Vila Vinkovi DvoriPisak - Split i okolica

cijena od € 140 na noć
Ocjena gostiju na temelju 42 komentara
Odlično! 5/5
Opis objekta

Kuća Vinkovi dvori je smještena u malom i mirnom mjestu Pisak na Dalmatinskoj obali, između Omiša i Makarske samo 40 km od Splita. Vinkovi dvori imaju mogućnost smještaja 8 osoba, sastoji se od dvije prostrane etaže od kojih svaka sadrži veliku terasu za cjelodnevni boravak, moderno opremljenu kuhinju i dnevni boravak, kupaonicu, dvije udobne i prozračne sobe, klimatizaciju, WIFI, LED TV i SAT antenu, sef... Apartman u prizemlju ima prostranu i namještenu terasu sa grilom, dok apartman na katu ima također prostranu i namještanu terasu sa predivnim pogledom na more i otok Brač. Nekoliko predivnih plaža koje se nalaze odmah ispod kuće Vinkovi Dvori udaljene otprilike 200 stepenica poznate su po kristalno čistom i prozirnom moru, a ležanje na njenim oblutcima i šljunku svakom gostu pružaju idealnu priliku za cjelodnevno kupanje, opuštanje i uživanje na suncu i moru za vrijeme trajanja odmora.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Cijene se odnose na 8 osoba: Dolazak: Subota od 15:00 h Odlazak: Subota do 09:00 h Uvjeti plaćanja: - 30 % unaprijed, pri potvrdi rezervacije - 70 % po dolasku Uvjeti otkaza rezervacije i povrat sredstava: - u slučaju otkaza rezervacije 120 dana prije termina rezervacije vršimo povrat 100% - u slučaju otkaza rezervacije 60 - 119 dana prije termina rezervacije, vršimo povrat 50% - u slučaju otkaza rezervacije 59 dana ili manje prije termina rezervacije, ne vršimo povrat - u slučaju otkazivanja, neiskorištena uplaćena sredstva mogu se iskoristiti sljedeće godine
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 100 m
  • Plaža: 100 m
  • Centar: 800 m
  • Trgovina: 800 m
  • Restoran: 800 m
  • Doktor: 17 km
  • Ljekarna: 8 km
  • Banka: 8 km
  • Pošta: 8 km
  • Benzinska crpka: 17 km
  • Autobusni kolodvor: 17 km
  • Željeznički kolodvor: 40 km
  • Zračna luka: 50 km
  • Marina: 23 km
  • Sportske aktivnosti: 100 m
  • Disco klub: 23 km
Vrsta plaže
Šljunčana, Betonska, Stjenovita,
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Vila Vinkovi Dvori
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 42 komentara
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Osiek, Poljska
Odlično! (5/5) Boravio u A8, Kolovoz 2022
Senzacionalan boravak

Pa ništa za dodati, ništa manje, sve je u skladu s ponudom. Bogato namještena kuća. Preporučam Vinkovi Dvori. Jednom smo bili u Hrvatskoj, ali sada znamo da nismo mogli imati bolji apartman. Kuća je prostrana, čista i dobro opremljena (bilo je jednostavno sve (što vam srce želi) za svakoga set ručnika, perilica rublja, perilica suđa, aparat za kavu, mikrovalna pećnica, glačalo, sušilo za kosu, ledomat, roštilj, klima uređaj u svaka soba, stol s posuđem i dobro opremljena kuhinja), savršeno za naš tim od 8 osoba. Kuća u mirnom dijelu sa malim vrtom sa smokvama i začinskim biljem (puno zelenila). Dobili smo više nego što smo očekivali.... Domaćica je bila jako simpatična i diskretna. Vlasta nas je dočekala s hladnim pićem i regionalnom košaricom s voćem, kruhom, šunkom, sirom i pogačom koja nam je nakon 14-satnog putovanja automobilom razmazila nepce. Većinu vremena proveli smo na obližnjoj lijepoj i atmosferičnoj maloj plaži (pristup kao što je opisano, kao i za nas samo prvi dan, činilo se da nam je malo muka - ali to je bio umor nakon izleta, morali smo divite se terenu svaki sljedeći izlaz) i posjet vidikovcu Biokowo, Split, Omiš ili Dubrovnik. A u večernjim satima na prekrasnoj natkrivenoj prostranoj terasi, gdje smo jeli, roštiljali i dobro se zabavljali uz čašu ukusnog vina koje nam je priskrbila Vlasta. Ples na terasi još neću spominjati. Popodneva su prolazila za kupanje u jakuzzi. Hvala Vlasta na vremenu i atmosferi u Vinkovim Dvorima - uvijek si nam bila spremna pomoći i odmah si odgovorila na sva pitanja. Vlasta će se sigurno vratiti na još jedan odmor !!! Hvala vam puno.

Preporučujem za : Osobe željne mira, Obitelji s djecom, Romantičare,
Komentar preveden sa poljski - Prikaži original
Budapest, Mađarska
Odlično! (5/5) Boravio u A8, Srpanj 2022
Odlično mjesto za boravak tjedan dana

Stan je bio savršen! Odlično za dvije obitelji s djecom. U hladnjaku smo imali darove dobrodošlice i sve je bilo dobro pripremljeno za roštiljanje u vrtu. Prekrasan pogled na more, velika terasa. Dvije lijepe plaže na 5 minuta hoda. Naša domaćica Vlasta bila je vrlo ljubazna. Definitivno planiramo ponovno posjetiti!

Preporučujem za : Osobe željne mira, Obitelji s djecom, Romantičare,
Komentar preveden sa engleski - Prikaži original
Radzymin, Poljska
Odlično! (5/5) Boravio u A8, Lipanj 2022
Najbolje mjesto za 4 para

Preporučam Vinkovi Dvori. Ovo je bilo naše 7. ljetovanje u Hrvatskoj. Slučajno smo došli u Vink Dvore, ali sada znam da bolji stan nismo mogli imati. Kuća je prostrana, čista i dobro opremljena (bilo je jednostavno svega: set ručnika za svakoga, perilica rublja, perilica suđa, aparat za kavu, mikrovalna pećnica, glačalo, sušilo za kosu, ledomat, roštilj, klima uređaj u svakoj sobi, posuđe i dobro opremljena kuhinja), savršeno za naš tim od 9 osoba. Kuća u mirnom dijelu sa malim vrtom sa smokvama, narom, maslinama i začinskim biljem (puno zelenila). Dobili smo više nego što smo očekivali.... Domaćica je bila jako simpatična i diskretna. Vlasta nas je dočekala s hladnim pićem i košaricom regionalnih narezaka, sira i kruha koji su nam nakon 20-satnog putovanja automobilom razmazili nepce. Sve u skladu s ponudom. Dodatna atrakcija je igraonica za djecu s mnoštvom igračaka i konzolom. Većinu vremena proveli smo na obližnjoj lijepoj i atmosferičnoj maloj plaži. A u večernjim satima na prekrasnoj natkrivenoj prostranoj terasi, gdje smo jeli, roštiljali i dobro se zabavljali uz čašu ukusnog vina koje nam je priskrbila Vlasta. Jutarnja kava bila je najbolja na balkonu - najbolji pogled na izlazak sunca, more i planine. Večeri su prolazile kupajući se u jakuzzi. Hvala Vlasta na vremenu i atmosferi u Vinkovim Dvorima - uvijek si nam bila spremna pomoći i odmah si odgovorila na sva pitanja. Vlasta ako ovaj svijet ne poludi sigurno ćemo se vratiti na još jedan odmor !!!

Preporučujem za : Aktivni odmor, Osobe željne mira, Obitelji s djecom, Romantičare,
Komentar preveden sa poljski - Prikaži original
Prikaži sve komentare
Vlasta Antunovic Oglašivač od 2014
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Oglas Vila Vinkovi Dvori je pregledan 50747 puta od 14.05.2014.