Kuća za odmor Villa VrujaPisak - Split i okolica

cijena od € 120 na noć
Ocjena gostiju na temelju 15 komentara
Odlično! 5/5
Opis objekta

Villa Vruja je smještena u malom ribarskom i turističkom mjestu, Pisak između Omiša i Makarske. Pisak je mjesto idealno za obiteljski odmor odnosno ljetovanje zaljubljenika u more i sportove na vodi. U Pisku možete iznajmiti brodicu te otići na kupanje na obližnje osamljene plaže ili na cjelodnevni izlet brodom na otok Brač. Villa Vruja ima mogučnost smještaja do 12 osoba i to u dva odvojena apartmana tipa 4 2. Svaki apartman ima dvije moderno opremljene spavaće sobe, kuhinju, dnevni boravak, kupaonicu i veliku terasu s pogledom na more i otok Brač. Oba apartmana imaju klimatizaciju, wi-fi, LED Tv, satelit. U pozadini kuće ima velika sjenica sa grilom. Villa Vruja je udaljena od plaže svega 100m.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
check out: 10:00 h, check in : 14:00 h. Uvjeti plaćanja 30% unaprijed pri potvrdi rezervacije, 70% po dolasku. Uvjeti otkaza rezervacije i povrat sredstava : -u slucaju otkaza rezervacije 120 dana prije termina vrsimo povrat 100% -u slucaju otkaza rezervacije 60-119 dana prije termina vrsimo povrat 50% -u slucaju otkaza rezervacije 59 dana ili manje prije termina ne vrsimo povrat sredstava. Neiskoristena uplacena sredstva mogu se iskoristiti sljedece godine.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 80 m
  • Plaža: 80 m
  • Centar: 600 m
  • Trgovina: 600 m
  • Restoran: 600 m
  • Doktor: 8 km
  • Ljekarna: 8 km
  • Banka: 8 km
  • Pošta: 8 km
Vrsta plaže
Šljunčana,
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Kuća za odmor Villa Vruja
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 15 komentara
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Pisak, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u A8+2, Lipanj 2023
Blagdanski lipanj 2023

Upravo smo se vratili s odmora u Villi Vruja. Bio je to naš drugi odmor u ovom mjestu. Preporučam svim srcem. Vlasnik jako ljubazan. Kuća, bazen, vrt sve plus. Hrana i vino dobrodošlice bili su izvrsni, a torta izvrsna. Preporučam.

Preporučujem za : Osobe željne mira, Obitelji s djecom, Razgledavanje,
Komentar preveden sa poljski - Prikaži original
Zvolen, Slovačka
Odlično! (5/5) Boravio u A8+2, Srpanj 2022
Odličan odmor

Preporučam odmor u ovoj vili. Smještaj na visokoj razini. Čistoća, okoliš, okolica vile je odlična, bazen je odličan, sjenica je odlična. Tiho mjesto. Pogled na more. Dobro je otići na plažu, ali u povratku se malo zadihaš, ali to nije nikakva zamjerka, treba održavati kondiciju. Plaže u Pisku su lijepe i čiste. Vlasnici su ljubazni, spremni pomoći i savjetovati. Odmor u ovoj vili bio je odličan, hvala vlasnicima. Sigurno ćemo se vratiti ovdje.

Preporučujem za : Osobe željne mira, Obitelji s djecom, Romantičare,
Komentar preveden sa slovački - Prikaži original
Rzeszow , Poljska
Odlično! (5/5) Boravio u A8+2, Kolovoz 2022
Najbolje mjesto za odmor

U Angelinu kuću vraćamo se zadnjih 6 godina. Lokacija, uvjeti i sama Angela čine da se na ovom mjestu osjećamo kao kod kuće. Uvjeti su fantastični - prostrani, potpuno opremljeni apartmani s pogledom na more, plus blizina najljepše plaže u Pisku. Od ove godine tu je i bazen, ako ga nikad prije nismo propustili, pa sada ne mogu zamisliti da ga nema;) osvijetljen u večernjim satima okružen starim maslinama stvara nevjerojatan ugođaj. A bazen je veliki plus za djecu. Ne mogu zamisliti nijedno drugo mjesto za opuštanje i želio bih kupiti stalnu prazničnu pretplatu

Preporučujem za : Aktivni odmor, Osobe željne mira, Obitelji s djecom, Romantičare, Razgledavanje,
Komentar preveden sa poljski - Prikaži original
Prikaži sve komentare
Angela Vidović Oglašivač od 2015
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Oglas Kuća za odmor Villa Vruja je pregledan 57832 puta od 18.06.2015.