Apartmani KnezNin - Zadar i okolica

cijena od € 50 na noć
Ups, izgleda da ovaj oglas trenutno nije aktivan. Bez panike, za Vas imamo veliki izbor odličnog smještaja u gradu Nin i regiji Zadar i okolica!
Opis objekta

Kompletno opremljeni novi apartmani na plaži u Vrsi Mulo, pored starog grada Nina. Apartmani imaju savremeno opremljenu kuhinju sa puno suđa i pribora za pripremanje hrane, pećnicu, aparat za kuhanje kave, veliki hladnjak sa ledenicom, perilicom za suđe. U apartmanu je također perilica za rublje što dulji boravak čini komotnijim. Apartmani su također opremljeni sa SAT TV, internetom, klimatizirani i pripremljeni za vaš ugodan odmor. Prekrasna šetnica uz more, restorani i prijatni kafići, u blizini borova šuma za šetnju i rekreaciju. U mjestu je ljekarna, doktor, pošta, bankomati, dobro preskrbljene trgovine, mala tržnica sa voćem i povrćem.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Za rezervaciju termina je potrebno uplatiti 30% od dogovorene cijene. Ostatak se plati po dolasku u apartman. Vrijeme dolaska u apartman je od 13 sati dalje, odlazak je najkasnije do 10 sati. Rezervacuja apartmana 14 i više dana donosi ugodnost od 5% popusta na cijenu u željenom terminu.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Šaljemo pismenu potvrdu rezervacije (voucher)
Udaljenost od objekta
  • More: 40 m
  • Plaža: 40 m
  • Centar: 600 m
  • Trgovina: 200 m
  • Restoran: 10 m
  • Doktor: 2 km
  • Ljekarna: 600 m
  • Pošta: 600 m
  • Benzinska crpka: 6 km
  • Autobusni kolodvor: 200 m
  • Zračna luka: 22 km
  • Sportske aktivnosti: 40 m
  • Disco klub: 3 km
  • Nacionalni park: 10 km
Vrsta plaže
Pješčana, Šljunčana,
Dodatni sadržaji
Naše drage goste počastimo pićem dobrodošlice, domaćim pecivom, na odlasku sa prigodnim poklonom. Iz naselja se organiziraju izleti na Kornate, mogući su samostalni izleti u Paklenicu, Lun na Pagu sa tisućljetnim maslinama.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Knez
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 2 komentara
Eschwege, Njemačka
Odlično! (5/5) Boravio u A2+2, Srpanj 2019
Apartmani Jelka Knez

U kući obitelji Knez proveli smo dva prekrasna tjedna na našem odmoru. Domaćini su vrlo ljubazni i gostoljubivi ljudi koji su nas upoznali u obitelji, toplo i srdačno. I tijekom cijelog našeg odmora dobili smo od njih savjete kako i gdje se možete dobro provoditi. Stan je nov i vrlo moderan, čist i dobro održavan. Potpuno opremljena kuhinja s perilicom posuđa i štednjakom s pećnicom, aparatom za kavu, hladnjakom. Vrlo udoban krevet, dobar kauč i veliki moderni televizor s kanalima na njemačkom, hrvatskom i ruskom jeziku. Klima uređaj Kupaonica ima tuš, udobne ormare za toaletne potrepštine, ručnike, perilicu rublja. Pogodan balkon / lođa, koji se tijekom sunčanih sati pomoću roleta može u potpunosti zatvoriti.Osobni parking u dvorištu. U blizini su dva restorana. Na udaljenosti od oko 200m. Postoje: mala tržnica na kojoj možete kupiti i svježu ribu, dućan i pekara. Šljunčana plaža, smještena na 40 m. - vrlo dobro održavana i čista. Vrsi-Mulo je vrlo pogodan za obitelji s djecom i ljude koji svoj odmor žele provesti u opuštenoj atmosferi. I na kraju želimo još jednom zahvaliti divnim domaćinima na toploj dobrodošlici!

Preporučujem za : Osobe željne mira, Obitelji s djecom, Razgledavanje,
Komentar preveden sa ruski - Prikaži original
Dalj, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u A4+2, Kolovoz 2019
Preporuke za smještaj jer ima sve!!

Divne ugodne domaćine koji su nas lijepo dočekali. Prostran apartman, čist i uredan s terasom i pogledom na more upravo onako kako je prikazano na slikama. Šljunčana plaža se nalazi 40 ak metara od apartmana, s brojnim aktivnostima. Mjesto je idealno za obitelji s djecom ali i osobe željne mira.

Preporučujem za :
Odgovor domaćina
Apartmani Knez

Hvala, draga gospođo Zorica. Dobrodošli i u buduće.

Jelka Knez
Govori:
Hrvatski, Engleski, Slovenski, Ruski,
Oglas Apartmani Knez je pregledan 25767 puta od 28.07.2018.