Apartmani FerdoŽivogošće - Split i okolica

cijena od € 35 na noć
Ocjena gostiju na temelju 7 komentara
Odlično! 5/5
Opis objekta

Apartmani su smješteni na Makarskoj Rivieri, u malom mjestu Živogošće Blato, koje pruža jedinstven doživljaj prirodnog okruženja. Kompletno su opremljeni kako bi Vaš boravak bio što ugodniji. Svi apartmani imaju terase s pogledom na more (otok Hvar i poluotok Pelješac), klimu i wi-fi, a nalaze se u slijepoj ulici s tek par minuta hoda od glavne plaže i centra mjesta. Parking mjesto je osigurano za sve goste odmah pored kuće. Iza kuće je vrt koji gosti koriste za roštilj i druženje. Apartmane toplo preporučujemo za obiteljski odmor, a zbog odlične prirodne lokacije samog mjesta i bogatih sadržaja u okruženju, uvjereni smo da bi se zadovoljli i gosti avanturističkog duha. Gostima dajemo maksimalnu privatnost uz istovremeno stajanje na usluzi 24 sata na dan, kako bi maksimalno i što ugodnije iskoristili svoj odmor kod nas. Veselimo se Vašem dolasku!

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Apartman je rezerviran nakon uplate pologa koji iznosi 20% od ukupne cijene (minimalan iznos pologa je 100 eura). Ostatak se plaća na dan dolaska u gotovini. Check in je u popodnevnom terminu (od 14 sati), check out do 10 sati ujutro. Ukoliko dođete ranije i ukoliko budemo u mogućnosti, omogućit ćemo Vam parking mjesto dok apartman ne bude spreman za ulazak. Rezervacijom u lipnju i rujnu, uz dulji boravak, nudimo određene pogodnosti. Slobodno nam se obratite putem e-maila za sve detalje i informacije o smještaju, sadržajima i rezervacijama.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 100 m
  • Plaža: 100 m
  • Centar: 100 m
  • Trgovina: 30 m
  • Restoran: 100 m
  • Doktor: 22 km
  • Ljekarna: 12 km
  • Banka: 22 km
  • Pošta: 6 km
  • Benzinska crpka: 15 km
  • Autobusni kolodvor: 22 km
  • Zračna luka: 100 km
  • Marina: 100 m
  • Sportske aktivnosti: 100 m
  • Disco klub: 50 m
Vrsta plaže
Šljunčana,
Dodatni sadržaji
Organiziranim izletima brodom možete posjetiti otoke Hvar, Brač, Korčulu te poluotok Pelješac, otići na rafting rijeke Cetine ili na prekrasnu planinu Biokovo, na koju se pruža pogled iz samog mjesta. 2 km dalje, možete se upoznati sa seoskim turizmom uz domaće specijalitete i rekreirati hodajući u prirodi Napoleonovom cestom. Prekrasna Baćinska jezera udaljena su 30 minuta vožnje, a safari u dolini rijeke Neretve oko 40 minuta vožnje. Nudimo Vam POPUSTE na razne izletničke sadržaje. Na plaži postoji mogućnost najma pedaline, bicikla, glisera i brodica. U blizini su teniski tereni i jet-ski sadržaji. Mjesto okružuju brojne plaže i skrovite uvale, a nakon kupanja se možete opustiti i osvježiti u ugostiteljskim objektima odmah uz more.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Ferdo
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 7 komentara
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Lubosina, Poljska
Odlično! (5/5) Boravio u A2+2, Rujan 2023
Fantastičan

Čist apartman, opremljen sa svime što je potrebno, odlična lokacija. Neprocjenjiva ljubaznost i pomoć domaćina. Hvala Ivani i Juri na prekrasnom druženju. Hvala puno Ljubice na pomoći i dobroti. Preporučamo ga od srca i sigurno ćemo se vratiti. Ania i Tomek

Preporučujem za : Aktivni odmor, Osobe željne mira, Obitelji s djecom, Romantičare, Razgledavanje,
Komentar preveden sa poljski - Prikaži original
Hosty, Češka Republika
Odlično! (5/5) Boravio u A2+2, Srpanj 2023
Apsolutno zadovoljstvo

Živjeli smo u apartmanu 2+2, odvojene sobe, čajna kuhinja. Svugdje čisto i oprema u dobrom stanju, bez starog namještaja itd. Cijena je po meni dobra, bez ikakvih dodatnih naknada za klimu, psa itd... Noćni život samo na plaži, potpuni mir oko apartmana, mi bili iznenađeni. Vlasnike nismo puno vidjeli, samo primopredaja na početku pa na kraju, dosta smo se vozili uokolo, uživali. Prednost šljunčanih plaža je činjenica da je more zaista kristalno čisto. Ako se ikad vratim u to područje, znam kamo ići i mislim da ne bih tražio nigdje drugdje da je dostupno. Budući da savršenstvo ne postoji, htio bih napraviti malu napomenu. Tava na indukcijskom štednjaku se malo teško zagrijavala, vjerojatno nije rađena direktno za indukciju, ali moglo se tu nešto učiniti, samo je trebalo malo vremena, ostalo posuđe je bilo u redu.

Preporučujem za : Aktivni odmor, Osobe željne mira, Starije osobe, Obitelji s djecom, Romantičare, Osobe s kućnim ljubimcima,
Komentar preveden sa Češki - Prikaži original
Rybnik, Poljska
Odlično! (5/5) Boravio u A2+1, Rujan 2022
Još jedan odličan odmor

Hvala vam puno na još jednom sjajnom odmoru. Apartmani Ferdo uvijek su odličan izbor za odmor! Lijep pozdrav i vidimo se

Preporučujem za : Obitelji s djecom,
Komentar preveden sa poljski - Prikaži original
Prikaži sve komentare
Ljubica Brajković Oglašivač od 2015
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Više o domaćinu

Naši apartmani imaju više mladih domaćina. Zajednički vodimo brigu oko apartmana, njegujemo opušten pristup i posvećeni smo tome da našim gostima bude što ugodnije. Dočekat ćemo Vas uvijek u dobrom raspoloženju, s ciljem da se s takvim Vi vratite kući nakon odmora :)

Oglas Apartmani Ferdo je pregledan 82071 puta od 28.10.2015.