Apartmani HorvatKrk Šilo - Otoci

cijena od € 35 na noć
Ocjena gostiju na temelju 3 komentara
Odlično! 5/5
Opis objekta

Apartmani se nalaze u mirnoj ulici u mjestu Šilo, na katu kuće. Objekti su kategorizirani sa 2 zvjezdice i imaju dnevni boravak sa malom kuhinjom, spavaću sobu i kupaonicu. Iz apartmana se izlazi na predivnu terasu sa pogledom na more. Apartmani imaju kuhalo za kavu, mikrovalnu pećnicu, hladnjak, klimu, satelitsku antenu i besplatno korištenje wifi-a. Udaljenost do uređene pješčane i betonske plaže je 200m. U dvorištu se nalazi besplatni parking za goste i mogućnost korištenja roštilja. U doljnjem djelu kuće nalazi se još jedan apartman sa 3 zvjezdice. Objekt ima vlastitu terasu, kuhinju, spavaću sobu i kupaonicu, frižider, kuhalo za kavu, hladnjak, tv, glačalo, privatni ulaz i mogućnost korištenja besplatnog wifi-a. Parkirno mjesto također se nalazi u dvorištu kuće. Ne primamo kućne ljubimce.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Za boravak 1, 2 ili 3 noći plaća se 30% veća cijena smještaja. Dijete koje ne koristi krevet 10 eura po noci. Za rezervaciju smještaja potrebno je uplatiti akontaciju u iznosu od 30% od ukupne cijene. Cijena najma apartmana je po noćenju. Detalje oko plaćanja i rezervacije smještaja dogovaramo direktno sa Vama. Kontaktirajte nas na email: siloapartmani2@gmail. com. Dolazak gosta u smještajnu jedinicu je predviđen za 14:00, a odlazak iz smještajne jedinice je u 10:00.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Šaljemo pismenu potvrdu rezervacije (voucher)
Udaljenost od objekta
  • More: 200 m
  • Plaža: 200 m
  • Centar: 400 m
  • Trgovina: 400 m
  • Restoran: 100 m
  • Doktor: 400 m
  • Ljekarna: 400 m
  • Banka: 400 m
  • Pošta: 300 m
  • Benzinska crpka: 15 km
  • Autobusni kolodvor: 15 km
  • Željeznički kolodvor: 40 km
  • Zračna luka: 20 km
  • Marina: 500 m
  • Sportske aktivnosti: 500 m
Vrsta plaže
Pješčana, Šljunčana, Betonska,
Dodatni sadržaji
Vaš domaćin živi u donjem dijelu objekta i stoji Vam na raspolaganju za sve dodatne informacije i pomoć.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Horvat
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 3 komentara
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Virovitica, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u A2+1, Srpanj 2023
Pozitivno

Sve preporuke

Preporučujem za : Osobe željne mira, Obitelji s djecom, Osobe s kućnim ljubimcima,
Senkovec, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u A2+1, Srpanj 2022
Apartmani Horvat

Gospođa Marija je vrlo simpatična domaćica. Jako ljubazna. I njezina obitelj je komunikativna i prijazna, a nenametljiva. Apartman je dobro opremljen svim potrebnim stvarima i vrlo uredan. Čistoća je na visokom nivou. Pripadajuća terasa je odličan dodatak za boravak na zraku. Sam objekt je brižljivo uređen te odaje dašak doma. Osjećali smo se dobrodošlo i kao kod kuće. Svakako topla preporuka svima.

Preporučujem za : Aktivni odmor, Osobe željne mira, Turiste bez auta, Romantičare, Razgledavanje,
Zagreb, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u A2+1, Kolovoz 2021
Odlično

Uredno i čisto. Ugodan apartman s terasom koja odmara dušu i pogledom na more. Gđa Marija jako ljubazna i draga gospođa zaželjela je dobrodošlicu s okrjepnim pićem. Kuhinja je opremljena sa svim potrebnim za kuhanje. Trgovina i riva s grill barom i pekarom u blizini, pješke 5 min. Šilo je mirno mjesto koje nije preopterećeno turistima. Preporučujem plažu Murvenica, udaljena 5 min autom.

Preporučujem za : Osobe željne mira, Romantičare,
Marija Horvat Oglašivač od 2019
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Više o domaćinu

Mi se bavimo iznajmljivanjem smjestaja u nasoj obiteljskoj kuci. Vama na usluzi stoje 2 apartmana na katu i studio-apartman u suterenu. Vas domacin je cijelo vrijeme boravka sa Vama u prizemlju kuce i slobodan je za sve dodatne informacije i pomoc kako bi Vas odmor protekao u zadovoljstvu. Veselimo se Vasem dolasku.

Oglas Apartmani Horvat je pregledan 54275 puta od 15.06.2019.