Apartmani TomiTrogir - Split i okolica

cijena od € 60 na noć
Ocjena gostiju na temelju 8 komentara
Odlično! 5/5
Opis objekta

Naša kuća (Apartmani Tomi) nalaze se prvi red do mora i pješčane (šljunčane) plaže na otoku Čiovo u općini Trogir. Trogir stari povijesni grad udaljen je svega 1500 m od naše kuće, odnosno uz laganu šetnju 10 - 15min. Osim što je poznat kao prekrasan grad koji je dio svjetske baštine pod zaštitom UNESCO-a, grad muzeja, povijesnih spomenika, legendi, priča, kamenih kućica, crkvenih tornjeva, brodova, jedara i prekrasnih zalasaka sunca, ...Trogir je poznat i po svojim poznat i po svojim živim ljetnim noćima. 50 m ispod naših apartmana nalazi se pješčana plaža. Pješčane plaže se nastavljaju jedna na drugu u dužini 2-3 km. Na plaži ima hladovine za sve one koji se ne vole direktno izlagati suncu. Odmah uz našu kuću nalazi se trgovina s prehranom. Za naše goste imamo parkiralište za auto.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Ako želite ponudu za naš apartman javite se na naš mail, također preko mail-a možete zatražiti i rezervaciju apartmana. Ako se odlučite za rezervaciju jedan dio kaucije plaćate na naš bankovni račun ostatak plaćate u gotovini kada dođete. Idealno vrijeme dolaska je oko 14 sati pa dalje do 23 sata ili po dogovoru. Vrijeme odlaska je od 7 do 10 sti ujutro.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 30 m
  • Plaža: 40 m
  • Centar: 1.5 km
  • Trgovina: 40 m
  • Restoran: 30 m
  • Doktor: 1 km
  • Ljekarna: 1 km
  • Banka: 1 km
  • Pošta: 1 km
  • Benzinska crpka: 2 km
  • Zračna luka: 100 km
  • Disco klub: 1 km
Vrsta plaže
Pješčana, Šljunčana,
Dodatni sadržaji
Nudimo vam dvosobne apartmane s pogledom na more za 2 2 osobe. Svaki apartman ima kupatilo, tv-sat, spavaća soba s terasom, dnevna soba s terasom u kojoj su sjedeće garniture, trosjed za razvlačenje (160x200) služi kao pomoćni ležaj za dvije osobe. U dnevnoj sobi je velika kuhinja s štednjakom i hladnjakom, Apartman ima mogućnost klimatizacije Apartman se nalazi na drugom i trećem katu kuće. U našim apartmanima imate pribor za kuhanje, jelo i piće. Svaki gost dobije po jedan veliki (140x70) i jedan mali (100x40) ručnik. Ručnici se mijenjaju po dogovoru odnosno potrebi gosta.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Tomi
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 8 komentara
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Vsetín, Češka Republika
Odlično! (5/5) Boravio u A2+2, Kolovoz 2023
Odmor

Lijep, čist, moderan smještaj. Apartman ima sve što je potrebno. Prekrasan pogled na more. Plaža je blizu i pogodna za djecu. Do centra Trogira potrebno je oko 20 minuta hoda. Vlasnik je vrlo ugodan. Odličan odmor. Hvala vam!

Preporučujem za : Noćne izlaske, Obitelji s djecom,
Komentar preveden sa Češki - Prikaži original
Hannover , Njemačka
Odlično! (5/5) Boravio u A2+2, Srpanj 2023
Odličan odmor

Bio je to super sjajan odmor! Vlasnik je jako, jako ljubazan, apartman je dobro održavan, čist s pogledom na more! Apartman ima sve što je potrebno! Plaža čista! Trgovina gdje možete pronaći sve, odmah iza ugla! Restoran točno nasuprot, hrana je također vrlo ukusna!

Preporučujem za :
Komentar preveden sa njemački - Prikaži original
Gračanica, Bosna i Hercegovina
Odlično! (5/5) Boravio u A2+2, Rujan 2022
Odličan smještaj

Odličan smještaj. Moderno uređeno na dobroj lokaciji. Vlasnik Mirko jako ljubazan i susretljiv. Od centra grada udaljeno 10 minuta lagane šetnje. Plaža udaljena do 50 metara od smještaja. Preporučujem za ugodan odmor.

Preporučujem za : Aktivni odmor, Noćne izlaske, Osobe željne mira, Starije osobe, Obitelji s djecom, Turiste bez auta, Romantičare, Osobe s invaliditetom, Razgledavanje,
Prikaži sve komentare
Dražena i Mirko Puda Oglašivač od 2010
Govori:
Hrvatski, Engleski, Njemački,
Više o domaćinu

Drago nam je da želite provesti vaš odmor u našoj kući. Radujemo se vašem dolasku!!!

Oglas Apartmani Tomi je pregledan 79405 puta od 19.02.2018.