Apartmani NataOrebić - Dubrovnik i okolica

cijena od € 65 na noć
Ocjena gostiju na temelju 4 komentara
Odlično! 5/5
Opis objekta

Moderno i potpuno opremljeni apartmani, na samom ulazu u Orebić, u krugu malog obiteljskog kampa. Apartmani se nalaze na 2. katu obiteljske kuće, s prelijepim pogledom na Pelješki kanal, svega 80 m udaljeni od glavne plaže i 15 minuta hoda do centra mjesta i luke.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Upite slati putem e-maila ili kontakt telefona (može i what's up/viber). Prilikom rezervacije potrebno je uplatiti akontaciju u visini 30 % ukupnog iznosa najma ,a prilikom dolaska ostatak. Vrijeme dolaska iza 12 h, a odlaska do 10h. Na dan odlaska mogućnost produženog boravka u kampu prema potrebi (upotreba tuša, WC-a i hladnjaka)-gratis.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Politika otkazivanja
Povrat akontacije vrši se u slučaju otkazivanja zbog covid-19 , do 7 dana prije termina dolaska.
Udaljenost od objekta
  • More: 80 m
  • Plaža: 80 m
  • Centar: 1 km
  • Trgovina: 500 m
  • Restoran: 500 m
  • Doktor: 1.5 km
  • Ljekarna: 1.2 km
  • Banka: 1.5 km
  • Pošta: 1.7 km
  • Benzinska crpka: 600 m
  • Zračna luka: 200 km
  • Marina: 1.7 km
  • Sportske aktivnosti: 300 m
  • Disco klub: 400 m
  • Casino: 70 km
Vrsta plaže
Pješčana, Šljunčana,
Dodatni sadržaji
Gosti na raspolaganju imaju zajedničku terasu veličine 50 m2 sa grillom. Oko kuće je manji kamp s dodatnim grillom i mnogo prostora za igru (pogodno za obitelj s djecom). Na plaži postoji mogućnost za sportove na vodi(windsurf, vožnja u tubi i na banani, iznajmljivanje jet-ski, kanu, sup). U blizini postoji mogućnost najma tenis-terena, mini-golf, nogomet u kavezu s umjetnom travom, najam automobila i barki. Na dolasku gosti imaju piće dobrodošlice. Parking je ispred apartmana i besplatan je(nije potrebna rezervacija).
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Nata
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 4 komentara
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Split, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u A4+1, Kolovoz 2023
Odmor za dušu

Jako, jako čist i uređen apartman sa svime što vam treba. Terasa je predivna i veći dio vremena smo provodili upravo tu. Ispod apartmana minutu hoda udaljena je predivna plaža s kristalno čistim morem. Domaćini iznimno ljubazni, pristupačni u svako doba dana. Svakako preporučujemo!

Preporučujem za : Osobe željne mira, Obitelji s djecom,
Osijek, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u A2+2, Srpanj 2023
Ljetovanje u Orebiću

Lijep, čist i novo uređen apartman na ulazu u Orebić. Sve baš kao na fotografijama. Položajno udaljen od centra grada (što po meni uopće nije nedostatak) do kojega je šetnjica uz more oko 15 min hoda, ali idealno za odlazak na plažu koja je udaljena doslovno 2 minute, te velikih samoposluga. Domaćini susretljivi, nenametljivi, ali uvijek na raspolaganju za sve upite. Za dobrodošlicu nas dočekala butelja odličnog domaćeg vina. Sve preporuke i vidimo se ponovo!

Preporučujem za : Aktivni odmor, Osobe željne mira, Obitelji s djecom,
Tarnow, Poljska
Vrlo dobro (4/5) Boravio u A2+2, Lipanj 2023
Jako dobar stan

Vrlo dobra lokacija, mirno susjedstvo, savršen pogled s balkona, čist i prostran apartman, vrlo ljubazni domaćini. U početku je postojao strah od blizine prometne ulice, ali to ne smeta. Puno mjesta za parking, bicikle, board, itd. Vrlo blizu mora, trgovine, restorana, šetnice. Preporučujemo!!

Preporučujem za : Aktivni odmor, Obitelji s djecom,
Komentar preveden sa poljski - Prikaži original
Prikaži sve komentare
Natalija Đeldum Oglašivač od 2014
Govori:
Hrvatski, Engleski, Njemački, Češki, Slovački,
Više o domaćinu

Poštovani gosti, već 20 godina nastojimo biti dobri domaćini našim gostima. Redovitim ulaganjima i održavanjima apartmana, želimo Vam osigurati ugodan boravak i nezaboravne trenutke Vašeg zasluženog godišnjeg odmora. U 2018. i 2019. g. renovirali smo naše jedinice, kako bi ste se osiećali još ugodnije. Dobrodošli!

Oglas Apartmani Nata je pregledan 47759 puta od 10.02.2014.