Apartman LavandaŽaborić - Šibenik i okolica

cijena od € 100 na noć
Ocjena gostiju na temelju 15 komentara
Odlično! 5/5
Opis objekta

Naš predivan apartman nalazi se u jednoj od najljepših uvala na Jadranu. Mirno i tiho mjesto, smješten je u uvali Jasenovo koju odlikuju veličanstvena lokacija, kristalno čisto more i netaknuti dijelovi prirode a sve to između atraktivne Jadranske turističke ceste i azurno plavog mora te u neposrednoj blizini predivnog auto kampa Jasenovo. Apartman se nalazi na 1. katu, ima 2 spavaće sobe, dnevni boravak sa krevetom na rasklapanje i blagovaonicu, kuhinju, kupaonicu, balkon te osigurano parkirno mjesto za Vaš automobil. Opremljen je namještajem vrhunske kvalitete, svim kuhinjskim aparatima, klima-uređajem, free Wi-Fi, UHD smart TV, PlayStation4, perilicom za rublje, perilicom posuđa te drugim korisnim aparatima. Također, za cijelo vrijeme Vašeg boravka, osigurani su Vam posteljina i ručnici. Luksuzan stan je koncipiran kao savršen smještaj za obitelj gdje će svi gosti imati svoj komfor i privatnost što je ujedno i garancija da ćete upravo ovdje provesti miran i opuštajući odmor.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Kako bi ostvarili rezervaciju smještaja potrebno je uplatiti dogovoreni iznos avansa dok se ukupni iznos smještaja uplaćuje na račun najkasnije na dan dolaska u smještaj. Vrijeme dolaska je od 15:00 sati, vrijeme odlaska do 10:00 sati. Poštujemo svakog gosta te im želimo i nastojimo osigurati udobnost, sigurnost i visoku higijenu prostora u kojem nije dozvoljeno pušenje kao niti boravak drugih osoba bez prethodnog dogovora sa vlasnikom smještaja.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 20 m
  • Plaža: 50 m
  • Centar: 2 km
  • Trgovina: 1 km
  • Restoran: 10 m
  • Doktor: 2 km
  • Ljekarna: 10 km
  • Banka: 10 km
  • Pošta: 3 km
  • Benzinska crpka: 10 km
  • Autobusni kolodvor: 10 km
  • Zračna luka: 50 km
  • Marina: 11 km
  • Disco klub: 15 km
  • Nacionalni park: 25 km
Vrsta plaže
Pješčana, Šljunčana, Betonska,
Dodatni sadržaji
Okolica Šibenika posebna je i atraktivna, a samim time i izuzetno privlačna svim ljubiteljima prirode i biciklizma, po izuzetno razgranatoj mreži brdsko-cestovnih biciklističkih staza koje se protežu na ukupno 140 kilometara, većim dijelom na makadamu dok na nekim mjestima su i asfaltne podloge. Udaljeni smo 9 km od grada Šibenika, 15 km od grada Primoštena, 16 km od tvrđave sv. Nikole te 25 km od NP Krka i 50 km od zračne luke Split. Nalazimo se u neposrednoj blizini NP Kornati, Parka prirode Vransko Jezero i Parka prirode Telaščica.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartman Lavanda
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 15 komentara
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
-, Slovenija
Odlično! (5/5) Boravio u A4, Kolovoz 2023
Predivno! ❤️

Jedno od najboljih mjesta gdje smo bili. Gospođa M. je odličan domaćin, vrlo susretljiva i ljubazna. Sve je izuzetno čisto, uredno i mirisno, puno posuđa i stvari potrebnih za kuhinju i ugodan odmor i boravak. Plaža u neposrednoj blizini apartmana-čista, lijepa, ima mjesta u hladu i more bas jako čisto. Svakako preporučujemo ovaj smještaj za odmor jer mi se vraćamo svako ljeto.

Preporučujem za : Osobe željne mira, Starije osobe, Obitelji s djecom, Romantičare, Razgledavanje,
Sveti Ivan Zelina, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u A4, Srpanj 2023
LAVANDA - apartman za uzor svim iznajmljivačima!

Godinama ljetujemo po Jadranu, ali nikad još nismo bili ovako ugodno smješteni kao u ovom apartmanu. Osjećali smo se opušteno kao u svojoj kući, a opet cijenjeno jer smo za svoj novac dobili apsolutnu vrijednost. Slike koje vidite u oglasu su lijepe, ali ne mogu dočarati ugodu koju osjećate u samom prostoru. Od ulaza u apartman sve miriše na svježinu i čistoću. Apsolutno svaka stvar u apartmanu je funkcionalna, lijepa i na svojem mjestu. Obuzima vas osjećaj da je vlasnicima apartmana doista stalo kako se gosti tu osjećaju te su apartman uređivali kao da će oni biti gosti vlastitog apartmana. Mirjana i Goran, nasmijani i srdačni vlasnici, dočekali su nas toplo, pokazali nam i uputili nas gdje se što nalazi i ostavili nas da u miru provedemo svoj odmor. Oni su smješteni u blizini i uvijek su dostupni ako vam nešto zatreba, ali nenametljivi su i poštuju vaš mir. Prvi puta u životu nisam trčala u trgovinu jer vas apsolutno sve dočeka u apartmanu - od sredstava za pranje, novih krpica, omekšivača, ručnika, deka, sredstava protiv komaraca, svi kućanski aparati (perilica suđa, perilica rublja, pećnica, mikrovalna pećnica, aparat za kavu s kapsulama u 3 vrste, blender, usisivač, veliki tv s mnoštvom programa, radio, Ps4, klima...), posuđa duplo nego je potrebno... Čak vam se nude i posude za spremanje hrane, folije za hranu, vrećice za pečenje... Vjerujem da ni doma, u svojoj kući nemate sve od navedenog baš uvijek :) I sve mirišljavo i čisto! Također, svi su aparati kvalitetnih i provjerenih proizvođača tako da sam si neke čak i zapisala jer ni doma nisam u potpunosti zadovoljna nekima koje posjedujem. Alergična sam na zagorjele tave, lonce i tupe noževe, ali u Lavandi je sve kao novo, kao da je sad stiglo iz trgovine. U hladnjaku nas je dočekao narezak pršuta i sira s maslinama, dvije boce vina, sok, ohlađena lubenica, na stolu bombonijere. Svi su prozori opremljeni komarnicima, roletama i unutarnjim sjenilima. Svi su zidovi ukusno i moderno ukrašeni umjetničkim slikama. Apartman nije velik, ali je vrlo funkcionalan i pruža intimu unutar samog apartmana jer ima 2 spavače sobe, kao i od susjeda koje nemate gdje susresti, osim na ulazu u zgradu. Apartman djeluje prozračno jer prevladavaju bijela i zemljane boje te, iako je lijepo dekoriran, nimalo nije natrpan. Terasa je nadsvođena stropom i zidom zatvorena s jedne strane, dok su dvije strane zaštićene od eventualne vrućine pomičnim tendama

Preporučujem za : Aktivni odmor, Noćne izlaske, Osobe željne mira, Obitelji s djecom, Romantičare, Razgledavanje,
Kreuzau , Njemačka
Odlično! (5/5) Boravio u A4, Srpanj 2022
Sve savršeno!!!

Draga Mirjana, dragi Gorane! Proveli smo dva savršena tjedna ljetovanja u Apartmanu Lavanda!!! Cijeli razgovor gotovo godinu dana unaprijed bio je vrlo srdačan. Pogotovo kada je u pitanju vez za naš brod. Još jednom hvala na brizi! Kad smo stigli, dočekali su nas vrlo prijateljski i s velikim iznenađenjem. Apartman je točno onakav kakav je prikazan i opisan i iznad svega super čist. Apartman je bio opremljen sa svime što je potrebno. Između ostalog, bile su dostupne kapsule za kavu, higijenski artikli i sredstva za čišćenje. Za korištenje je bio dostupan i SUP. Ako ne volite toliko gužvu, u Jasenovu ste u dobrim rukama. Idealno za izlete u Šibenik, Primošten ili Trogir. Sve u svemu osjećali smo se vrlo ugodno i sretni smo što smo dodijelili 5. Sigurno ćemo se vratiti! Kad smo se rastajali, bili smo jako sretni zbog "darovanja". Srdačan pozdrav iz Njemačke Obitelj HUMMEL

Preporučujem za : Aktivni odmor, Obitelji s djecom, Romantičare,
Komentar preveden sa njemački - Prikaži original
Prikaži sve komentare
Mirjana Španiček Oglašivač od 2016
Govori:
Hrvatski, Engleski, Talijanski, Španjolski, Francuski, Slovenski,
Više o domaćinu

Poštovani gosti, primite najsrdačniju dobrodošlicu u Vaš smještaj, apartman Lavanda! Naš smo smještaj opremili s ciljem da zadovolji potrebe današnjeg modernog gosta, a to su opremljenost, izgled i šarm koji pak streme ka udobnosti i praktičnosti. Najiskrenije se nadamo da smo time uspjeli opravdati Vaša očekivanja.

Oglas Apartman Lavanda je pregledan 52571 puta od 18.04.2016.