Mobilna kućica Lovre BlažPakoštane - Zadar i okolica

cijena od € na noć
Ocjena gostiju na temelju 13 komentara
Odlično! 5/5
Opis objekta

Mobilne kućice za iznajmljivanje nalaze se u mirnom dijelu Pakostana, udaljene svega 40 m od mora. Udaljene su 5 minuta hoda od centra mjesta. Kućice su moderno uređene, sastoje se od 2 spavaće sobe, kuhinje sa dnevnim boravkom i kupaone (tuš/wc), drvene terase od 18m2 sa pripadajućom sjedećom garniturom i s pogledom na more i susjedne otoke. Mobilne kućice su klimatizirane, posjeduju tv/sat i internet, posteljinu, posuđe, ručnike, grill, kuhalo za vodu, mikrovalnu pećnicu i blender, mrežice protiv insekata. Parkirno mjesto je osigurano. Apartmani se također nalaze uz more u sklopu kampa. moderno su uređeni sa pripadajucom vanjskom privatnom terasom te su opremljeni sa svime za ugodan boravak.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Uplata akontacije na račun, minimalno 30% od ukupne cijene, a ostatak iznosa se plaća na dan dolaska. Vrijeme dolaska je planirano u periodu od 13. 00- 24. 00 h, a odlaska je do 9.00 h. Ukoliko dođe do odustajanja, akontacija se ne vraća.
Boravišna pristojba nije uključena u cijenu.
Šaljemo pismenu potvrdu rezervacije (voucher)
Udaljenost od objekta
  • More: 40 m
  • Plaža: 40 m
  • Centar: 300 m
  • Trgovina: 300 m
  • Restoran: 30 m
  • Doktor: 300 m
  • Ljekarna: 300 m
  • Banka: 400 m
  • Pošta: 300 m
  • Benzinska crpka: 900 m
  • Autobusni kolodvor: 1 km
  • Željeznički kolodvor: 300 km
  • Zračna luka: 28 km
  • Marina: 60 m
  • Sportske aktivnosti: 300 m
  • Disco klub: 800 m
  • Casino: 20 km
  • Nacionalni park: 15 km
Vrsta plaže
Pješčana, Šljunčana, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
Piće dobrodošlice je uključeno u cijenu. . Mogućnost najma broda za jednodnevne izlete te mogućnost najma veza za brod i kupnje domaćeg maslinovog ulja. Također, mogućnost najma kajaka i supova za rekreaciju i vožnju do obližnjih otocica. Prilikom ranijeg dolaska, prije navedenog check in -a, nasi gosti mogu parkirati u kamp te se dok cekaju na ulazak u svoju smještajnu jednicu, osvježiti picem ili kavom, te i nešto prizalogajiti u našem fast food baru Food 4 you . Također su i na raspolaganju wc-i u kampu za korištenje. Svima Vama naši dragi gosti, želimo ugodan boravak u našem Kampu mobile house Lovre Blaž
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Mobilna kućica Lovre Blaž
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 13 komentara
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Wien, Austrija
Odlično! (5/5) Boravio u A4+2, Rujan 2023
Mobilna kućica

Uživali smo u danima s osjećajem kampiranja tik uz more. Domaćini su vrlo susretljivi i ljubazni. Najbolje maslinovo ulje i dobra hrana na samoj plaži zaokružuju boravak. Jedan ručnik za tuširanje po osobi bio bi odličan. Inače je sve savršeno. Pozdrav iz Austrije, sigurno se vidimo opet.

Preporučujem za : Osobe s kućnim ljubimcima,
Komentar preveden sa njemački - Prikaži original
Holešov, Češka Republika
Odlično! (5/5) Boravio u A2+2, Kolovoz 2023
Praznik 2023

Hvala vam puno na smještaju za 24 osobe, uključujući djecu, kuće su bile čiste, prostrane terase, kratka udaljenost do plaže. Ana i Tom vrlo lijepi i prijateljski raspoloženi.

Preporučujem za : Obitelji s djecom,
Komentar preveden sa Češki - Prikaži original
Velicna, Slovačka
Odlično! (5/5) Boravio u A4+1, Lipanj 2023
Jednostavno odlično

Prvi put smo bili u mobilnim kućicama, do sada smo imali samo apartmane i moram reći da nam se smještaj u mobilnoj kućici jako svidio. Velika terasa je bila TOP, kuća je pružala sve što je potrebno, čak smo imali i perilicu rublja. U kampu ima ukupno 9 kućica, tako da nema nikakve gužve, ima veliki prostor sa penjalicama za djecu, tako da možete sjediti na terasi, a djeca se mogu igrati u dvorištu kao kod kuće. Plaža je neposredno ispred kampa, s postupnim ulazom u more. Ova lokacija je mirnija od onih u centru. Domaćini Anna i Tomislav su jednostavno super ljudi, vole razgovarati, stalno su pitali jesmo li zadovoljni i treba li nam što. Uz plažu imaju i svoj mali kafić s osvježenjem, što je također veliki plus, kao i iznajmljivanje dasaka za veslanje i kajaka. Tomislav je prerađivač maslinovog ulja koje se tamo može kupiti. Za mene je to definitivno odlično mjesto i za obitelji s djecom i za starije ljude. Toplo preporučam i vjerujem da ćemo se opet vratiti na ovo mjesto.

Preporučujem za : Osobe željne mira, Starije osobe, Obitelji s djecom,
Komentar preveden sa slovački - Prikaži original
Prikaži sve komentare
Ana Demo Čudina Oglašivač od 2016
Govori:
Hrvatski, Engleski, Njemački,
Oglas Mobilna kućica Lovre Blaž je pregledan 113137 puta od 13.04.2016.