Apartmani MaslinaPirovac - Šibenik i okolica

cijena od € 35 na noć
Ocjena gostiju na temelju 24 komentara
Odlično! 5/5
Opis objekta

Apartmanska kuća se nalazi u lijepom gradiću Pirovac, samo oko 280 metara (3 minute) od glavne šljunčane plaže Lolić koja je dobila Plavu zastavu i smatra se jednom od najljepših plaža u Sjevernoj Dalmaciji. Nudi smještaj u dva nova, visoke kvalitete i moderno uređenim apartmanima za dvije do četiri osobe. Manji apartman je komodni studio apartman. Apartmani su također opremljeni sa mrežom protiv komarca, tako da će Vam biti boravak ugodniji. Apartmani imaju poseban ulaz odvojeni od ulaza domaćina i svaki ima svoj vlastiti balkon. Je za nas vrlo bitna higijena i čistoća apartmana. Svaki apartman ima svoje parkirno mjesto. Apartmani imaju u svakoj sobi klima ureďaj. Kuća se nalazi u mirnoj i tihoj ulici iznad šljunčane plaže Lolić i borove šume i je idealno mjesto za obiteljski odmor.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Na boravak manje od 4 noći cijena se povečava za 30%. Rezervacija je potvrđena nakon uplate akontacije u visini 30% na račun vlasnika kuće. Ostatak do cijelog iznosa se naplaćuje prvi dan dolazka gosta u apartman. U objekatu je zabranjeno pušenje i kučni ljubimci. Dolazak u apartmane poslije 14, 00 sati i odlazak do 10, 00 sati.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 300 m
  • Plaža: 300 m
  • Centar: 800 m
  • Trgovina: 300 m
  • Restoran: 300 m
  • Doktor: 800 m
  • Ljekarna: 800 m
  • Banka: 600 m
  • Pošta: 600 m
  • Benzinska crpka: 1 km
  • Autobusni kolodvor: 500 m
  • Zračna luka: 50 km
  • Marina: 700 m
  • Sportske aktivnosti: 300 m
  • Disco klub: 800 m
Vrsta plaže
Šljunčana,
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Maslina
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 24 komentara
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Čepin, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u A2+1, Srpanj 2023
Savršenstvo

Gostoprimstvo koje smo doživjeli kod gospođe Marije i gospodina Stefana nismo još nigdje doživjeli u ovih tridesetak godina ljetovanja. Vrlo gostoljubivi i srdačni ljudi. Imaš osjećaj da si došao u goste kod starih prijatelja. Apartman vrlo lijep, moderno uređen i kompletno opremljen. Blizina poznate plaže Lolić svega 4-5 minuta laganog hoda. Sve u svemu za preporučiti! Nadam se da ću uspjeti ponovo dobiti termin u njihovom prekrasnom apartmanu. Još jednom, jedno veliko hvala Mariji i Štefu!

Preporučujem za : Osobe željne mira, Starije osobe, Obitelji s djecom, Turiste bez auta, Romantičare,
Odgovor domaćina
Hvala Vam od srca

Puno Vam hvala na Vasem prekrasnom komentaru. ❤ Osjecali smo se sa Vama kao sa prijateljima. Nadamo se da se vidimo opet i provest cemo sa Vama lijepo vrjeme. Srdacne pozdrave od Marie, Sofie i Stefana.

Slavonski Brod, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u A2+1, Srpanj 2023
Samo pohvale

Za domaćine Mariu i Stefana same pohvale. Pravi domaćini, srdačni, topli i ljubazni. Ne osjećate se kao gost nego kao da ste došli nekim dragim ljudima u posjetu ili rodbini. Iako smo samo iznajmili apartman kada smo došli dočekao nas je doručak i kavica i jedan dan su domaćini pripremili peku što nas je iznenadilo. Apartman je uredan i čist. Sve pohvale i preporuke.

Preporučujem za :
Odgovor domaćina
Puno Vam hvala

Dragi gosti, puno Vam hvala za ovakvi preljepi komentar. Drago nam bilo s Vama provesti vrijeme. ❤

Siklós, Mađarska
Odlično! (5/5) Boravio u A2+1, Kolovoz 2022
Prekrasan odmor u Pirovcu

Komforan, dobro opremljen apartman u blizini plaže. Ljubazni, ljubazni domaćini. Maria i njezina obitelj učinili su sve da se osjećamo ugodno. Možemo samo preporučiti ovaj smještaj, nećete se razočarati. Hvala vam.

Preporučujem za :
Komentar preveden sa mađarski - Prikaži original
Odgovor domaćina
Hvala

Hvala Vam puno. Drago nam bilo. :)

Prikaži sve komentare
Maria Hrin Oglašivač od 2015
Govori:
Hrvatski, Engleski, Češki, Slovački,
Oglas Apartmani Maslina je pregledan 62689 puta od 13.07.2015.