Apartmani Villa LeaPodstrana - Split i okolica

cijena od € 89 na noć
Ups, izgleda da ovaj oglas trenutno nije aktivan. Bez panike, za Vas imamo veliki izbor odličnog smještaja u gradu Podstrana i regiji Split i okolica!
Opis objekta

Luksuzno opremljeni apartman nudi sve za bezbrižan odmor. Smješten na idealnoj lokaciji na samoj plaži. Apartman ima terasu s koje možete uživati u prekrasnom pogledu. Terasa je opremljena vrtnim namještajem što je odlična prilika za druženje na otvorenom uz razne specijalitete koje možete napraviti na roštilju koji je na raspolaganju za sve naše goste. Ispred objekta se nalaze ležaljke i suncobrani koje dajemo na raspolaganje svim našim gostima bez dodatne nadoplate. Apartman ima dvije spavaće sobe, kupaonicu i pomoćni wc te kuhinju sa blagavaonicom. Kuhinja je potpuno opremljena te se u njoj nalaze i perilica posuđa, pećnica, hladnjak sa zamrzivačem te kuhalo za vodu. Posteljina i ručnici su Vam na raspolaganju te ih besplatno mijenjamo po potrebi. U jednoj spavaćoj sobi se nalazi bračni krevet dok su u drugoj dva kreveta za jednu osobu. U dnevnom boravku je smješten kauč na razvlačenje pogodan za dvije osobe. U sklopu kupaonice se nalazi perilica za rublje.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Ukoliko ste zainteresirani za naš smještaj molimo Vas da pošaljete upit. Ukoliko imamo raspoloživih kapaciteta poslati ćemo Vam našu ponudu te odobriti popust ukoliko ga nudimo u tom trenutku. Kada se odlučite na rezervaciju, potrebno je uplatiti akontaciju u iznosu od 30 posto od cjelokupnog iznosa. Akontaciju možete platiti karticom ili na naš devizni račun. Ostatak iznosa plaćate po dolasku. Otkazni rok iznosi 14 dana a akontacija je nepovratna. U objekat se možete prijaviti iza dva sata popodne. Odlazak je najkasnije do deset sati ujutro. Slobodno nas možete kontaktirati ukoliko Vam odgovara drugo vrijeme dolaska u apartman. Bez problema ćemo se prilagoditi Vašim potrebama, ali uz prethodno najavu kako bi se mogli pripremiti.
Boravišna pristojba nije uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 10 m
  • Trgovina: 500 m
  • Restoran: 100 m
  • Autobusni kolodvor: 11 km
  • Željeznički kolodvor: 11 km
  • Zračna luka: 30 km
  • Marina: 11 km
  • Sportske aktivnosti: 1.6 km
  • Disco klub: 1.6 km
  • Casino: 1.6 km
Vrsta plaže
Šljunčana,
Dodatni sadržaji
Za sve naše goste zbog odlične lokacije na samoj plaži osiguravamo ležaljke i suncobrane. Također, u sklopu objekta je roštilj gdje možete pripremati ukusne specijalitete. Ukoliko Vam je potrebna pomoc s organiziranjem prijevoza ili izleta tu smo za Vas. Rado ćemo Vam preporučiti lokalne restorane s najboljom hranom, znamenitosti koje morate vidjeti te manifestacije koje su karakteristične za Dalmaciju.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Villa Lea
Lea Jovanović Oglašivač od 2016
Govori:
Hrvatski, Engleski, Njemački, Talijanski,
Više o domaćinu

Dragi gosti, Biti će nam iznimno zadovoljstvo ugostiti Vas u našem novouređenom objektu smještenom u malom dalmatinskom mjestu Podstrani na samoj plaži. Zadovoljstvo gostiju nam je na prvom mjestu te ćemo se kao domaćini potruditi uljepšati Vam Vaš odmor te pružiti sve informacije potrebne za bezbrižno ljetovanje. Radujemo se Vašem dolasku!

Oglas Apartmani Villa Lea je pregledan 5267 puta od 13.03.2016.