Kuća za odmor ŽoficaKrk Pinezići - Otoci

cijena od € 60 na noć
Ocjena gostiju na temelju 10 komentara
Odlično! 5/5
Opis objekta

Smještaj za 7 osoba - ODLIČNO ZA 2 OBITELJI - Kuća ŽOFICA sastoji se od 2 apartmana: - prizemlje: studio-apartman MIMOZA, 3 osobe, cca 30 m2, dnevni boravak, TWC, terasa 22m2, kameni zidovi; - 1. kat: apartman CIKLAMA, 4 osobe, 40 m2, dnevni boravak, mala spavaća soba, TWC, balkon. Otok Krk, Skrpčići - malo, mirno, gostoljubivo naselje. Seosko okruženje. Oko 4 - 7 minuta autom do mora. Smještaj - mediteranski ugođaj - prizemlje - tipični starinski debeli kameni zidovi i velika terasa. Kameni grill, veliko dvorište, parking. Bujno zelenilo i kamenjari. Trgovina, dječje igralište, manji sportski teren, crkva, frizer, restorani 40m i 380m. Dobro prometno povezano s gradovima kulture i zabave Malinskom i Gradom Krkom. Trajektna luka Valbiska 2km (izleti na otok Cres i otok Rab), aerodrom Rijeka 25km. Pristojbe uključene. Rezervaciju ostvarujete akontacijom, ostatak se plaća kod dolaska. Check-in 14-15. Check-out 07-10. EnkaraPopenkara@gmail. com 385 989884653

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Rado ćemo vam dati više detalja o smještaju, pišite nam. Rezervaciju ostvarujete uplatom akontacije od 30%, a ostatak plaćanja je na prvi dan dolaska. Sve pristojbe uključene su u cijenu. Dolazak 14-16 sati. Odlazak 07-10 sati. U razdoblju 01. 07. -31. 08. moguće je unajmiti samo cijelu kuću, za 7 osoba. Kućni ljubimci dozvoljeni. Dobrodošli!
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 1.8 km
  • Plaža: 1.8 km
  • Centar: 50 m
  • Trgovina: 50 m
  • Restoran: 30 m
  • Doktor: 1.2 km
  • Banka: 8 km
  • Pošta: 3 km
  • Benzinska crpka: 3 km
  • Autobusni kolodvor: 30 m
  • Zračna luka: 25 km
  • Marina: 1.8 km
  • Disco klub: 8 km
Vrsta plaže
Šljunčana, Betonska, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
Domaćin ne stanuje na Otoku Krku, ali je gostima osigurana sva potrebna podrška i pomoć, ako zatreba. Studio-apartman (prizemlje) ima VLASTITU TERASU 23m2. Apartman (1. kat) ima VLASTITI BALKON 8m2 s pogledom na dvorište, zelenilo i Otok Cres. DVORIŠTE, dodatna 2 vrtna stola i stolci. VELIKI KAMENI ROŠTILJ u dvorištu. PARKING u dvorištu, besplatan internet.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Kuća za odmor Žofica
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 10 komentara
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Marsciano, Italija
Odlično! (5/5) Boravio u Kuća za odmor Žofica, Srpanj 2019
Kako živjeti, Hrvatska

Ako vam se sviđa Hrvatska općenito i Krk posebno, onda je boravak ovdje za vas. Zdenka je izvanredna osoba, koja je uvijek stavljala našu udobnost ili naše zahtjeve na prvo mjesto, a nasmijana je rješavala sitnice u drugom što je naš boravak učinilo savršenim. Kuća je intimna i idealna za dvije obitelji. gornji kat na kojem sam boravio sa svojom obitelji iako je bitan, udoban i dobrog izgleda. Vanjski vrt omogućio nam je da budemo zajedno i kuhamo na bbq-u, uživajući u hladu večeri. U neposrednoj blizini nalazi se restoran poznat po pizzi uz metar, što za nas Talijane nije baš ono što tražite u Hrvatskoj, ali pizza je bila zaista dobra. igralište za košarku / nogomet osvijetljeno je do 23:00, a dućan otvoren do 14:00 U blizini su plaže, ali prilično gužve, samo se malo pomaknite da biste bili u Krku, Malinska. tišina i mir u koji se vraćate navečer, učinit će da zaboravite čak i komarce! Hvala Zdenki i njenom suprugu koji su nas doista pozdravili sa svim informacijama. Hvala još jednom.

Preporučujem za : Aktivni odmor, Osobe željne mira, Obitelji s djecom, Osobe s kućnim ljubimcima,
Komentar preveden sa talijanski - Prikaži original
Odgovor domaćina
Nice guests

They were great, uncomplicated, friendly and clean guests. The communication was excellent. I would be happy to welcome them again anytime.

Milano, Italija
Odlično! (5/5) Boravio u Kuća za odmor Žofica, Kolovoz 2018
Prekrasan odmor

Prije svega zahvaljujem Zdenki. Rijetko je da pronađemo takve korisne i korisne ljude, doista nam je puno pomogao, e-mailova i telefonskih poziva, sladak, a na dolasku taj prekrasan prijem. Kuća je smještena u mirnom susjedstvu, nudi vrlo ugodan pogled, okružena je velikim vrtom, punom vegetacije, smokve, oraha, lješnjaka, lovora, to je stvarno super. Parking dva automobila ostaje park dostupan. Tu je i roštilj. Trijem s tendom, savršen. Apartmani su dva, u prizemlju s pogledom na više rustikalni vrt. Opremljen svu potrebnu kupaonicu s tušem (staklena vrata); na drugom katu, pristupa se iz vrta s udobnim stubištem, modernim i svijetlim apartmanom. Klima uređaj, veliki balkon, kupaonica (veliki tuš s staklenim vratima). Posteljina, dostupna je u izobilju. Ne smijemo donijeti ništa. Dobri madraci. U blizini jert plaže, kristalno čisto more, šljunak, opremljeni, ali s osamljenim područjima ako ste u potrazi za malo mir. Udoban bar po povoljnim cijenama. Ispred kuće: crkva, restoran (dobro), dobro opremljen mini market. Zahvaljujemo Zdenki, ovo ljetovanje u srcu, topli pozdrav iz svih. postrojba

Preporučujem za : Aktivni odmor, Osobe željne mira, Obitelji s djecom, Romantičare, Osobe s kućnim ljubimcima,
Komentar preveden sa talijanski - Prikaži original
Odgovor domaćina
Welcome again!

Great guests. Excellent communication. Apartments were completely clean. Recommendation for other hosts.

Udine, Italija
Odlično! (5/5) Boravio u Kuća za odmor Žofica, Kolovoz 2016
Prekrasan odmor!

Stan je vrlo udobna i ima sve što se moglo tražiti. - Toplom vodom, puno aparata, veliki roštilj itd Mjesto je bilo besprijekorno čisto i bilo je zadovoljstvo boraviti u Tu je i veliko dvorište ispred kuće, gdje ima dovoljno prostora za parkirati svoj automobil ili pustiti svoje ljubimce off uzici. Vlasnik je lijepa žena, vrlo ljubazni i dostupni za sve što je potrebno - da li je savjet o tome gdje ići ili informacije u vezi s raznim mjestima. Ona se u njenoj moći da bi joj se gosti osjećali ugodno. S obzirom da putujemo s našim psom, čak je otišao oko plaže provjeriti gdje su dopušteni, tako nas je mogao vidjeti. Sve je u blizini - plaže, trgovine, glavni grad otoka (Krk), ali stan je ipak dovoljno daleko od buke, tako da je stvarno super za one koji traže miran i opuštajući odmor, daleko od stres. Cijena je također velika - nije skup uopće za svu udobnost ste dobili u zamjenu. Preporuča se!

Preporučujem za : Aktivni odmor, Osobe željne mira, Starije osobe, Obitelji s djecom, Romantičare, Osobe s kućnim ljubimcima, Razgledavanje,
Komentar preveden sa engleski - Prikaži original
Prikaži sve komentare
Zdenka Koceljević Oglašivač od 2015
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Više o domaćinu

Moj hobi je moj posao - to je briga o smještaju naših gostiju. Vaše zadovoljstvo, udobnost i odlično ljetovanje na prvom je mjestu.

Oglas Kuća za odmor Žofica je pregledan 61975 puta od 05.05.2015.