Apartmani Vila ZaraSveti Petar - Zadar i okolica

cijena od € 60 na noć
Ups, izgleda da ovaj oglas trenutno nije aktivan. Bez panike, za Vas imamo veliki izbor odličnog smještaja u gradu Sveti Petar i regiji Zadar i okolica!
Opis objekta

Vila ZARA smještena je u mjestu Sveti Petar, između Zadra i Biograda, pruža idelane uvjete za miran i opušten odmor daleko od gužve. Objekt nudi apartmane za samostalan boravak. Svi apartmani imaju potpuno opremljenu kuhinju s blagovaonicom, dnevni boravak, kupaonu, spavaću sobu, balkone s pogledom za more, privatni parking. Sadrže besplatan bežični internet, TV ravnog ekrana sa satelitskim programima, klima-uređaj, mogućnost korištenja vanjskog roštilja. Udaljenost: 120 metara udaljenosti od plaže. Blizina restorana i prodavaonice. Autobusna postaja s koje polaze linije za Zadar i Biograd nalazi se 150 metara od objekta. Zadar- autobusni kolodvor(19 km), zračna luka (18 km). Biograd - autobusni kolodvor (10 km). Nacinalni parkovi: Kornati (brodom), Krka(65 km), Paklenica(55 km). Parkovi prirode: Telaščica(brodom), Vransko jezero (18km). Rafting na Zrmanji (cca 55 km).

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Potvrda rezervacije - uplata 20% iznosa. Plaćanje prije dolaska na transakcijski račun. Check in - od 14h na dan dolaska. Check out - do 10h na dan odlaska.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 100 m
  • Plaža: 100 m
  • Trgovina: 300 m
  • Restoran: 100 m
  • Doktor: 5 km
  • Ljekarna: 5 km
  • Banka: 5 km
  • Pošta: 5 km
  • Benzinska crpka: 15 km
  • Autobusni kolodvor: 10 km
  • Željeznički kolodvor: 19 km
  • Zračna luka: 18 km
  • Marina: 5 km
  • Nacionalni park: 18 km
Vrsta plaže
Pješčana, Šljunčana, Betonska,
Dodatni sadržaji
Roštilj na korištenje sa svom potrebnom opremom, piće dobrodošlice
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Vila Zara
Vila Zara Zara Oglašivač od 2015
Govori:
Hrvatski, Engleski, Njemački,
Više o domaćinu

O nama Vila Zara se nalazi na samom ulazu u Sv.Petar na Moru, malom mirnom mjestu između Zadra i Biograda na Moru. Objekt je ca 150 m udaljen od plaže sa odbojkom na pijesku, beach bar-om, restoranom, pekarom, kioskom sa novinama i sl. Okolina je mirna, idealna za odmor i relaksiranje od svakodnevnog užurbanog gradskog života gdje ćete se nakon sunčanog dana uz more opustiti na terasi uz predivan zalazak sunca, a kasnije se prepustiti promatranju zvijezdanog neba. Ako pak želite blizinu gradskog duha na jednu stranu imate Biograd na Moru (ca 11 km), a na drugu Zadar (ca 17 km). Zadar nudi lijepe povijesne arhitektonske građevine i zanimljive moderne koncepte, brojna događanja i fešte. Naše osoblje ima informacije o svim feštama i događanjima iz okolnih mjesta tokom ljetne sezone. Objekt Vila Zara je novogradnja podijeljena na 6 apartmana i recepciju, sa privatnim nadkrivenim parkingom za goste koji je pod video nadzorom. Svaki apartman ima min jednu spavaću sobu / max. dvije, min. jednu kupaonu i wc / max. dvije, kuhinju sa dnevnim boravkom i prostranu terasu sa predivnim pogledom na more. Za vrijeme boravka gosti imaju slobodno korištenje privatnog parkinga, wi-fi, TV, cjelokupna oprema u apartmanima, ručnici, posteljina, klima, dva vanjska kamina sa svom potrebnom opremom za roštilj, korištenje vanjskog tuša i sl. Vila Zara Team će Vas srdačno primiti i pružiti Vam ugodan boravak te stvoriti za Vas mirno mjesto gdje ćete se možda rado vraćati. Ljubazno osoblje Vila Zare Vam je za vrijeme boravka na raspolaganju te će se potruditi da se osjećate ugodno kao kod kuće uz sve čari odmora.

Oglas Apartmani Vila Zara je pregledan 43488 puta od 01.06.2015.