Apartmani ŠtulecUgljan Preko - Otoci

cijena od € 55 na noć
Ocjena gostiju na temelju 2 komentara
Odlično! 5/5
Opis objekta

Ako ste odlučili provesti odmor na otoku Ugljanu, dođite u Preko i provedite nezaboravan odmor u apartmanima Štulec. Apartmani Štulec udaljeni su svega 200 metara od mora. Pored moderno opremljenih apartmana, očekuje vas i osigurano parkirno mjesto, slobodno korištenje vrtnog roštilja i konobe sakrivene od pogleda. Za potpuni osjećaj dobrodošlice pobrinuti će se domaćini uz večer ribljih delicija i autohtonih sorti vina. Apartman je veličine 605m2 i nalazi se u prizemlju kuće. Ima dvije spavaće sobe s ukupno 4 ležaja, dnevni boravak, kuhinju i kupaonicu sa tuš kadom. U dnevnom boravku nalazi se sofa na razvlačenje na kojoj mogu spavati dvoje djece. Opremljen je klimatizacijskim uređajem i televizorom sa satelitskim prijemnikom i radiom. Kuhinja je u potpunosti opremljena za kuhanje i od dodatnih uređaja posjeduje električnu pećnicu, mikrovalnu pećnicu i toster. Apartman ima terasu veličine 30 m2 s pogledom na Zadarski kanal. Prekrasno dvorište sa velikim GRILLOM.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Akontacija 30 % ukupnog iznosa nakon dogovora, a ostatak se plaća u gotovini prvi dan dolaska u apartmane.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 300 m
  • Plaža: 300 m
  • Centar: 300 m
  • Trgovina: 100 m
  • Restoran: 50 m
  • Doktor: 300 m
  • Ljekarna: 300 m
  • Banka: 700 m
  • Pošta: 500 m
  • Benzinska crpka: 700 m
  • Marina: 300 m
  • Sportske aktivnosti: 200 m
Vrsta plaže
Pješčana, Šljunčana, Betonska, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
Piće dobrodošlice, parking za auto, grill.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Štulec
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 2 komentara
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
KOPRIVNICA, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u A3, Kolovoz 2023
Nadica I Dalibor

Najbolji odmor ikada! Domaćica tako draga. Apartman čist uredan sve na svome mjestu. Piće dobrodošlice i mali znak pažnje od domaćice. Za lijep i ugodan odmor za sve koji su željni mira i tišine. Auto niti ne koristite. Nadam se ponovnom susretu iduće godine.L.P

Preporučujem za : Aktivni odmor, Osobe željne mira, Obitelji s djecom, Turiste bez auta, Romantičare, Razgledavanje,
ZAGREB, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u A2, Srpanj 2023
Divan odmor u oazi mira i prirode.

U objektu smo boravili šest noći, dočekani smo jako toplo. Domaćica je brižna i draga, prije nego smo stigli u Preko zvala nas je kako je smještaj spreman i prije vremena te da možemo slobodno doći. Po dolasku nas je počastila pićem dobrodošlice i malim darom koji nas je dočekao u sobi. Apartman je bio čist i uredan, te dobro opremljen sa svim stvarima za ugodan boravak - klima, hladnjak, mikrovalna, kuhalo za vodu, pećnica, suđe, čaše i sl. U smještaju se poštuje kućni red i uvijek je jako mirno što pogoduje ljudima koji se stvarno žele odmoriti. Do plaže pješice imate oko pet minuta. Prva trgovina (supermarket Tommy) je udaljena par minuta od smještaja. Mjesto Preko je prepuno divnih plaža, restorana, kafića, slastičarnica, prirode koju možete obilaziti danima. Postoji i mogućnost izleta na Kornate što svakako preporučujemo jer smo mi bili i bilo je super. Rezervirati se može u turističkoj agenciji u Preku. Nama je bilo jako ugodno i nadamo se vratiti se i iduće godine. Preporuka!

Preporučujem za : Osobe željne mira, Obitelji s djecom, Romantičare, Razgledavanje,
Emil Štulec Oglašivač od 2015
Govori:
Hrvatski, Engleski, Njemački, Talijanski, Slovenski,
Oglas Apartmani Štulec je pregledan 47791 puta od 28.04.2015.