Apartman M1MVir - Otoci

cijena od € 55 na noć
Ocjena gostiju na temelju 19 komentara
Odlično! 5/5
Opis objekta

Kompletno opremljen dvosobni apartman sa dvije spavaće sobe, kuhinjom, kupaonicom i velikom terasom koja ima direktan pogleda na more. Osigurana su 3 parkirna mjesta i roštilj za goste. Šljunčana plaža primjerena za obitelji sa malom djecom je udaljena samo 100 metara od apartmana, Na plaži se nalazi maleni kafić.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Prilikom rezervacije apartmana molimo avans u iznosu 30% od ukupnog iznosa za plaćanje. Nakon što nam uplata bude vidljiva na računu tek tada Vam potvrđujemo rezervaciju. Ostatak svote molimo platiti pri dolasku u gotovini. Idealno vrijeme dolaska gostiju je u 14 sati, a idealno vrijeme odlaska gostiju je u 10 sati.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Šaljemo pismenu potvrdu rezervacije (voucher)
Udaljenost od objekta
  • More: 100 m
  • Plaža: 100 m
  • Centar: 2 km
  • Trgovina: 1.5 km
  • Restoran: 2 km
  • Doktor: 2 km
  • Ljekarna: 2 km
  • Banka: 1.5 km
  • Pošta: 2 km
  • Benzinska crpka: 5 km
  • Autobusni kolodvor: 2 km
  • Zračna luka: 50 km
  • Sportske aktivnosti: 1 km
  • Disco klub: 2 km
Vrsta plaže
Šljunčana, Betonska,
Dodatni sadržaji
Pri dolasku goste će dočekati osvježavajuće piće.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartman M1M
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 19 komentara
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Križevci , Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u A4, Kolovoz 2023
Boravak u M1M apartmanu

Apartman je u potpunosti opremljen sa svim uređajima, mikrovalna, toster, kuhalo za vodu, perilica suđa, glačalo... Oba dvije sobe imaju klimu i spavati je bilo više nego ugodno. Najviše smo boravili na prekrasnoj, velikoj terasi sa preudobnim foteljama i krevetom (vrtna garnitura). Milica i Josip su bili vrlo dragi, iznenadili su nas prefinom ribljom večerom More je blizu, na plaži uvijek nađeš mjesta i u hladu i na suncu. Jedini minus je što nije bilo signala za internet pa ako nešto morate raditi na laptopu to je nemoguća misija, ali to nema veze sa vlasnicima apartmana već sa Virom.

Preporučujem za : Aktivni odmor, Noćne izlaske, Osobe željne mira, Starije osobe,
Adlešiči, Slovenija
Odlično! (5/5) Boravio u A4, Srpanj 2023
Odmor, kolovoz

Odličan smještaj. Bili smo jako zadovoljni apartmanom. Čisto, uredno i sve što piše u opisu je točno. Domaćini su izuzetno ljubazni. Pripremili su večeru, desert i dali nam liker. Preporučamo i drugima, sigurno ćemo se vratiti. Domaćinima želimo sve najbolje i da nastave upravljati apartmanom kao i do sada. Lijep pozdrav!

Preporučujem za :
Komentar preveden sa slovenski - Prikaži original
Zagreb, Hrvatska
Ne zadovoljava (1/5) Boravio u A4, Srpanj 2023
Ne zadovoljava

Apartman je u potkrovlju male kuće. Najmanji je i najtjesniji u kojem smo ikad bili. Osim toga nepodnošljivo je vruće u njemu zbog užarenog betonskog plafona koji je u spavaćim sobama toliko nizak da stalno udarate glavom. Propuh ne možete napraviti jer ima samo po jedan mali prozor u sobi i zbog toga vam je stalno zagušljivo i nedostaje vam kisika. Klima je slaba i vlasnik ju pali i gasi kad njemu odgovara jer se klima pali u prizemlju kuće gdje su vlasnici stalno. Tople vode ima malo i voda nije za piće. Sobe su male i tijesne, do ormara se mora puzati preko kreveta, a kreveti su neudobni. Nikako se nismo mogli naspavati, a kad bi se probudili sve nas je boljelo. Dnevnog boravka nema. Vrata udaraju jedna od druga kod otvaranja. Kuhinja je mala, tijesna, ima stol na rasklapanje za kojim mogu jesti samo dvoje. Kuhalo je plinsko, pećnice nema. Na balkonu je preko dana jako vruće pa se može koristiti tek uvečer, ali tad ima puno komaraca. Preko puta balkona je susjedova kuća, pa nemate nikakve privatnosti kao ni od vlasnika. Lokacija je jako loša, nema ni jednog restorana, trgovine, sladoleda ni pekarne u blizini, do navedenog morate ići autom u centar jer pješke ima više od pola sata ulicom bez nogostupa i rasvjete što se ne preporučuje. Roštilj je kod vlasnika u šupi kojeg ne možete koristiti bez njega.Wi-FI loš i spor kao i signal na mobitelima. Sve u svemu ne zadovoljava.

Preporučujem za :
Odgovor domaćina
Poštovana Suzana Zidarić (Suzy)

Demantira Vas 15 recenzija prije Vas i poslije Vas.Postoji mogučnost da su Vaše namjere zlonamjerne????. Prema navodima koje ste naveli u recenziji za App M1M Vi u njemu niste ni boravila.

Prikaži sve komentare
Josip Meštrović Oglašivač od 2017
Govori:
Hrvatski, Njemački,
Oglas Apartman M1M je pregledan 46578 puta od 11.05.2017.