Kuća za odmor Ad Astra Pašman - Otoci

cijena od € 70 na noć
Ups, izgleda da ovaj oglas trenutno nije aktivan. Bez panike, za Vas imamo veliki izbor odličnog smještaja u gradu Pašman i regiji Otoci!
Opis objekta

30 m2 površine kuće i 31 m2 površine terase za čisti užitak svih osjetila. Udišite čisti morski zrak i uživajte u sjenama borove šume. Ova kuća za odmor je idealna za boravak cijele obitelji, a šira lokacija nudi i mnoštvo prilika za treking, bicikliranje ili ribarenje. U kući postoji soba s bračnim krevetom, soba s dva odvojena normalna kreveta, kupatilo s tuš kabinom i WC-om, kuhinja s velikim frižiderom, strojem za pranje suđa, štednjakom na plin, kuhalom za vodu i svim ostalim potrepštinama, zajednički prostor sa blagovaoničkim stolom, kaučem na izvlačenje s ležajem za dvije osobe, TV i klimom te velika terasa s još jednim stolom, garniturom za sjedenje te velikim bijelim zavjesama za osjećaj privatnosti i romantike. Objekt ima Wi-Fi internet.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Zbog velike potražnje termina u srpnju i kolovozu poželjne su rezervacije od vikenda do vikenda.
Boravišna pristojba nije uključena u cijenu.
Šaljemo pismenu potvrdu rezervacije (voucher)
Politika otkazivanja
Akontacija 30%. Otkazi do 30 dana prije dolaska se vraćaju u visini 100%. Isto tako ako je dolazak spriječen zbog epidemioloških mjera (zavorene granice, itd...), svi troškovi se vraćaju u cjelosti.
Udaljenost od objekta
  • More: 100 m
  • Plaža: 100 m
  • Centar: 900 m
  • Trgovina: 900 m
  • Restoran: 1 km
  • Pošta: 1 km
Vrsta plaže
Šljunčana, Betonska,
Dodatni sadržaji
Na terenu ispred kućice ima mjesta za parkiranje jednog auta te nekoliko bicikala. Moguće je isto unajmiti čamac od 12m uz predhodni dogovor.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Kuća za odmor Ad Astra
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 3 komentara
Maribor , Slovenija
Odlično! (5/5) Boravio u A4+2, Srpanj 2021
Tiha udobnost

Prekrasna mobilna kućica sa super terasom na mirnom mjestu. Na raspolaganju sve što je obitelji potrebno na odmoru, super L terasa, dovoljno stolica i dvije udobne ležaljke. Roštilj je odličan. Što se tiče psa, mogli smo ga imati sa sobom. Toplo preporučujem. Rudi

Preporučujem za : Aktivni odmor, Osobe željne mira, Osobe s kućnim ljubimcima,
Komentar preveden sa slovenski - Prikaži original
Sarajevo, Bosna i Hercegovina
Odlično! (5/5) Boravio u A4+2, Lipanj 2021
Pravi odmor

Optimalan smještaj za ljude koji rade od kuće, bježe od sunca, imaju psa, djecu, a naravno i za one koji samo žele da uživaju u svom odmoru sa društvom ili porodicom, u prirodi uz more!

Preporučujem za : Aktivni odmor, Osobe željne mira, Starije osobe, Obitelji s djecom, Romantičare, Osobe s kućnim ljubimcima, Razgledavanje,
Zagreb, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u A4+2, Srpanj 2020
Ljeto na Pašmanu

Sve prikazano na slikama i u uputama je tako i u stvarnosti, nema problema u snalaženju. Uređenje objekta je super, plinski roštilj odličan, terasa koja ide u L super iskoristiva ovisno o tome gdje je sunce. Smještaj je dovoljno komotan za četveročlanu obitelj. Sve je bilo čisto i uredno, dovoljno suđa, čaša i pribora .. ništa ne nedostaje. U svakom slučaju za preporučiti svima koji žele mirno mjesto za odmor, blizinu plaže i veliku terasu

Preporučujem za : Osobe željne mira, Obitelji s djecom, Romantičare,
Ad Astra Oglašivač od 2019
Govori:
Hrvatski, Engleski, Slovenski,
Više o domaćinu

Mladi bračni par iz Zagreba želi Vam što ljepši provod u našoj kućici na Pašmanu.

Oglas Kuća za odmor Ad Astra je pregledan 33210 puta od 06.11.2019.