Apartmani AnjaPisak - Split i okolica

cijena od € 45 na noć
Ocjena gostiju na temelju 13 komentara
Odlično! 5/5
Opis objekta

Kuca s apartmanima A. N. J, A. nalazi se u mirnom dijelu mjesta Pisak. Izgradjena je na litici nad moremi, a u hladu visestoljetnih maslina. A. N. J, A. ima vlastiti pristup moru. i uredjeno betonsko kupaliste. 2 sljuncane plaze su udaljene 3-4 min hoda. Do centra mjesta je samo 5-6 min hoda. Apartmani su opremljeni sa svim sto je modernom gostu potrebno za ugodan boravak. Unutar okucnice, gostima stoje na raspolaganju vanjski tus s toplom i hladnom vodom, te gril s drvom i ugljenom. Svakom apartmanu pripada jedno parkirno mjesto, a iz apartmana je moguce imati pogled i na parkiraliste. Nasu kucu biraju gosti koji prie svega zele uzivati u tisini, prekrasnom pogledu na more, na otok Brac, Makarsku rivijeru i slikovite planine iznad mjesta Pisak.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Gost uplacuje akontaciju od 100 Eura. Ostatak iznosa se placa u gotovini na dan dolaska. Goste rado ocekujemo na dan dolaska u 13. 00h. Apartman gostima ostaje na raspolaganju do 10. 00h na dan odlaska.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 20 m
  • Plaža: 50 m
  • Centar: 200 m
  • Trgovina: 200 m
  • Restoran: 200 m
  • Doktor: 15 km
  • Ljekarna: 7 km
  • Banka: 4 km
  • Benzinska crpka: 7 km
  • Autobusni kolodvor: 500 m
  • Željeznički kolodvor: 45 km
  • Zračna luka: 65 km
  • Sportske aktivnosti: 6 km
  • Disco klub: 6 km
  • Casino: 6 km
  • Nacionalni park: 18 km
Vrsta plaže
Šljunčana, Betonska, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
Goste u apartmanu ceka pice dobrodoslice, domace maslinovo ulje i ostali potrebni zacini, te deterdzent za sudje i tekuci sapun za ruke. U svakom apartmanu s nalazi fascikla s najvaznijim prospektima nase regije. Posto clanovi obitelji tecno govore E, D, I, i F i posto smo svi radili u turizmu profesionalno, spremni smo gostima pomoci u organiziranju izleta, posjeta kulturnim spomenicima i sl.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Anja
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 13 komentara
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Triftern, Njemačka
Odlično! (5/5) Boravio u A2+2, Rujan 2023
Fantastičan

Uživali smo u gostoprimstvu obitelji Bokšić nekoliko puta i još uvijek smo jako uzbuđeni zbog prekrasnog apartmana i ne znamo odakle početi. Slikoviti položaj, rajski mir, sofisticiran namještaj...itd. Upravo savršen! Posebno bih istaknuo srdačnu susretljivost i susretljivost Jana i Jelene koji su naš boravak učinili što ugodnijim. Još jednom vam puno hvala na vremenu koje smo mogli provesti s vama. Paul i Doris Sigl

Preporučujem za : Osobe željne mira, Starije osobe,
Komentar preveden sa njemački - Prikaži original
Bijeljina, Bosna i Hercegovina
Odlično! (5/5) Boravio u A2+2, Lipanj 2023
Savršen

Trenutno smo gosti u apartmanu broj 3. Sve je savršeno puno bolje nego što izgleda na ponudi. Vlasnici ljubazni i uslužni, čistoća na visokom nivou. Mir i priroda rijetka na jadranskoj obali. Uživanje u svakom pogledu. Sigurno se vraćamo !

Preporučujem za : Osobe željne mira,
Wetzlar, Njemačka
Odlično! (5/5) Boravio u Studio, Kolovoz 2022
Prekrasan odmor

Imali smo prekrasan, opuštajući odmor. Studio je vrlo lijep i ugodan s velikim velikim balkonom. Bio je čak i stalak za sušenje. Domaćini su vrlo ljubazni i uslužni ljudi. Ako vam nešto nedostaje, to će biti riješeno. Između apartmana i stepenica za plažu je puteljak koji vas za par minuta vodi do luke sa odličnim restoranom gdje smo dobili najbolju ribu koju smo ikad jeli. Sve je bilo super i još jednom veliko hvala Jeleni i Andru Sigurno ćemo se vratiti. hvala na lijepom odmoru

Preporučujem za : Osobe željne mira, Osobe s kućnim ljubimcima,
Komentar preveden sa njemački - Prikaži original
Prikaži sve komentare
Jelena Boksic Franchini Oglašivač od 2015
Govori:
Hrvatski, Engleski, Njemački, Talijanski, Francuski,
Oglas Apartmani Anja je pregledan 63049 puta od 05.12.2015.