i ona koje ste trebali posjetiti i pronaći. Odvojeno od masovnog turizma, prostranjen u predivnu uvalu koja u jutarnjim satima liči na jezero, kristalno čista voda, male šljunčane plaže u skladu s prirodom, betonske ploče (tipično za Hrvatsku) su tu postavljene s ljubavi, ne prevelike, od vlasnika postavljene sa smislom, svugdje se mogu postaviti suncobrani, a pomoću ljestvi čak i djeca mogu bez opasnosti na kupanje. Ovo malo, uspavano mjestance s lijepim imenom Mezaroca je 2 km udaljeno od Ražnja, mali market, restoran s najljepšim zalaskom sunca kojega sam ikad vidio na svim svojim putovanjima, oboje neposredno ispod Vile Bilić. Vila Bilić, gdje sam se smjestio, se posebno ističe s time što vlasnik govori vrlo dobo njemački, njegov sin Teo vrlo dobro engleski, te oboje imaju talent svojim gostima pokloniti bezbrižan i mirni odmor. Dobra duša kuće Bilić je domaćica Ifeta. 24 sata dnevno je na raspolaganju svim gostima, bilo koje nacionalnosti, u potpunosti ugoditi. Svoju čistoću svakodnevno potvrđuje, njezina posteljina je toliko bijela da takvu nikada nisam vidio, a miris posteljine te istoga te u trenu vraća u djetinstvo. Tako izgledaju i sobe. Novi (tihi) klima uređaji se se svaku noć brinu za dobar san. Novi bazen s velikom terasom s kojeg se iz leželice bez zapreke pruža pogled na cijelu uvalu bez premca je najljepši na ovom divnom mjestu. Ovo mjesto napustiti, otić preko puta u Rogoznicu, se lako da s povoljnim taxi brodom u samo deset minuta, a mol je od vile udaljen svega nekoliko metara. Što već netko traži, naći u Rogoznici. Mali dućan za kućne potrepštine i tržnica ribe gdje se može povoljno kupiti riba koju onda na večer sam pripremaš na roštilju kod Stipe. Stipe za tu prigodu bez naknade stavlja na raspolaganje drvo od masline za potpalu, a Ifeta korisno stoji na raspolaganju sa savjetima oko pripreme. Hvala na ovom predivnom odmoru!

Preporučujem za : Starije osobe, Obitelji s djecom, Romantičare,
Komentar preveden sa engleski - Prikaži original
Osijek, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u Apartmani Bilic, Srpanj 2016
Sve pohvale i preporuka 100% !!!!!!!

Prekrasno mjesto za odmoriti dušu i tijelo. Smještaj i više nego odličan. Luksuzni Apartmani sa najljepšim pogledom (pogotovo zalak sunca). Posebno je dobro kupanje na bazenu u zalazak sunca!!! Domaćini izuzetno ljubazni i susretljivi. Preporuka svakome tko se želi odmoriti!!! Mi ćemo se tu odmarati i sljedećih godina !!!

Preporučujem za : Osobe željne mira, Obitelji s djecom,
Prikaži sve komentare
Teo Bilić Oglašivač od 2015
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Više o domaćinu

Villa Bilic is property of family Bilic. We are trying to give us best and to show you Croatian culture, customs and tradition.

Oglas Apartmani Bilic je pregledan 67112 puta od 19.06.2015.