Apartman Ivan AntePisak - Split i okolica

cijena od € 70 na noć
Ocjena gostiju na temelju 10 komentara
Odlično! 5/5
Opis objekta

Apartman Ivan Ante nalazi se u malom turističkom mjestu Pisak koji je smješten 16 km južno od Omiša, 40 km od Splita i 18 km sjeverozapadno od Makarske. Apartman ima mogućnost smještaja 4 osobe. Sadrži moderno opremljenu kuhinju, kupaonicu, udobnu i prozračnu sobu, dnevni boravak, veliku terasu, klimatizaciju WIFI, LED TV, SAT antenu, te dva parking mjesta. Sa balkona se pruža predivan pogled na more i otok Brač. Udaljenost do mora je svega 40 metara. Pisak je malo i slikovito mjesto, pruža pravi dalmatinski ambijent i omogućuje svakome da se odmori i uživa u prirodi, daleko od gradske gužve i buke. Smješten je daleko ispod glavne ceste, gotovo bez prometa, što je idealno za obitelj s malom djecom. Pisak se ponosi ljepotom, čistoćom i velikim brojem prekrasnih šljunčanih plaža. Ovdje možete iznajmiti brodić i nesmetano uživati u manje napučenim plažama, ronjenju, jedrenju i daskanju. Uz nekoliko restorana i kafića, dobro opremljenom trgovinom sa dnevno svježom ponudom voća i povrća.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Cijena se odnosi na 4 osobe. Dodatna osoba 50€ tjedno. Dolazak od 14:00 h, odlazak do 09:00 h. Uvjeti plaćanja: - 30% unaprijed, pri potvrdi rezervacije - 70% po dolasku Uvjeti otkazivanja rezervacije i povrat sredstava: - u slučaju otkazivanja rezervacije 120 dana prije termina rezervacije vršimo povrat 100% -u slučaju otkazivanja rezervacije 60 – 119 dana prije termina rezervacije vršimo povrat 50% -u slučaju otkazivanja rezervacije 59 ili manje dana prije termina rezervacije ne vršimo povrat -u slučaju otkazivanja, neiskorištena uplaćena sredstva mogu se iskoristiti slijedeće godine
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Šaljemo pismenu potvrdu rezervacije (voucher)
Udaljenost od objekta
  • More: 40 m
  • Plaža: 40 m
  • Centar: 700 m
  • Trgovina: 700 m
  • Restoran: 700 m
  • Doktor: 17 km
  • Ljekarna: 8 km
  • Banka: 8 km
  • Pošta: 8 km
  • Benzinska crpka: 17 km
  • Autobusni kolodvor: 17 km
  • Željeznički kolodvor: 40 km
  • Zračna luka: 50 km
  • Marina: 23 km
  • Sportske aktivnosti: 40 m
  • Disco klub: 10 km
  • Nacionalni park: 40 km
Vrsta plaže
Pješčana, Šljunčana, Betonska, Stjenovita,
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartman Ivan Ante
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 10 komentara
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Warszawa, Poljska
Odlično! (5/5) Boravio u A4, Kolovoz 2022
Najljepši blagdan 2022

Takav odmor je san. Apartman za preporuku - 5*. Ljubazni, gostoljubivi i obiteljski domaćini. U hladnjaku, čekalo nas je lijepo i ukusno iznenađenje. Ima sve što vam treba: posuđe, lonci, mikrovalna, mirisna posteljina i ručnici, glačalo itd. Ali ono što nam je ukralo srce je terasa i pogled kao s najljepše reklame Hrvatske. Plaža Vuje u blizini apartmana je nevjerojatna. Nevjerojatni pogledi. Sam grad je vrlo šarmantan i atmosferičan. Odlična baza. Nezaboravni praznici. Preporučujemo svim srcem.

Preporučujem za : Aktivni odmor, Osobe željne mira, Obitelji s djecom, Romantičare, Razgledavanje,
Komentar preveden sa poljski - Prikaži original
Chorzów, Poljska
Odlično! (5/5) Boravio u A4, Lipanj 2021
Uspješan odmor u lipnju 2021

Imali smo priliku upoznati divne i drage domaćine na koje ste uvijek mogli računati. Svatko će se s njima osjećati kao kod kuće. Oni nude atraktivan, velik, čist, potpuno opremljen apartman s vrlo velikom sunčanom terasom i prekrasnim pogledom na more. Vlastito parkirno mjesto - to je dodatna prednost. Mirno i tiho mjesto za ljude koji se žele opustiti uz čistu, lijepo smještenu plažu u jednoj od brojnih uvala. Izvrsno mjesto za one koji vole aktivno provesti godišnji odmor, koji žele upoznati obližnje šarmantne gradove. Stan je 100% preporučljiv. Hvala vam na gostoprimstvu, leptiru koji ste dobili kao uspomenu i pomoći u rješavanju problema s automobilom.

Preporučujem za : Aktivni odmor, Osobe željne mira, Obitelji s djecom, Razgledavanje,
Komentar preveden sa poljski - Prikaži original
Dobříš, Češka Republika
Odlično! (5/5) Boravio u A4, Srpanj 2019
Kolovoza 2019. godine

Lijepo, mirno mjesto. Stan potpuno opremljen, nedostaje samo perilica rublja. Inače sve što možete poželjeti. Toster, aparat za kavu, preša, puno posuđa, zdjele, čaše i lonci i tave za svakodnevno kuhanje. Ručnici, maramice i papir, vrećice u košarici samo san. Veliki hladnjak sa zamrzivačem. Klima uređaj. Pristup roštilju uz dogovor vlasnika u bilo kojem trenutku. Uvijek pripremljeno drvo za cijeli roštilj. Vlasnici korisna, lijepa, prijateljska, komunikacija savršeno cool, tko želi govoriti. Od gospođe vlasnice ukusni domaći slani keksi (također smo uzeli recept) i slatki specijalitet Bosenska. Preporučujemo i vino iz vinarije obitelji Lončar, posebno crno vino :-). Vlasnici planiraju proširiti terasu, što će biti još jedan bonus. Pristup plaži je, kao što je već opisano u nastavku, zaista užitak, pogotovo ako je vruće i ako stvari nosite na plažu. Ali plaža je lijepa, čista, super snorkeling, skokovi u vodu, čamci. Sve smo preko noći ostavili na plaži i nikad se ništa nije izgubilo. Hvala vam bio je najljepši stan u posljednjih 6 godina. Svake godine idemo na drugo mjesto, ali sigurno ćemo se vratiti ovdje.

Preporučujem za : Osobe željne mira, Romantičare,
Komentar preveden sa Češki - Prikaži original
Prikaži sve komentare
Zorica Lončar Oglašivač od 2016
Govori:
Hrvatski, Engleski, Ruski,
Oglas Apartman Ivan Ante je pregledan 44354 puta od 17.02.2016.