Apartman CedarKrk Pinezići - Otoci

cijena od € 50 na noć
Opis objekta

U malom mjestu Pinezići, iznajmljujemo moderan i ugodan apartman s posebnim ulazom u prizemlju obiteljske kuće, u mirnoj ulici udaljenoj od glavne ceste. Zemljište oko kuće je ograđeno i okruženo zelenilom. Apartman ima 2 dvokrevetne sobe s udobnim bračnim ležajem (160x200 cm), dnevni boravak s kuhinjom i kaučem koji se može razvući (160 x 200 cm), wc, zasebnu tuš kabinu te prostoriju s kupaonskim blokom. Opremljen je s LCD TV (sat TV), hladnjakom sa zamrzivačem, perilicom posuđa, klima uređajem, električnim štednjakom, perilicom rublja, sefom, besplatnim wi-fi. More je prekrasne tirkizne boje i izuzetno čisto. Plaža je stjenovita i šljunčana s dovoljno hladovine. Tu se nalaze i 2 beach bara i aquapark. Plaža je udaljena 700 m od apartmana. Trgovina je udaljena je 150 metara, veliki trgovački centri u gradu Krku udaljeni su cca 12 km. Luka Valbiska koja spaja otok Krk sa susjednim otocima udaljena je 2 km. Pogodno za dugotrajni boravak. Dobrodošli!

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Rezervacija je 100 Eur. Ostatak se plaća po dolasku u apartman. Check-in : 15.30 - 18:00 h, Check-out : do 10:00 sati. Cijena se odnosi za do 4 gosta i uključuje dnevni najam apartmana, boravišnu pristojbu, wi-fi, korištenje klima uređaja, uporabu vanjskog roštilja s opremom, završno čišćenje apartmana. Parkiralište. Boravak za svaku više od dogovorenog broja osoba je 10 Eur po noćenju. Nema dodatnih troškova.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Šaljemo pismenu potvrdu rezervacije (voucher)
Politika otkazivanja
Poštovani gosti, Dobrodošli ste u naš apartman ! Vaš dolazak možete otkazati do 15 dana prije datuma dolaska, uz 100% povrat akontacije. Otkažete li dolazak u periodu od 0-15 dana prije dolaska, akontaciju ćemo zadržati u cjelosti. Zahvaljujemo na razumijevanju.
Udaljenost od objekta
  • More: 700 m
  • Plaža: 800 m
  • Centar: 200 m
  • Trgovina: 200 m
  • Restoran: 800 m
  • Doktor: 12 km
  • Ljekarna: 12 km
  • Banka: 12 km
  • Pošta: 12 km
  • Benzinska crpka: 2 km
  • Zračna luka: 225 km
  • Marina: 12 km
Vrsta plaže
Šljunčana, Betonska, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
Poseban ulaz u apartman. Dodatne higijenske mjere. Dva parkirna mjesta za aute. Mogućnost najma veza za barku. Besplatno parkiranje prikolice za barku u dvorištu kuće. Vanjski roštilj s opremom. Mogućnost organiziranja ronjenja i izleta. Gratis piće dobrodošlice. Odličan izbor za sve koji žele odmor izvan velikih turističkih centara. Idealan je za one koji žele odmor u mirnom okruženju - jedini je apartman za iznajmljivanje u obiteljskoj kući. Uživajte u punoj udobnosti i na godišnjem odmoru! *perilica rublja*perilica posuđa*klima uređaj*vanjski roštilj s opremom* satelitski TV* sef*dobro opremljena kuhinja*spavaća soba s posteljinom* wi-fi..
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartman Cedar
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Gordana i Boris Premec Oglašivač od 2016
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Više o domaćinu

Apartman Cedrus moderan i komforan. Odličan izbor za zasluženi odmor! Dobrodošli!

Oglas Apartman Cedar je pregledan 30676 puta od 07.05.2016.