Apartmani VitlovUgljan Kali - Otoci

cijena od € 110 na noć
Ocjena gostiju na temelju 5 komentara
Odlično! 5/5
Opis objekta

Kuća za odmor nalazi se prvi red do mora, udaljena svega 30m od plaže. Postoji li bolji osjećaj spuštanja torbe nakon dugog putovanja u čist i udoban stan s pogledom na more?  Kad već osjetite miris mora i napokon se možete opustiti jer ... vaš zasluženi odmor može započeti.  Pobrinut ćemo se da Apartman Vitlov u tim danima postane vaš drugi dom.  Kuća se nalazi u mirnoj uvali i ima dvorište s vrtom, parking, roštilj, balkon s pogledom na more. Možemo vam dati na korištenje vez za vaš čamac. Smještena je na otoku Ugljanu, mjesto Kali, u zaljevu Mala Lamjana. Oni koji traže mir i tišinu, te netaknutu prirodu, borovu šumu, čisto more, na pravom su mjestu. U kući se nalaze tri apartmana, koji su opremljeni udobnim namještajem i svim potrebnim aparatima, perilica rublja je u posebnoj prostoriji na zajedničku upotrebu. Njihova najveća prednost su balkoni sa pogledom na more, na kojima možete nesmetano uživati sa svojom obitelji. Parking je osiguran za sva vozila. U vrtu se nalazi grill za vašu upotrebu sa tarasom i sjedećom garniturom.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
U slučaju rezervacije potrebno je uplatiti akontaciju u iznosu od 25%cjelokupnog iznosa, a idealno vrijeme dolaska je iza 16 sati, a odlaska do 9 sati ujutro.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Šaljemo pismenu potvrdu rezervacije (voucher)
Udaljenost od objekta
  • More: 30 m
  • Plaža: 30 m
  • Centar: 1.5 km
  • Trgovina: 1.6 km
  • Restoran: 1.6 km
  • Doktor: 1.5 km
  • Ljekarna: 1.5 km
  • Banka: 2 km
  • Pošta: 1.6 km
  • Benzinska crpka: 2 km
  • Autobusni kolodvor: 4 km
Vrsta plaže
Pješčana, Šljunčana, Betonska, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
Parkirno mjesto u dvorištu ispred kuće osigurano je za sva vozila, neograničen bežični internet u apartmanima, suncobrani i ležaljke na plaži za vašu upotrebu - bez dodatne naplate, vez za čamac. Stalna povezanost sa gradom Zadrom trajektnim linijama olakšava vaš dolazak na otok Ugljan, a organiziranim izletima možete upoznati i šire područje našeg kraja (NPKornati, Slapove Krke) U ljetnim mjesecima održavaju se brojne manifestacije koje odišu tradicijom npr. fešta SV. Lovre, Ribarske noći, te brojne druge plesne večeri koje će vam ostati u lijepom sjećanju. Veselimo se vašem dolasku.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Vitlov
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 5 komentara
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Maribor, Slovenija
Odlično! (5/5) Boravio u A4+1, Srpanj 2016
Bay mira

Iako otoku Ugljanu pun turista, moguće je naći mjesto gdje možete zaista odmoriti se od svakodnevnog gužve i buke. Ovo je definitivno Bay Mala Lamjana i vrlo prostran, lijep, moderan apartman koji nudi prekrasan pogled na more. Supružnici Vitlov bore da gost ima sve što mi treba, a ne samo ležaljke i suncobrane na plaži, ali ponekad svježe ribe s roštilja kuća. No, ono što je najvažnije, prijateljski i uljudan, prijateljski odnos ovdje u izobilju

Preporučujem za : Osobe željne mira,
Komentar preveden sa slovenski - Prikaži original
Nova Gorica, Slovenija
Odlično! (5/5) Boravio u A4+2, Lipanj 2016
odmor

Lijepa i lijepo namješten stan u novogradnji! Okružuje kuću ili vrt velika i lijepa! Mještani prijateljski i ponuditi ono što vam je potrebno, i potruditi da vam dati još više! Uglavnom je sve u redu i to je vrijedno povratak!

Preporučujem za : Aktivni odmor, Osobe željne mira,
Komentar preveden sa slovenski - Prikaži original
Odgovor domaćina
Hvala

Hvala obitelji Kramberg ,što ste bili tako ugodni gosti .Uvijek ste dobrodošli u Apartmane Vitlov.Lijep pozdrav od Mirjane i Denisa

lj, Slovenija
Odlično! (5/5) Boravio u A4+1, Svibanj 2016
Uvijek se vraćamo

Ako želite miran, prijateljski i udoban boravak u blizini mora, gdje nema mase ljudi i buke ovo je pravo mjesto za vas. Mještani, domaćin Denis i Mirjana su vrlo prijateljski, gostoljubivi, dok su također i diskretni i profesionalni. Uvijek smo dobili što smo htjeli, sve što nam je potrebno, oni su na raspolaganju. Ovo je mjesto gdje možete si priuštiti ugodan odmor. Vlasnci također nude svježu ribu koju su sami uhvatili. Na roštilju su izuzetne. Pravi užitak uz čašu domaćeg dalmatinskog vina. Apartmani su čisti i uredni i imaju sve što je potrebno za ugodan boravak. Također i privatna plaža je više od onoga što se moglo očekivati. To je jednostavno luka za odmor s ljubaznim domaćinima gdje ćete se uvijek rado vraćati ... Ukratko, super!

Preporučujem za : Osobe željne mira, Starije osobe, Obitelji s djecom, Romantičare,
Komentar preveden sa engleski - Prikaži original
Odgovor domaćina
HVALA

Hvala na lijepim riječima .Uvijek se trudimo da našim gostima bude ugodno i da budu zadovoljni.Hvala Ema.

Prikaži sve komentare
Mirjana Vitlov Oglašivač od 2014
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Više o domaćinu

Raduje me što Vam mogu zahvaliti što ste izabrali Apartmani Vitlov za Vaš odmor, a moj suprug i ja ćemo se potruditi da Vama i Vašoj obitelji boravak u našem apartmanu bude što ugodniji sa puno lijepih uspomena. Uvijek ste dobrodošli.

Oglas Apartmani Vitlov je pregledan 65322 puta od 26.04.2014.