Apartmani LucijaPosedarje - Zadar i okolica

cijena od € 26 na noć
Ups, izgleda da ovaj oglas trenutno nije aktivan. Bez panike, za Vas imamo veliki izbor odličnog smještaja u gradu Posedarje i regiji Zadar i okolica!
Opis objekta

POSEBNA PONUDA ZA 9mj-GRUPE (20-40 osoba) SMJEŠTAJ SA DORUČKOM I VEČEROM ZA 16EUR PO OSOBI! U mirnom mjestu u srcu sjeverne Dalmacije po imenu Posedarje, smjestili su se naši Apartmani Lucija. Od prekrasne šljunčane plaže smo udaljeni 100m, a od samog centra 50m. U sklopu apartmana se nalazi novootvorena konoba-restoran u kojoj imate mogućnost rezervacije polupansiona (doručak i večera), te trgovina mješovite robe. Pogledi sa naših balkona na more podsjećat će Vas na nepogrešivost nas samih kao domaćina. A nama kao domaćinima će biti čast ugostiti Vas u novouređenim apartmanima i sobama. Iskreno se nadamo da kao našim budućim gostima Apatmana Lucija pružiti priliku da naš tim bude nezaobilazan prilikom pisanja stranica nezobilaznih dojmova. Radujemo se Vašem dolasku

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Mogući oblici plaćanja su internetskim nalogom ili općom uplatnicom te online plaćanje karticama putem WSpay™ - sigurni sustav za online autorizaciju kreditnih kartica u realnom vremenu. Omogućili smo sigurno on-line plaćanje sljedećim karticama: American Express®, MasterCard®, Maestro® i Visa. Prilikom plaćanja uplaćujete 30% avansa ili cjelokupan iznos.
Boravišna pristojba nije uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 100 m
  • Plaža: 100 m
  • Centar: 50 m
  • Trgovina: 10 m
  • Restoran: 10 m
  • Doktor: 70 m
  • Ljekarna: 200 m
  • Pošta: 200 m
  • Benzinska crpka: 5 km
  • Autobusni kolodvor: 200 m
  • Zračna luka: 2 km
Vrsta plaže
Pješčana, Šljunčana,
Dodatni sadržaji
Posedarje također krase značajne turističke destinacije od kojih je Zadar proglašen svjetskom destinacijom 2016. godine. Prirodne ljepote od kojih zastaje dah krenuvši od Nacionalnog parka Kornati do Nacionalnog parka Plitvice, Nacionalnog parka Krka nezaobilazne su destinacije koje morate posjetiti. Za one željne adrenalina organiziramo izlete u Nacionalni park Paklenica gdje uz stručni tim možete osjetiti čar penjanja ili uz prisutnost vodiča upoznati planinarske staze. Ne tako nebitnan kanjon Zrmanje poznat je po svojim brzacima te je idealan za rafting. . Također cca4, 5km od Posedarja se nalazi stari Maslenički most, gdje se možete prijaviti za bungee jumping. Nedavno otvoren Beach Club Stars Posedarje, nudi dobru zabavu.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Lucija
Apartment Lucija Oglašivač od 2017
Govori:
Hrvatski, Engleski, Njemački, Talijanski, Češki, Mađarski, Slovenski, Ruski,
Više o domaćinu

Dobrodošli na profil Apartmana Lucija Posedarje. Pratite nas također i na našoj web stranici https://www. apartment-lucija. com/ te na fb stranici https://www. facebook. oom/holiday. kroatien/ možete otkriti mnogo zanimljivih detalja o nama

Oglas Apartmani Lucija je pregledan 22259 puta od 31.01.2017.