Kuća od kamena GoveđariMljet - Otoci

cijena od € na noć
Ups, izgleda da ovaj oglas trenutno nije aktivan. Bez panike, za Vas imamo veliki izbor odličnog smještaja u gradu Mljet i regiji Otoci!
Opis objekta

Nedavno obnovljena tradicionalna kamena kuća u etno selu Goveđari u srcu Nacionalnog parka Mljet. Kuća se sastoji od dva apartmana koji imaju odvojene ulaze i terase i funkcioniraju samostalno, a također se može iznajmiti i kao kompletna kuća za veći broj ljudi. Apartman br. 1 je veličine 60m2 s terasom od 30m2, kompletno uređen sa svime za ugodan i komforan boravak 4 osobe ( 2 osobe na sofi u dnevnom boravku). Apartman br. 2 je veličine 90m2 s terasom od 60m2, s dvije zasebne spavaće sobe i otvorenim grillom na terasi. Komotan za boravak 4 osobe. Oba apartmana su opremljena sa svim potrebnim za ugodan boravak: štednjak, pećnica, hladnjak, zamrzivač, toster, kuhalo za vodu, mašina za pranje rublja, grijanje, klima uređaj, LCD-TV, DVD, wireless internet... Objekt je udaljen 10 minuta lagane šetnje puteljkom kroz borovu šumu od Babinih kuća i Velikog jezera, pješačke i biciklističke zone. Selo Goveđari su malo i pitoreskno mjesto savršeno za miran odmor.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Za dogovorenu rezervaciju potrebno je uplatiti 30% avansa. Vrijeme dolaska je od 14.00 h. Vrijeme odlaska do 10.00 h.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 300 m
  • Plaža: 300 m
  • Trgovina: 500 m
  • Restoran: 300 m
  • Doktor: 500 m
  • Pošta: 500 m
  • Nacionalni park: 10 m
Vrsta plaže
Šljunčana, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
U cijenu su uključeni dnevni najam, boravišna taksa, električna energija, voda, čišćenje, posteljina i ručnici. Učestalost promjene ručnika je svaki 3 dan, a posteljine svaki 5 dan. Za vrijeme vašeg boravka možemo organizirati korištenje bicikla, kajaka, sandolina i skutera. Također postoji mogućnost najma automobila ili brodice.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Kuća od kamena Goveđari
Zrinka Helinger Perčin Oglašivač od 2015
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Oglas Kuća od kamena Goveđari je pregledan 13276 puta od 24.03.2010.