Apartmani LavandulaOrebić - Dubrovnik i okolica

cijena od € 30 na noć
Ups, izgleda da ovaj oglas trenutno nije aktivan. Bez panike, za Vas imamo veliki izbor odličnog smještaja u gradu Orebić i regiji Dubrovnik i okolica!
Opis objekta

Kompletno obnovljena kamena kuća na mirnoj lokaciji s predivnim pogledom. Kuća ima tri kata i svaki kat predstavlja apartman od cca 45m2 sa zasebnim ulazom. Apartmani su potpuno opremljeni te svaki ima prostrani balkon za idilično uživanje. Osigurana su 3 parking mjesta. Prijem gostiju na dan dolaska je od 13 h, a na dan odlaska potrebno je napustiti apartmane do 10 h. Potvrda rezervacije je uplata akontacije od 30%. Gosti su dužni ostaviti depozit od 100 eura kao garanciju u slučaju mogućih šteta. Taj se depozit vraća pri odlasku ukoliko se ne utvrde nikakve štete.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Prijem gostiju na dan dolaska je u 13h, a na dan odlaska potrebno je napustiti apartmane do 10h. Potvrda rezervacije je uplata akontacije od 30%. Gosti su dužni ostaviti depozit od 100 eura kao garanciju u slučaju mogućih šteta. Taj se depozit vraća pri odlasku ukoliko se ne utvrde nikakve štete.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 100 m
  • Plaža: 100 m
  • Centar: 100 m
Vrsta plaže
Pješčana, Šljunčana, Stjenovita,
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Lavandula
Anita Družijanić Oglašivač od 2014
Govori:
Hrvatski, Engleski, Talijanski, Španjolski,
Oglas Apartmani Lavandula je pregledan 4191 puta od 17.06.2014.