Apartmani Rona505Krk Malinska - Otoci

cijena od € 60 na noć
Ocjena gostiju na temelju 19 komentara
Odlično! 5/5
Opis objekta

Apartmani Rona505 nalaze se u selu Sveti Anton, na 2 km od mjesta Malinska. Gostima su besplatno na raspolaganju oprema za rostilj i Wi-Fi. Apartmani su opremljeni antialergijskim jastucima, zaštitnim mrežicama protiv komaraca i insekata, sadrže TV ravnog ekrana te potpuno opremljenu kuhinju s perilicom posuda. Svaki od apartmana ima po dva balkona. Gosti mogu besplatno koristiti privatno parkiralište u okviru objekta. Zgrada i okoliš osigurani su izvana video nadzorom. Najbliži restoran udaljen je 500m. Nedaleko objekta smješteno je i nekoliko plaža, uključujući i plažu zvanu Rova koja je udaljena 1, 7 km i ima teren za odbojku na pijesku. Stajalište lokalnog autobusa udaljeno je 200m. Glavni autobusni kolodvor nalazi se u Malinskoj. Trajektna luka nalazi se u mjestu Valbiska udaljenom 8 km. Na zahtjev je dozvoljen boravak kućnih ljubimaca i mogući su dodatni troškovi.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Boravišna pristojba je uključena u cijenu. Smještaj je na raspolaganju od 15, 00 sati na dan dolaska, te do 10, 00 sati na dan odlaska ukoliko unaprijed nije dogovoren drugi termin. Usluge koje se dodatno naplacuju: klima uređaj se aktivira pomoću programirane kartice (1euro/sat), perilica rublja 10 eura po korištenju. Boravak kućnih ljubimaca se naplaćuje 7 eura po danu. Za boravak kraći od 5 noći cijena se uvečava za 30%. Rezervacija apartmana (akontacija) potvrđuje se uplatom na bankovni račun u iznosu 30% od ukupne cijene, a ostatak iznosa pri dolasku.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Šaljemo pismenu potvrdu rezervacije (voucher)
Politika otkazivanja
Dragi gosti dobrodošli ste u naše domaćinstvo i u ovim neobičnim okolnostima. Molimo vas da putujete savjesno. Svoju smo politiku otkazivanja prilagodili situaciji pa možete otkazati 7 dana prije rezerviranog datuma dolaska, uz 100% povrat akontacije. Otkažete li unutar 7 dana prije dolaska, akontaciju ćemo zadržati u cijelosti. Ova politika otkazivanja vrijedi do proglašenja kraja pandemije. Hvala na razumijevanju.
Udaljenost od objekta
  • More: 1 km
  • Plaža: 1.5 km
  • Centar: 2 km
  • Trgovina: 1.1 km
  • Restoran: 500 m
  • Doktor: 2 km
  • Ljekarna: 2 km
  • Banka: 2 km
  • Pošta: 2 km
  • Benzinska crpka: 1.8 km
  • Autobusni kolodvor: 1.7 km
  • Željeznički kolodvor: 40 km
  • Zračna luka: 15 km
  • Marina: 2 km
  • Sportske aktivnosti: 700 m
  • Disco klub: 1.5 km
  • Nacionalni park: 30 km
Vrsta plaže
Pješčana, Šljunčana, Betonska,
Dodatni sadržaji
U neposrednoj blizini se nalaze pješačke i biciklističke staze. Osim što se protežu uzduž obale stazama koje zovemo #Lungomare#, biciklističke staze također prolaze i unutrašnjim dijelom otoka.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Rona505
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 19 komentara
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Schwäbisch Gmünd, Njemačka
Odlično! (5/5) Boravio u A3, Srpanj 2019
Prekrasan stan!

Veliki kompliment našoj vrlo ljubaznoj i vrlo uslužnoj domaćici! Dočekani smo vrlo toplo. Očekivao nas je vrlo čist i lijep stan. Nova kuhinja, lijepa kupaonica, dijelom antikni namještaj i puno prostora u stanu. 2 balkona na raspolaganju. Klima uređaj dostupan. Ako smo nešto propustili, naša se domaćica odmah pobrinula za to. Od nje smo dobili mnogo savjeta za jeftinu kupovinu i svečanosti, koji se održavaju u Krku. S našim psom dolazimo već godinama i uvijek smo uvijek iznova uzbuđeni zbog toga. Naša Luna ovdje se osjeća kao kod kuće i jednako je dobrodošla. Radujemo se sljedećoj godini i mogu samo preporučiti gostoprimstvo gospođe Bogović!

Preporučujem za : Aktivni odmor, Osobe željne mira, Starije osobe, Obitelji s djecom, Osobe s kućnim ljubimcima, Razgledavanje,
Komentar preveden sa njemački - Prikaži original
Bern, Švicarska
Odlično! (5/5) Boravio u Apartmani Rona505, Travanj 2018
Vraćamo se

Luksuzni apartman sa svim potrebnim sadržajima. Prošlog ljeta smo ostali tri tjedna, mjesto je lijepo i tiho. Rezervirali smo ovu godinu.

Preporučujem za : Osobe željne mira, Obitelji s djecom, Romantičare, Osobe s kućnim ljubimcima, Razgledavanje,
Komentar preveden sa engleski - Prikaži original
Schwäbisch Gmünd, Njemačka
Odlično! (5/5) Boravio u Apartmani Rona505, Srpanj 2017
Lijepa boravak!

Jeste li ikada otišao ovamo i vraća jako puno. Lijepa i vrlo čist stan na mirnoj lokaciji. Vrlo lijepa i nova namještena. Stan ima dva balkona. Naš pas Luna smo proveli nezaboravne i prekrasnih dana. Pas plaža nije daleko. Naši stanodavci su vrlo lijepo i prijateljski, vrlo susretljiv i korisna. Ju uzeti u moje srce, Mi smo rado preporučiti Rona apartmane svim našim prijateljima, poznanicima i svima onima koji su pročitali ovaj pregled! Veselimo se idućoj godini

Preporučujem za : Aktivni odmor, Noćne izlaske, Osobe željne mira, Starije osobe, Obitelji s djecom, Romantičare, Osobe s kućnim ljubimcima, Razgledavanje,
Komentar preveden sa njemački - Prikaži original
Prikaži sve komentare
Angela Bogovic Oglašivač od 2016
Govori:
Hrvatski, Engleski, Njemački,
Oglas Apartmani Rona505 je pregledan 154226 puta od 23.02.2016.