Kuća za odmor MarijoIst - Otoci

cijena od € 80 na noć
Ups, izgleda da ovaj oglas trenutno nije aktivan. Bez panike, za Vas imamo veliki izbor odličnog smještaja u gradu Ist i regiji Otoci!
Opis objekta

Veoma ljepo i funkcionalno opremljen apatman sa svim potrebnim sadržajima za kvalitetan i ugodan boravak. Nalazi se na izuzetno ljepoj i mirnoj lokaciji otoka Ista sa prekrasnim pogledom na susjedne otoke, marinu i privezište. Udaljenost od pristaništa je 150met od plaže 100met Apartman raspolaže sa velikim frižiderom u kombinaciji duboko za smještaj hrane Terasa je površine 20 kvadrata opremljena svim potrebnim sadržajima - stol sa četiri stolice i ležaljka. Kratko - apartman ima kompletno sve potrebno za ugodan boravak u njemu.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Rezervacija boravka u apartmanu - akontacija 30% Plaćanje boravka - unaprijed Osim smještaja potrebno je platiti i boravišnu taksu 6 kn po danu, djeca do 12 godina 0 kn boravišnu taksa. Idealno vrijeme dolaska je subota ili nedjelja. Idealno vrijeme odlaska je subota ili nedjelja.
Boravišna pristojba nije uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 100 m
  • Plaža: 100 m
  • Centar: 70 m
  • Trgovina: 70 m
  • Restoran: 70 m
  • Doktor: 70 m
  • Banka: 60 m
  • Pošta: 60 m
  • Marina: 200 m
  • Sportske aktivnosti: 200 m
Vrsta plaže
Pješčana, Šljunčana, Betonska, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
Radujemo se Vašem odabiru i spremno ćemo Vas dočekati Na naš otok možete doći iz Zadra - brzim brodom (zadnja stanica vam je apartman Mario ) trajektom (prva stanica je apartman Mario) i iz Lošinja trajektom (četvrta stanica je apartman Mario) Ukoliko dolazite autom na otok parkiranje je besplatno. Kod dolaska svakako nas morate zvati kada se ukrcate na brod kako bi Vas mogli dočekati i organizirati prijevoz do apartmana. Napominjem da na otoku nema vožnje autima. Osim najma nudimo i piće i dobrodošlice. U toku boravka zajednički ručak uz piće i kolače Moguće unajmljivanje plovila - prema dogovoru Organiziramo i izlete na okolne otoke - prema dogovoru Iznajmljivanje plovila-barke.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Kuća za odmor Marijo
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 1 komentara
Kutina, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u A4, Srpanj 2014
app Marijo

Jako lijepo uređen app. Maštovito sa puno stila. Blizu mora, krasan pogled, mir i tišina. Solidna plaža, prilagođena svim uzrastima. Idealno za one koji ne vole gužvu. Domaćini ljubazni i susretljivi. Svima toplo preporučamo.

Preporučujem za : Osobe željne mira, Starije osobe, Obitelji s djecom, Turiste bez auta, Romantičare, Osobe s invaliditetom, Razgledavanje,
Marijo Perušić Oglašivač od 2014
Govori:
Hrvatski, Engleski, Talijanski,
Više o domaćinu

Ja kao domaćin objekta Apartmani Marijo otok Ist pružiti ću Vam izuzetno kvalitetan boravak u našem preljepom apartmanu i na našem prekrasnom otoku uz čašicu dobrodošlice jedan i više zajedničkih susreta uz večeru na otvorenom. U nadi da ćete biti zainteresirani za naš objekat unaprijed se zahvaljujem na Vašem interesu. pozdrav Mario Perušić

Oglas Kuća za odmor Marijo je pregledan 37564 puta od 07.03.2014.