Apartmani MariaGradac - Split i okolica

cijena od € 60 na noć
Ocjena gostiju na temelju 7 komentara
Odlično! 5/5
Opis objekta

Prostrani i kompletno opremljeni apartmani sa pogledom na more , u centru Gradca, uz samu obalu (more). Ispred kuće se nalazi vrt sa prostorom za popodnevne odmore, idealno za lagani čaj i kavu ili čitanje knjiga po vašem izboru. Parking za goste je osiguran . Apartman uz standardnu opremu klima uređaj , satelitsku tv , smart tv, besplatan wi-fi uz sve to ima dodatnu opremu kao što je mnikrovalna peć, kuhalo za vodu pa čak i fen za kosu. Blizina trgovina restorana i bankomata dodatno gostu pruža ljepši i opušteniji odmor bez nervoze , sve u krugu od maksimalno 100 metara . (gostu je sve "na dohvat ruke") U objektu je slogan: "Kao kod svoje kuće".

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Kod same dogovora rezervacije se plaća akontacija 30% od ukupne svote. Plaćanje ostatka iznosa je po dolasku ili po dogovoru . Troškove za povrate transakcije akontacije snosi stranka koja otkaže, povrat akontacije je u roku od 40 dana. U cijeni je uračunato korištenje klima uređaja (nema ograničenja rada klime) , boravišna pristojba . Parking je za goste besplatan . Po potrebi dostavljamo voucher. Kućni red je istaknut u apartmanu. S tim što se naglasak daje na dolazak u apartman od 14. 00 sati i naravno odlazak iz apartmana je do 09. 00 sati. Gosti po izlasku iz apartmana za sobom bi trebali ostaviti čisto , za završno čiščenje smo mi odgovorni. Po potrebi gostima peremo rublje. Sve ostale točke kućnog reda i informacije obavljamo sa gostima po dolasku. Svakako, bilo kakva druga informacija ako vam zatreba tu smo da vam odgovorimo.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Politika otkazivanja
1.Povrat akontacije (avansa) u cjelom iznosu se vraća gostu u slučaju ako isti odustane više 30 dana od datuma predviđenog za dolazak. (zakazani termin) 2.Povrat akontacije od pola iznosa akontacije se vraća ako gost otkaže rezervaciju više od 15 dana. 3.Tako isto gost može svoju akontaciju ostaviti za iduću godinu. 4.Ako mi iznajmimo u roku nakon odustajanja od termina, moguće je povrat pologa. 5. Ako mi otkazivamo gostu ,povrat pologa i troškove transakcije snosimo mi. 6. Trošak transakcije povrata snosi gost ako otkaže rezervaciju Svakako za sve daljnje informacije tu smo da vam odgovorimo ako ima nejasnoća. Hvala na razumjevanju!
Udaljenost od objekta
  • More: 10 m
  • Plaža: 10 m
  • Centar: 50 m
  • Trgovina: 30 m
  • Restoran: 10 m
  • Doktor: 200 m
  • Ljekarna: 200 m
  • Banka: 20 m
  • Pošta: 100 m
  • Benzinska crpka: 500 m
  • Sportske aktivnosti: 400 m
  • Disco klub: 4 km
Vrsta plaže
Pješčana, Šljunčana,
Dodatni sadržaji
Mogućnost najma barke (brodice) s tim kako gosti raspolažu sa dozvolama za voditelja brodice ili bez.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Maria
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 7 komentara
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Skołoszów, Poljska
Odlično! (5/5) Boravio u Studio, Rujan 2023
cool

Odlično mjesto, prekrasan pogled iz apartmana, koji je bio jako dobro opremljen, tu je i terasa odmah uz šetnicu, pekara do nje, što je bilo vrlo povoljno, blizu je luka, ima puno restorana gdje se može prošetati, domaćini su bili jako ljubazni i uslužni. Preporučam !

Preporučujem za :
Komentar preveden sa poljski - Prikaži original
Nijemci, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u Studio, Kolovoz 2023
Savršen apartman

jako uredno, ima sve što je potrebno, čak i povratne boce ako želite kupiti piće koje zahtjeva zamjenu prazne ambalaže za punu. Balkon velik sa pogledom, more doslovno 5 metara od apartmana. Domaćin ljubazan, pazi na detalje, nenametljiv ali cijelo vrijeme na raspolaganju gostima. Ovdje ćete imati potpunu privatnost i maksimalan komfor. Preporuka za domaće maslinovo ulje koje se može mjeriti sa nagrađivanim. P.S. i muž je zadovoljan sve u svemu 10-tka

Preporučujem za : Aktivni odmor, Osobe željne mira, Starije osobe, Obitelji s djecom, Turiste bez auta, Romantičare, Razgledavanje,
Odgovor domaćina
Odgovor

OD SRCA, VELIKO HVALA!!!!!!

Zenica, Bosna i Hercegovina
Odlično! (5/5) Boravio u Studio, Kolovoz 2022
Sve pohvale domaćinima

Boravili smo u avgustu 2022. Sve pohvale domaćinima za uvjete i boravak u objektu. Jednostavno, lokacija, objekt i domaćini su za preporučiti. PS. Mala zamjerka gradskoj službi odgovornoj za plažu je neispravnost tuša koji guta kune, a ne pušta vodu, niti vraća kune.

Preporučujem za :
Odgovor domaćina
Odgovor

Zahvaljujemo na komentaru. Što se tiče tuša pitati će mo odgovorne. Pozdrav

Prikaži sve komentare
Danijela Ramić Oglašivač od 2016
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Više o domaćinu

Živim u Gradcu od svog rođenja udata sam i imam 2 (dvoje ) odrasle dijece. Završeni sam ekonomist. Govorim engleski . Nadam se da će vam biti ugodan boravak u Gradcu i Hrvatskoj. Naravno da je ovo mjesto odmora za pamćenje i ugodnih trenutaka.

Oglas Apartmani Maria je pregledan 64883 puta od 16.07.2016.