Apartmani IrenaPirovac - Šibenik i okolica

cijena od € 80 na noć
Ocjena gostiju na temelju 12 komentara
Odlično! 5/5
Opis objekta

Luksuzno uređeni apartmani na glavnoj plaži Lolić, u mirnom okruženju, svi imaju Like home certifikat. Svaki apartman zauzima kat kuće i ima svoj ulaz. Apartman se sastoji od predprostora za kofere, velikog dnevnog boravka sa kuhinjom, spavaće sobe, malog hodnika i kupaonice. Iz dnevnog boravka se izlazi na veliku lođu sa pogledom na more i romantične zalaske sunca. Na lođi su stol i stolice od tikovine. U dnevnom boravku je kutna garnitura koja se po potrebi pretvara u dva ležaja. Tu je veliki LCD/IPTV. Kuhinja ima posuđe za 6 osoba, perilicu suđa, pećnicu, 3 /1 plin, veliki hladnjak sa ledenicom, aparat za kavu, stol za ručavanje za 6 osoba. Prostor je klimatiziran, ima i grijanje. Ugradbeni ormar u hodniku ima sef. Kupaonica ima tuš kabinu, radijator, fen. Spavaća soba ima krevet 160x200 i 90x200 sa anatomskim madracima i izlaz na malu lođu E. Posteljina i ručnici za kupaonicu su osigurani. Tu su društvene igre, igla i konac, zaštita od komaraca, ležaljke za plažu, gril, tuš u dvori

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Plaćanje se vrši u eurima na račun ili u gotovini. Rezervacija termina se vrši uplatom od 30% od ukupne cijene noćenja. Check in je nakon 14 sati, a check out do 9 sati. Molimo da apartman ostavite uredan i da postupate pažljivo sa stvarima. Dodatan trošak od 50,00€ odnosi se na završno čišćenje i plaća se pri dolasku. Polog za eventualnu štetu iznosi 200,00€ i vrača se nakon inspekcije apartmana.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Politika otkazivanja
Povrat akontacije moguć je samo u slučajevima "više sile": - u slučaju pandemije ili sličnih nepredvidivih okolnosti akontacija se može prebaciti na drugo dogovoreno razdoblje
Udaljenost od objekta
  • More: 10 m
  • Plaža: 10 m
  • Centar: 200 m
  • Trgovina: 200 m
  • Restoran: 50 m
  • Doktor: 200 m
  • Ljekarna: 200 m
  • Banka: 200 m
  • Pošta: 200 m
  • Benzinska crpka: 1 km
  • Autobusni kolodvor: 200 m
  • Željeznički kolodvor: 20 km
  • Zračna luka: 50 km
  • Marina: 200 m
  • Sportske aktivnosti: 100 m
  • Casino: 10 km
  • Nacionalni park: 20 km
Vrsta plaže
Šljunčana,
Dodatni sadržaji
U dvorištu se može koristiti tuš sa toplom vodom, ležaljke za plažu, grill, kvalitetni bicikli. Parking za 1 vozilo po apartmanu. Imamo mjesto za bicikle, s kojima možete obići širu okolicu, postoje mnogobrojne biciklističke staze. U blizini postoji mogućnost najma barke, pedalina i sl. , organiziranih izleta na Kornate, Možete posjetiti veće gradove, otići u Nacionalni park Krka ili Park prirode Vransko jezero (rezervat ptica, može se i pecati). U dnu Pirovačkog zaljeva možete koristiti ljekovito blato(peloidi). Imamo rekete za tenis, lopte, badminton, . Osjećat ćete se kao kod kuće, ugodno, opušteno. Apartmani imaju naljepnicu Safe stay in Croatia
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Irena
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 12 komentara
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Nazarje, Slovenija
Odlično! (5/5) Boravio u A2+2, Lipanj 2020
Predivan stan i lokacija

Moja obitelj i ja već smo dva puta proveli odmor u ovom objektu. Stan je vrlo lijep, čist, komforan i održavan. Kuhinja ima svu potrebnu opremu za pripremu jela. Sa balkona se pruža predivan pogled na more. Okolica je mirna, pa ga preporučamo obiteljima i svima koji žele miran odmor. Gospođo Andreja, uvijek nam je bila na usluzi, znala nas je savjetovati ako nam nešto treba. Oduševila je i djecu palačinkama. Najviše nam se svidjelo ograđeno dvorište, od kojeg je samo nekoliko koraka do vrlo uređene plaže. U dvorištu su djeca bezbrižno uživala u hladu i igrala se, dok su roditelji bezbrižno ležali na ležaljkama, koje gosti također mogu odvesti na plažu. Preporučujemo!

Preporučujem za : Osobe željne mira, Starije osobe, Obitelji s djecom, Turiste bez auta, Romantičare,
Komentar preveden sa slovenski - Prikaži original
Odgovor domaćina
Puno hvala na lijepim komentarima

Drago nam je da ste proživjeli ugodan odmor, uvijek ste nam dragi i dobri gosti i nadamo se da ćemo se dogodine opet vidjeti. Puno hvala na lijepim komentarima i preporukama.

Lug Poznanovečki, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u A2+2, Lipanj 2019
Pohvala

Boravili smo krajem 6.mjeseca ove godine u prekrasnom apartmanu s balkonom. Apartman je bio opremljen sa svime što nam je trebalo, i više. Plaža nam je bila odmah ispred apartmana što nam je naravno bilo super s obzirom na to da imamo bebicu od 14 mjeseci.More čisto i odlične temperature. Gospođa Irena je bila vrlo ljubazna i simpatična. Sve u svemu smo oduševljeni i s uslugom i samom lokacijom.

Preporučujem za : Osobe željne mira, Obitelji s djecom, Turiste bez auta, Romantičare, Osobe s kućnim ljubimcima,
Odgovor domaćina
Dragi i dobri gosti

Drago mi je da vam je bilo lijepo i da ste se dobro osječali. Za bebice je tu jako dobro pa uživaju. Bili ste nam dragi i dobri gosti, pa se nadam da ćemo se dogodine opet družiti. Hvala.

SEVNICA, Slovenija
Odlično! (5/5) Boravio u A2+2, Srpanj 2018
Odmor 2018

Apartman na super položaju - samo uz more, plaža udaljena je cca 50 m, u apartmanu je potrebno sve (prethodno smo tražili ili imamo određene stvari i imamo ih)

Preporučujem za : Aktivni odmor, Osobe željne mira, Obitelji s djecom,
Komentar preveden sa slovenski - Prikaži original
Odgovor domaćina
Dobri gosti

Drago mi je da vam se dopalo. Naša plaža je zaista jako velika, iz dvorišta ste bili odmah na plaži, svatko može naći neki dio koji mu se dopada i u kojem uživa. Apartman je uvijek tako opremljen da imate baš sve kao kod kuće i da trebate samo svoje osobne stvari. Nadam se da ćemo se dogodine opet vidjeti.

Prikaži sve komentare
Irena Meić-Sidić Oglašivač od 2014
Govori:
Hrvatski, Engleski, Njemački,
Više o domaćinu

Ja sam već u mirovini, a volim se baviti gostima. Otvorena sam, iskrena,volim ljude, jako sam aktivna i vrijedna. Posebno volim djecu . Rado odem sa suprugom u ribolov,u poljima berem ljekovito bilje,berem i sušim smokve i paradajz,radim zimnicu,idem u berbu maslina. Volim veslati pa kajakom obilazim Pirovački zaljev. Volim kuhati, pa ubirem samoniklo bilje,školjke i ostalo što more pruža. Vozim osobni automobil,dobro plivam. Turizmom se bavim dvije godine, jer su nam apartmani novi. Opremila sam ih jako kvalitetno, jer sam htjela da nam se gosti osjećaju bolje nego kod kuće, tako da sam pazila na svaku sitnicu.Volim se baviti fotografijom pa u kompjutoru imam oko 50.000 fotografija.Svoju web stranicu sam sama kreirala i dodala puno mojih fotografija.Imam i facebook profil kojega sama redovito uređujem.Sa gostima se mogu sporazumjeti na hrvatskom,njemačkom,slovenskom,pomalo engleskom, na mađarskom. Uživam u ljetu, a bavljenje sa gostima mi je zadovoljstvo i izazov. Svakom gostu se posvetim najviše što mogu i želim da se svi osjećaju ugodno i zadovoljno. Oni postaju dio moje obitelji.

Oglas Apartmani Irena je pregledan 78463 puta od 07.04.2014.