Kuća za odmor ŠpiroUgljan Preko - Otoci

cijena od € 110 na noć
Ups, izgleda da ovaj oglas trenutno nije aktivan. Bez panike, za Vas imamo veliki izbor odličnog smještaja u gradu Ugljan Preko i regiji Otoci!
Opis objekta

Dobrodošli u našu staru obiteljsku kamenu kuću. Odnedavno je obnovljena i u potpunosti opremljena za vaš ugodan i opuštajući odmor. Smještena je u mirnom djelu Preka, okružena karakterističnim dalmatinskim kamenim kućama i vrtovima maslina. Kuća se nalazi 5 minuta hoda do najbliže plaže, te 5 minuta hoda do centra mjesta gdje se nalaze dućani, kafići, restorani... Kuća ima prizemlje i kat. U prizemlju se nalazi kuhinja (s mašinom za suđe, štednjakom, frižiderom, pećnicom, aparatom za kavu, posuđem za kuhanje i serviranje jela), kupaonica i dnevni boravak s TV uređajem (sa više od 100 programskih i radio kanala). Na raspolaganju je besplatni neograničeni pristup internetu. Na katu se nalaze 2 spavaće sobe: jedna s bračnim krevetom a druga s 3 kreveta (koja se po potrebi mogu spajati) i jedan WC. Kao i u prizemlju, svaka soba opremljena je klima uređajem koji u zimskom periodu omogućuje i grijanje.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Idealno vrijeme dolaska je od 14 sati, a idealno vrijeme odlaska do 10 sati. Prilikom rezervacije smještaja potrebno je uplatiti akontaciju u iznosu od 30% ukupnog računa. Ostatak iznosa plaća se po dolasku. Uplatom akontacije vaša rezervacija je potvrđena.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Šaljemo pismenu potvrdu rezervacije (voucher)
Politika otkazivanja
Za otkazivanje rezervacije, vlasnik ima pravo zadržati cjelokupan iznos akontacije koju je gost uplatio kao potvrdu rezervacije.
Udaljenost od objekta
  • More: 200 m
  • Plaža: 200 m
  • Centar: 300 m
  • Trgovina: 300 m
  • Restoran: 300 m
  • Doktor: 400 m
  • Ljekarna: 900 m
  • Banka: 900 m
  • Pošta: 500 m
  • Benzinska crpka: 900 m
  • Autobusni kolodvor: 900 m
  • Zračna luka: 16 km
  • Marina: 300 m
  • Nacionalni park: 35 km
Vrsta plaže
Pješčana, Šljunčana, Betonska,
Dodatni sadržaji
Možete se opuštati, jesti i piti ili jednostavno samo uživati na dvorištu u sjeni stabala gdje se nalazi i komin za roštiljanje za koji vam možemo donijeti i drva. Dvorište je okruženo vrtom gdje možete ubrati voće (smokve, šljive, oskoruše ...) ovisno o sezoni. Također ima i mali začinski vrt sa ružmarinom, bosiljkom, lavandom, peršinom, koje možete koristiti prilikom pripremanja vaših jela. Prostor je odličan za obitelji s djecom koja se vole igrati vani jer nema prometa u blizini. Parking za auto je osiguran.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Kuća za odmor Špiro
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 2 komentara
ZAGREB, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u A4+1, Srpanj 2021
Predivna kuća za odmor

Kuća je prekrasno uređena, sve je novo i izuzetno čisto. Nalazi se par minuta od glavne plaže, centra mjesta, dućana i restorana tako da dva tjedna nismo imali potrebe paliti auto. Gazdarica je simpatična, nenametljiva i uvijek na usluzi. Idealan odmor, svakako ćemo se vratiti.

Preporučujem za : Aktivni odmor, Osobe željne mira, Starije osobe, Obitelji s djecom, Turiste bez auta, Romantičare, Razgledavanje,
Stuttgart , Njemačka
Odlično! (5/5) Boravio u A4+1, Kolovoz 2021
Vrlo dobro održavano i velika pažnja posvećena detaljima

Bilo nam je dopušteno provesti oko tri tjedna u ovoj kući i već imamo planove za povratak. Smještaj je gotovo nov i stoga super čist. Ručnici, plahte itd. Mijenjaju se svaki tjedan. U kući zapravo ne nedostaje ništa što je potrebno za dnevne potrebe. Stroj za pranje rublja / perilica posuđa / aparat za kavu itd. Kontakt s našom gazdaricom bio je izuzetan. Vrlo je dobro informirana o savjetima poput izleta, ukusnih restorana itd. Imali smo sjajan odmor. Hvala

Preporučujem za : Aktivni odmor, Osobe željne mira, Starije osobe, Obitelji s djecom, Osobe s kućnim ljubimcima, Razgledavanje,
Komentar preveden sa njemački - Prikaži original
Danijela Škunca Sorić Oglašivač od 2021
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Više o domaćinu

Zovem se Danijela i Živim u Preku sa svojom obitelji. Volim putovati i vesele me nezaboravni doživljaji i nova iskustva koje pritom steknem. Nadam se da ćete se opustiti i uživati boraveći u našoj obiteljskoj kući Špiro. Potrudit ću se biti dobar domaćin i biti dostupna za svaki vaš upit. Biti ću tamo kod vašeg dolaska i odlaska. Ako bilo što budete trebali tijekom vašeg boravka u Preku, slobodno mi se obratite. Bit će mi drago ugostiti vas. Dobrodošli!

Oglas Kuća za odmor Špiro je pregledan 6762 puta od 13.07.2021.