Apartmani ZupanovicSveti Filip i Jakov - Zadar i okolica

cijena od € 70 na noć
Ocjena gostiju na temelju 3 komentara
Vrlo dobro 4/5
Opis objekta

Kompletno opremljeni apartmani u mirnom predjelu S. Fiilip i Jakova, smješteni prvi red do mora; Objekt se nalazi 10 minuta hoda do centra te 80 m hoda do plaže.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Vrijeme dolaska 12h, a vrijeme odlaska 9h. Medjutim ukoliko se dodje ranije, osigurat cemo parking i okrepu. Plaza je u blizi da se moze opustiti dok apartman nije spreman za ulazak.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 80 m
  • Plaža: 80 m
  • Centar: 900 m
  • Trgovina: 900 m
  • Restoran: 200 m
  • Doktor: 900 m
  • Ljekarna: 900 m
  • Banka: 1.5 km
  • Pošta: 900 m
  • Benzinska crpka: 900 m
  • Autobusni kolodvor: 1.5 km
  • Zračna luka: 35 km
  • Sportske aktivnosti: 22 km
  • Disco klub: 1.6 km
  • Casino: 2 km
  • Nacionalni park: 10 km
Vrsta plaže
Pješčana, Šljunčana, Betonska, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
U blizini samo 200 m od apartmana nalaze se igralista za tenis, nogomet kao i park za djecu.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Zupanovic
Komentari
Vrlo dobro 4/5
Ocjena gostiju na temelju 3 komentara
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Velký Borek, Češka Republika
Odlično! (5/5) Boravio u A4, Lipanj 2022
Apsolutno super

Stan je u starijoj, dobro održavanoj zgradi, vrlo je prostran i praktično dizajniran, ima veliki frižider, dosta posuđa i sušilicu na balkonu, funkcionalnu klimu. Balkon ima pogled na more i vrlo je blizu pješčane plaže, maksimalno 100 metara. Domaćica je od velike pomoći, smjestila nas je točno u 5 ujutro! Apartman je okružen njegovanim vrtom i potpunim mirom. Jedino što bih dodao je suncobran ili tenda za južne balkone da se bolje koriste, inače je sve apsolutno savršeno.

Preporučujem za : Aktivni odmor, Osobe željne mira, Obitelji s djecom, Turiste bez auta,
Komentar preveden sa Češki - Prikaži original
Eger, Mađarska
Vrlo dobro (4/5) Boravio u A4, Kolovoz 2019
Apartman s pogledom na more

Apartman je blizu mora, čist, komforan. Balkon nudi veličanstvenu panoramu. Kuhinja je opremljena prosječnom opremom. Vlasnici kuća su ljubazni, ljubazni, uslužni i pružaju opušteno i sigurno okruženje. Godinama ovdje odmaramo.

Preporučujem za : Aktivni odmor, Osobe željne mira, Razgledavanje,
Komentar preveden sa mađarski - Prikaži original
Zagreb, Hrvatska
Zadovoljavajuće (2/5) Boravio u A4, Lipanj 2019
Skroman apartman blizu plaže

Apartman je odmah iznad pješčane plaže koja u cijelom mjestu ima najviše hlada. Ima klimu. Kuhinja je dosta slabo opremljena, frižider je premali i ne stane puno hrane, mala ledenica, a još je bila strgana i polica na vratima frižidera tako da se niti ona ne može koristiti. Apartman je bio slabo očišćen, posebno kupaonica koju smo sami očistiti prije korištenja, ormar u sobi pun prašine. Dvoriste veliko ali bez sadržaja pa se ne može koristiti.

Preporučujem za : Obitelji s djecom,
Odgovor domaćina
Hvala na dijelom konstruktivnoj kritici

Iz Vaseg komentara vidim da Vam se nas smjestaj, al i opcenito Sv. Filip i Jakov kao mjesto nije posebno svidio. Sto je skroz uredu, al dopustite da Vam odgovorim na komentare. Apartman ima 3 zvjezdice i za tu kategoriju je opremljen. Kuhinja je apartmanskog tipa sto znaci da nije opremljena velikom ledenicom ili velikim brojem aparata. Al to uvijek i kazemo i pokazemo slikama sto imamo kao i podacima na internet stranici. Slomljena polica u frizideru je nemar predhodnih gostiju koji se ne moze u kratkom vremenu popraviti, a koji uz to nisu ni prijavili kvar sto bi bilo posteno. Dvoriste je uvijek jako uredno, pokoseno, puno cvijeca, imamo i malih kornjaca koje slobodno setaju. U dvoristu se nalazi komin za gril, mala ljuljacka za djecu. No, ono sa cime se nikako ne mozemo sloziti je da apartman nije bio dobro ociscen. Kao i za sve, nemamo svi iste kriterije. Al ovim poslom se bavimo oko 15 godina i nikad nisam imali prituzbu na cistocu. Ne vidim problem u komentaru skromno al necisto ne stoji. Svakako jako nam je zao da niste bili bas zadovoljni i hvala na komentaru. Komentar dijelom daje konstruktivnu kritiku na kojoj se moze poraditi.

Šime Županović Oglašivač od 2017
Govori:
Hrvatski, Engleski, Njemački,
Oglas Apartmani Zupanovic je pregledan 38362 puta od 21.05.2017.