Apartmani DrndelićKrk Malinska - Otoci

cijena od € 40 na noć
Ocjena gostiju na temelju 17 komentara
Odlično! 5/5
Opis objekta

Apartmani Drndelić nalaze se u mirnom dijelu Malinske 135m od mora i plaže, te 15min. hoda do svih bitnih sadržaja(centar, benziska, ljekarna, restorani, dućani, trg. centri). Prvi dućan(150m). Apartmani su površine 72 m2 sa terasom od 30 m2 (1. kat) i 20 m2 (2. kat)sa pogledom na more. U svakom apartmanu se nalaze 2 spavaće sobe sa bračnim krevetom, dnevni boravak sa blagovaonicom, kupaonica, zaseban WC i 1 dječji krevetić. Kuhinje su potpuno opremljene sa frižiderom, kuhalom za vodu, mikrovalnom, aparatom za filter kavu i pećnicom. Sušilo za kosu i glačalo na korištenje. U dnevnom boravku se nalazi novi Samsung Smart TV (80 cm), te pomoćni ležaj za 2 osobe. Apartmani su klimatizirani (hlađenje-grijanje) Svaki apartman ima osigurano parkirno mjesto u dvorištu za 1 auto(za 2 auta pitati)? Mogućnost korištenja roštilja. Kućni ljubimci na upit??? Okupljanje gostiju i igranje djece u dvorištu-nije dopušteno zbog mira drugih gostiju u kući! RUČNIKE ne dajemo iz higijenskih razlog

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Akontacija je obavezna kao potvrda rezervacije termina u iznosu od 30% ukupne cijene boravka, preostali iznos plaća se u gotovini odmah po dolasku u apartman. U slučaju otkazivanja rezervacije, AKONTACIJU NE VRAĆAMO. Dolazak gostiju je iza 14 sati, a odlazak do 10 sati - osim ako drugačije nije dogovoreno. U cijeni smještaja je uključeno neograničeno korištenje interneta, klima uređaja i završno čišćenje apartmana. Upotreba klima uređaja za period grijanja (zima) naplaćuje se dodatno 5€ po danu! Cijena noćenja za samo 1 noć naplaćuje se 30% vise na već navedenu cijenu noćenja, 2, 3 i više noći cijena ostaje ista! Ljubazno molimo prilikom dolaska u apartman PROČITATI KUĆNI RED, kako ne bi dolazilo do nepotrebnih nejasnoća i nesporazuma.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Šaljemo pismenu potvrdu rezervacije (voucher)
Udaljenost od objekta
  • More: 100 m
  • Plaža: 100 m
  • Centar: 700 m
  • Trgovina: 200 m
  • Doktor: 600 m
  • Ljekarna: 700 m
  • Banka: 700 m
  • Pošta: 900 m
  • Benzinska crpka: 600 m
  • Autobusni kolodvor: 600 m
  • Zračna luka: 17 km
  • Marina: 800 m
  • Disco klub: 600 m
  • Nacionalni park: 45 km
Vrsta plaže
Pješčana, Šljunčana, Betonska, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
U svakom trenutku gostu stojimo na raspolaganju u vezi raznih pitanja i pomoći pri odabiru restorana, plaža, posebnih lokacija na otoku, rekreacije i dodatnih sadržaja.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Drndelić
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 17 komentara
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Malinska, Slovenija
Odlično! (5/5) Boravio u Apartmani Drndelić, Lipanj 2017
isto pohvale

Bili smo ovdje i to je super, vrlo lijep stan, prekrasne plaže, u blizini trgovina, jako lijepo hoda do centra, prijateljski vlasnika ukratko, svi izvrsni kao što bi trebao biti !! U svakom slučaju, dobili smo !! Hvala Vam.

Preporučujem za : Aktivni odmor, Noćne izlaske, Osobe željne mira, Starije osobe, Obitelji s djecom, Turiste bez auta, Romantičare, Osobe s kućnim ljubimcima, Razgledavanje,
Komentar preveden sa slovenski - Prikaži original
BOHINJSKO JEZERO, Slovenija
Odlično! (5/5) Boravio u Apartmani Drndelić, Lipanj 2017
Izvrsna - vrlo jeftino :)

Stan je super, lijepo uređen sa stilom. Čist, sjajan. Ona ima prekrasnu terasu s pogledom na more. Kuhinja je dobro opremljena. To je sve što trebate. U neposrednoj blizini mora, samo 5 minuta hoda, bili smo s malimo djece. Na moru, prirodnim hladom, pa to je super za djecu :) dama je vrlo prijateljski i prilagodljiv. Mi smo imali veliki odmor. Definitivno ćemo se vratiti! Preporuke će biti za svakoga. Helena i obitelj.

Preporučujem za : Obitelji s djecom,
Komentar preveden sa slovenski - Prikaži original
BOHINJSKO JEZERO, Slovenija
Odlično! (5/5) Boravio u Apartmani Drndelić, Lipanj 2017
Izvrsno!

Sve je bilo super, velika i čista apartman s velikom terasom i pogledom na more. Kuhinja je dobro opremljena, stvarno imaju sve posuđe za kuhanje koja još nije rezanje noževima. :) More je u neposrednoj blizini - 5 minuta hoda s malom djecom. Dama je prijateljski. Stvarno smo imali veliki odmor. Definitivno ćemo se vratiti. :)

Preporučujem za : Obitelji s djecom,
Komentar preveden sa slovenski - Prikaži original
Prikaži sve komentare
Martina Mihaljčić Oglašivač od 2015
Govori:
Hrvatski, Engleski, Njemački, Talijanski,
Više o domaćinu

Vesela, vedra i komunikativna osoba; osim hrvatskog jezika, govorim engleski, njemački i talijanski jezik! Dobrodošli dragi gosti!!!!

Oglas Apartmani Drndelić je pregledan 110765 puta od 08.03.2015.