Apartman BuricaPrimošten - Šibenik i okolica

cijena od € 55 na noć
Ups, izgleda da ovaj oglas trenutno nije aktivan. Bez panike, za Vas imamo veliki izbor odličnog smještaja u gradu Primošten i regiji Šibenik i okolica!
Opis objekta

Apartman se nalazi u Primoštenu, jednom od najljepših mjesta u Dalmaciji. Kilometri prekrasnih plaža, kristalno čisto more i obilje zabave za sve uzraste, igrališta za djecu, očarat će vas na prvi pogled. Apartman je veličine cca 75m2 na dvije eteže. U prizemlju je dnevni prostor veličine cca 30m2, u prostoru se nalazi odvojeni klima uređaj, kauč na razvlačenje, stol, kuhinj. Kuhinja je u potpunosti opremljena priborom za pripremu i serviranje hrane za cca 8 osoba. Kupatilo u prizemlju opremljeno je perilicom za rublje, tuš kadom, te ostalim sanitarijama. Na katu se nalaze dvije sobe i kupatilo. Soba na istoku, ima izlaz na balkon, bračni krevet, jedan krevet za jednu osobu, klima uređaj, ugradbeni ormar, noćne ormariće. Soba na zapadu, ima bračni krevet, i veliki ugradbeni ormarom. Soba također ima klima uređaj. Kupatilo je opremljeno tuš kadom i ostalim popratnim sanitarijama. Osiguravamo jedno parkirno mjesto ispred kuće za osobno vozilo. Kućni ljubimci po dogovoru.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Nakon dogovorene rezervacije gosti kao potvrdu rezervacije uplaćuju 20% od ukupnog iznosa rezervacije na naš žiro račun. Ostatak se plaća na licu mjesta po dolasku u apartman. Moguća i drugačija dinamika plaćanje po dogovoru s gostom. Dolazak u apartmana nakon 14, 00 prvog dan rezervacije, odlazak do 10, 00 dogovorenog dana. Ukoliko gosti imaju više od jednog vozila osiguravamo parkirno mjesto na lokalnom parkingu uz nadoplatu. Korištenje klima uređaja je uključeno u cijenu boravka.
Boravišna pristojba nije uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 100 m
  • Plaža: 100 m
  • Centar: 200 m
  • Trgovina: 50 m
  • Restoran: 200 m
  • Doktor: 300 m
  • Ljekarna: 200 m
  • Banka: 300 m
  • Pošta: 300 m
  • Benzinska crpka: 900 m
  • Autobusni kolodvor: 900 m
  • Željeznički kolodvor: 65 km
  • Zračna luka: 45 km
  • Marina: 900 m
  • Sportske aktivnosti: 900 m
  • Disco klub: 2 km
  • Nacionalni park: 30 km
Vrsta plaže
Šljunčana, Betonska, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
U samom Primoštenu naći ćete obilje sadržaja za djecu, mlade i ljude u zrelim godinama. Kilometri prekrasnih plaža omogućavaju Vam da u toku cijelog dana nađete idealnu lokaciju za kupanje, bilo to sjenovita plaža, skrivena od pogleda, ili osunčana plaža puna sadržaja za djecu i mlade. Tokom ljetnih večeri održava se kulturno umjetnički program u mjestu i ima zabave za svakoga, od lokalne diskoteke u kojoj gostuju razni izvođači, do ljetnog karnevala i ribarskih večeri. Svatko će naći nešto za sebe. S rive se redovito organiziraju izleti u parkove prirode i obližnja izletišta, a i u mjestu se mogu iznajmiti skuteri, brodovi isl. Primošten se zavoli na prvi pogled i uvijek mu se iznova vraća.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartman Burica
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 3 komentara
Mladá Boleslav, Češka Republika
Odlično! (5/5) Boravio u Apartman Burica, Srpanj 2014
Prekrasno mjesto

Primošten posjećujemo već 10 godina.U ovaj apartman dolazimo već nekoliko godina. Vlasnici su vrlo gostoljubivi i ljubazni. Lokacija apartmana je vrlo dobra, nalazi se u mirnom dijelu grada, u neposrednoj blizini plaže i centra mjesta, odmah do trgovine. Stan je čist, opremljen hladnjakom, perilicom rublja, prostran. Primošten je lijep, ima svoj šarm. Preporučujemo!

Preporučujem za : Noćne izlaske, Osobe željne mira, Obitelji s djecom, Turiste bez auta, Romantičare, Razgledavanje,
Komentar preveden sa engleski - Prikaži original
Chicago USA, Sjedinjene Američke Države
Odlično! (5/5) Boravio u Apartman Burica, Srpanj 2015
Uživali smo!

Vrlo lijep apartman na vrlo dobroj lokaciji i dobra je cijena! Vrijedi posjetiti! Apartman je moderan, prostran, čist i vrlo udoban. Nalazi se na vrlo lijepom mjestu i laganom šetnjom je udaljen od svega, a opet dovoljno daleko od gužve i užurbanog noćnog života tako da je po noći vrlo mirno. Grad je lijep i ima puno toga za ponuditi. Popularna je destinacija s razlogom. Mi preporučujemo svima!

Preporučujem za : Aktivni odmor, Noćne izlaske, Osobe željne mira, Starije osobe, Obitelji s djecom, Turiste bez auta, Razgledavanje,
Komentar preveden sa engleski - Prikaži original
Tirepied, Francuske
Odlično! (5/5) Boravio u Apartman Burica, Kolovoz 2015
Odličan apartman!

Odlično, u centru Primoštena, svega nekoliko minuta hoda od plaže. Tu je i supermarket odmah do apartmana. Bio sam sa svojom suprugom i naše dvoje djece. Uživali smo u tišini u večernjim satima. Stan ima sve što je potrebno, a vlasnici su bili jako ljubazni i gostoljubivi. Ja definitivno preporučujem!

Preporučujem za : Aktivni odmor, Noćne izlaske, Osobe željne mira, Obitelji s djecom, Turiste bez auta, Romantičare, Osobe s kućnim ljubimcima, Razgledavanje,
Komentar preveden sa engleski - Prikaži original
Ivana Burica Oglašivač od 2016
Govori:
Hrvatski, Engleski, Njemački, Talijanski,
Više o domaćinu

Ljubazni i nenametljivi domaćini, pomoći ćemo vam i savjetovati Vas u svakom trenutku, ali nećemo biti nametljivi i dosadni.

Oglas Apartman Burica je pregledan 13680 puta od 25.02.2016.