Apartman L&LVir - Otoci

cijena od € 50 na noć
Ups, izgleda da ovaj oglas trenutno nije aktivan. Bez panike, za Vas imamo veliki izbor odličnog smještaja u gradu Vir i regiji Otoci!
Opis objekta

Apartman se nalazi u Žitnoj uvali, novo uređen je i klimatiziran, veličine 60 kvadrata. Sastoji se od 2 spavaće sobe, prostranog dnevnog boravka sa kuhinjom, kupaonice i velike terase sa lijepim pogledom na more i Velebit. Jedna soba je sa bračnim krevetom, a druga sa dva odvojena kreveta. Apartman je predviđen za 4 osobe, ali u dnevnom boravku za nuždu mogu spavati još 2 osobe, za koje je predviđena nadoplata. Apartman se nalazi na 1. katu, ima veliku natkrivenu terasu i osigurano parkirno mjesto. Ima samostojeći aparat za grijanje i hlađenje vode. Postoji mogućnost korištenja dječjeg krevetića. Plaža je udaljena samo 50 m (stvarnih) od apartmana, šljunčana i betonirana, sa blagim ulazom u more. Idealna za obitelji sa malom djecom. Na plaži se nalazi kafić i restoran. Također je ispred kuće pekara, te Donat slastičarnica. Na udaljenosti 100 m od apartmana nalazi se više dućana za kupovinu namirnica. Apartman je prijavljen i kategoriziran sa 3 zvjezdice.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Dolasci su subotom iza 14h, a odlasci do 10h. Minimalna duljina boravka je 5 dana. Kod rezervacije je potrebno uplatiti avans od 100 EUR za potvrdu rezervacije, a ostatak po dolasku. Boravišna pristojba nije uključena u cijenu! Dobro došli…
Boravišna pristojba nije uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 50 m
  • Plaža: 50 m
  • Centar: 2 km
  • Trgovina: 100 m
  • Restoran: 50 m
  • Ljekarna: 2 km
  • Pošta: 2 km
  • Benzinska crpka: 5 km
  • Autobusni kolodvor: 3 km
  • Zračna luka: 35 km
Vrsta plaže
Pješčana, Šljunčana, Betonska,
Dodatni sadržaji
Turistička agencija Vir organizira izlete na slapove Krke, Nacionalni park Plitvice, Kornate, i ostale zanimljive destinacije u blizini otoka Vira. U Turističkoj agenciji također možete iznajmiti bicikle, bicikle na struju, čamce, glisere i ostalo. U centru se organizira škola ronjena. Također preporuka za ljekovito blato u Ninskoj laguni, kao i posjet prekrasnom povijesnom gradu Zadru.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartman L&L
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 4 komentara
Požega, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u A4, Srpanj 2020
Odličan smještaj

Odličan smještaj, apartman dobro opremljen, domaćini susretljivi i prijateljski. Sa terase se pruža preljep pogled na more, plaža je blizu i lijepo je uređena. Pekara, trgovina i kafić u blizini. Jako smo zadovoljni i imamo želju doći opet.

Preporučujem za : Osobe željne mira, Obitelji s djecom,
Zagreb, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u A4, Lipanj 2020
Odličan smještaj!

Apartman je čist, prostran i dobro opremljen. Velika terasa s prekrasnim pogledom na more koja je većiom dana u hladu. Plaża i more prekrasni. Super odmor! Domaćini susretljivi i ljubazni.

Preporučujem za : Osobe željne mira, Starije osobe, Obitelji s djecom, Razgledavanje,
Celje, Slovenija
Odlično! (5/5) Boravio u A4, Kolovoz 2019
Odličan smještaj

Apartman se nalazi u neposrednoj blizini prekrasne plaže, savršene za djecu. S velike terase se pruža divan pogled na more i Velebit. Apartman je uredan i čist sa svim potrebnim za ugodan boravak. Domaćini su susretljivi i ljubazni. Preporučujem svima! Mojca, Celje

Preporučujem za : Obitelji s djecom,
Prikaži sve komentare
Ana Laškarin Oglašivač od 2015
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Više o domaćinu

Srdačan pozdrav dragi gosti! Sve ćemo učiniti što je u našoj moći da Vam boravak kod nas uistinu bude poseban. Dobro došli u naš apartman, nećete požaliti...već ćete se vratiti... Ana

Oglas Apartman L&L je pregledan 30478 puta od 05.03.2015.