Vila AquariusPodstrana - Split i okolica

cijena od € 200 na noć
Ups, izgleda da ovaj oglas trenutno nije aktivan. Bez panike, za Vas imamo veliki izbor odličnog smještaja u gradu Podstrana i regiji Split i okolica!
Opis objekta

Vila Aquarius, Podstrana, Staro selo, na 310 m nadmorske visine, idealno je mjesto za mirni odmor i opuštanje. Spoj je izoliranosti i blizine Dioklecijanovog grada Splita, udaljenog svega 15 km. U blizini (3 km) nalaze se trgovine, ljekarna, te brojni restorani. Na istoj udaljenosti su i uređene plaže. Villa Aquarius je luksuzna kuća za odmor, koja je okružena prekrasnim velikim vrtom, zasađenim mediteranskim kulturama. U vrtu kuće nalazi se bazen veličine 10m x 4m, dubine 1,70 m. S južne strane kuće nalazi se terasa s ležaljkama i suncobranima, s koje se pruža prekrasan pogled na Split i srednjodalmatinske otoke. Na sjevernoj strani kuće je prostor s roštiljem i stolom za objed. Vila se sastoji od dvije spavaće sobe (jedne spavaće sobe s bračnim krevetom i jedne male sobe s pomoćnim ležajem na razvlačenje), dnevnog boravka (TV, DVD, internet wi-fi), potpuno opremljene moderne kuhinju s blagovaonom, te kupaonice s tuš-kabinom. Kuća posjeduje i vlastiti parking.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Prilikom rezervacije vrši se uplata akontacije u visini od 30% ukupne cijene boravka, dok se ostatak iznosa plaća po dolasku. Check-in: 15,00 sati. Check-out: 10,30 sati.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
Vrsta plaže
Šljunčana,
Dodatni sadržaji
Mogućnost dolaska s kućnim ljubimcem uz prethodnju konzultaciju s vlasnikom.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Vila Aquarius
Višnja Kaliterna Oglašivač od 2013
Govori:
Hrvatski, Engleski, Talijanski,
Oglas Vila Aquarius je pregledan 4626 puta od 18.01.2015.