Apartmani Leon i ŽanaPrvić - Otoci

cijena od € 55 na noć
Ups, izgleda da ovaj oglas trenutno nije aktivan. Bez panike, za Vas imamo veliki izbor odličnog smještaja u gradu Prvić i regiji Otoci!
Opis objekta

Apartman Leon nalazi se na trećem katu kuće, kompletno opremljen sa pogledom na marinu i Jadranske otoke. Sastoji se od spavaće sobe, kuhinje sa dnevnim boravkom i kompletnim kupatilom. Drugi apartman je studio apartman Žana prvi red do mora sa predivnim pogledom, trijemom nalik na blagovaonu i prostorom za sunčanje, moderno uređen sa kupatilom, kuhinjom i velikom bračnim krevetom. U blizini se nalaze par restorana, muzej Faust Vrančić, pošta, trgovina i marina. Otok je raj bez automobila i prekrasnog i čistog mora. Na otok je moguće doći brodskom prugom 5 puta dnevno radnim danom, i 2 puta dnevno nedjeljom i praznikom. Moguće je doći i brodskom vezom i iz Vodica. Postoji i taxi boat koji vozi sa kopna to jest sa Srime na otok Na pristaništu je moguće ostaviti automobil na parkiralištu za dnevnu cijenu od 36 kuna NAPOMINJEM DA JE MINIMALAN BROJ DANA (5) ZA SMJEŠTAJ U APARTMANIMA .

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
plačanje akontacije od 30 posto. dolazak od 14 sati poslije podne, a odlazak do 10 sati ujutro
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 10 m
  • Plaža: 10 m
  • Centar: 10 m
  • Trgovina: 20 m
  • Restoran: 20 m
  • Doktor: 20 m
  • Pošta: 10 m
  • Zračna luka: 80 km
  • Marina: 20 m
  • Nacionalni park: 17 km
Vrsta plaže
Betonska, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
Piće dobrodošlice je ukljućeno kao i besplatni vez u blizini apartmana.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Leon i Žana
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 2 komentara
Surány, Mađarska
Odlično! (5/5) Boravio u A2+1, Srpanj 2021
Prvić Lukina kutija za vile

Slučajno smo došli do Prvić Luke, a također i do stana Leon u vezi s nesrećom. Naše su potrebe bile da stan bude vrlo čist, sićušan i da imamo terasu s pogledom na more. Ono što nas je najbolje uhvatilo je francuski balkon s pogledom na more koji je sa staklenim zidovima koji se mogu otvoriti postavljen u zračni prostor s unutrašnjošću. Voljeli smo da je uvijek tako kao da smo uz more, čak i kad smo unutra. Čak smo i u olujnom moru uživali iznutra. Stan - koji je potpuno opremljen: opremljena kuhinja, ručnici itd., Vrlo čist - nalazi se na savršenoj lokaciji, u luci, ali još uvijek u mirnoj ulici. Cijeli mali otok oličenje je mira. Ujutro smo se probudili uz zvono naselja, danju nas je tutnjava cvrčaka okružila na otoku, u kristalno čistom moru, u stjenovitim uvalama. Domaćini su vrlo ljubazni i pažljivi: pri dolasku nas je čekala ohlađena limunada.

Preporučujem za : Osobe željne mira, Turiste bez auta,
Komentar preveden sa mađarski - Prikaži original
Zagreb, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u A2+1, Kolovoz 2020
Mir za kraj godišnjeg

Proveli smo nekoliko opuštenih, mirnih dana u ugodnom, urednom apartmanu s prekrasnim pogledom i dragim domaćinima, koji s bili diskretni, ali uvijek ljubazni i na raspolaganju i dali nam korisne upute i prije samog dolaska. Otok poznajemo od prije, a ovaj apartman je sjajno smješten za uživanje u opuštenoj živahnosti koju nude oba mjesta na otoku, blizu je rive, trgovine, restorana... Sam smještaj opravdao je sva očekivanja koja smo imali na temelju opisa i fotografija, sobe su primjerenih veličina za bračni par s djetetom školske dobi. U svim prostorijama su visoki stropovi i prozračne su te klima gotovo i nije bila potrebna. Veliki dvostruki francuski prozor otvara širok i prekrasan pogled na more i stvara dojam vanjskog prostora umjesto balkona ili terase. Apartmanu se prilazi unutarnjim stepenicama, ali u prizemlju postoji prostor za odlaganje bicikla i opreme za plažu. Definitivno za preporučiti.

Preporučujem za : Osobe željne mira, Obitelji s djecom, Turiste bez auta, Romantičare,
Snježana Mikulandra Oglašivač od 2017
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Više o domaćinu

PRIJE PAR GODINA SAM OTIŠLA U MIROVINU I KAKO IMAM VIŠE APARTMANA ODLUČILA SAM SE BAVITI IZNAJMLJIVANJEM. VOLIM RADITI SA LJUDIMA I MISLIM DA MI DOBRO IDE POGOTOVO SA TURISTIMA KOJI ŽELE POSJETITI NAŠU PREKRASNU ZEMLJU I NAŠE OTOKE. GOVORIM POMALO ENGLESKI TOLIKO DA SE MOŽEMO SPORAZUMJETI. NADAM SE DA ČETE BITI ZADOVOLJNI SA MNOM I POSJETOM OTOKU.

Oglas Apartmani Leon i Žana je pregledan 26170 puta od 13.10.2017.