Apartmani MatePodgora - Split i okolica

cijena od € 35 na noć
Opis objekta

Dvojna obiteljska kuca u mirnoj uvali Čaklje,pripada opcini Podgora al je izdvojena i daleko od ljetne guzve i vreve! Kuca je kompletno opremljena za sve neophodno da vas godisnji odmor bude dom-daleko od doma! Turizmom i iznajmljivanjem bavimo se od 2009.god te smo postepeno i s velikom ljubavi uredili svaki kutak nase kuce!Veliki apartman(Zuto Zeleni) ima sve neophodno za zivotnu svakodnevnicu.Prostranu terasu na kojoj mozete docekat budjenje dana il pak uzivat u predvecerju…Zuto Zeleni apartman udaljen je od mora 60etepenica.Mali apartmani na 2katu kuce idealni su za bracne parove ili obitelj s malom djecom. Udaljeni su od mora svega 80stepenica. Ljubicasto Zeleni i Crveno Crni apartman imaju mogucnost koristenja perilice rublja. Gosti nam se godinama vracaju,te zajedno s nama uzivaju u ljepotama Caklji! Mi,domacini,smjesteni smo u potkrovlju te smo vam na usluzi kako bi vas godisnji odmor svake godine bio kao iz snova! Dobrodosli ste! Jadranka,Mate,Lili,Vice i Viki

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Rezervacije od samog pocetka 2009.god kad smo startali s iznajmljivanjem vrsimo nakon uplate akontacije u visine cijene jedne noci,te ostatak do punog iznosa placate pri dolasku! Vrijeme odjave je do 10h,dok je prijava u apartman od 15h;ukoliko je apartman ranije spreman,na vrijeme obavjestimo goste kako bi mogli planirat svoj dolazak. U velikom apartmanu Zuto Zelenom postoji mogucnost smjestaja jos 2 osobe(4+2) te se dodatne osobe placaju 10e/osoba/dan. U malim apartmanima Ljubicasto Zelenom(2+2)i Crveno Crnom(2+2)imamo mogucnost smjestaja po 2 dodatne osobe,te je nadoplata ista kao i u velikom 10e/osoba/dan bez obzira na period u godini. Kucni Ljubimci su dobrodosli te se naplaćuju 10e/danu,bez obzira na vrstu i velicinu.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Politika otkazivanja
Povrat akontacije se vrsi ukoliko svoj boravak otkazete mjesec dana prije rezervacije… Kako godinama imamo iste goste rijetko se dogodi nenadan problem il obaveza te u dogovoru s nasim gostima vrsimo promjenu termina rezervacije u istoj sezonu ili pak narednoj,te u tom slucaju nevracamo akontaciju vec je racunama za promjenjeni termin.
Udaljenost od objekta
  • More: 50 m
  • Plaža: 50 m
  • Trgovina: 300 m
  • Restoran: 50 m
  • Doktor: 1 km
  • Ljekarna: 2 km
  • Banka: 5 km
  • Pošta: 2 km
  • Benzinska crpka: 1.5 km
  • Autobusni kolodvor: 2 km
  • Zračna luka: 70 km
  • Marina: 500 m
Vrsta plaže
Šljunčana,
Dodatni sadržaji
ZA SVE SMJESTAJNE JEDINICE: u cijenu je ukljucen besplatan parking i internet te pice dobrodoslice! U vlasnistvu smo privatne brodice Leidi 660 te ukoliko nam nase obaveze za vrijeme vaseg boravka dozvole rado vas gratis odvedemo na panoramu do Makarske il na izlet u uvalu Mlacka na Hvaru!
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Mate
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Viki Puharic Oglašivač od 2021
Govori:
Hrvatski, Engleski, Češki, Slovački,
Više o domaćinu

U mirnoj vali Caklje u sklopu opcine Podgora smjestilo se nase malo carstvo,mir,dom daleko od doma….cvrkut ptica i sum mora koji hrani dusu i tijelo…. Nakon svih radnih obavezna i nama je najdraze pobjec od vreve svakodnevnice i odmori se daleko od lijetne guzve!

Oglas Apartmani Mate je pregledan 26669 puta od 12.06.2021.