Apartman AnteNovigrad (Zadar) - Zadar i okolica

cijena od € 35 na noć
Ups, izgleda da ovaj oglas trenutno nije aktivan. Bez panike, za Vas imamo veliki izbor odličnog smještaja u gradu Novigrad (Zadar) i regiji Zadar i okolica!
Opis objekta

Komforan apartman smješten je u prizelju obiteljske kuće udaljen samo 10 metara od mora. Prije tri godine kompletno je renoviran i novo opremljen. Parking je osiguran te je besplatan. Udaljenost od plaže je samo 5 minuta lagane šetnje uz rivu. Doživite odmor daleko od gradske gužve i vreve, a opet sa svim bitnim sadržajima poput restorana, caffe barova, supermarketa, gradske tržnice i pekare. U večernjim satima možete prošetati po gradskoj rivi te kroz stari dio grada koji će Vas vratiti u neka prošla vremena. Posjetite gradski muzej ili jednostavno uživajte u prekrasnim zalascima sunca. Novigrad je slikoviti povijesni gradić smješten na južnoj obali Novigradskog mora u uskom i dugom zaljevu podno planine Velebit. U Novigradsko more ulijeva se rijeka Zrmanja, stoga je ono bogato ribom i školjkama. Na rijeci Zrmanji možete uživati u raftingu, i vožnji kajakom, dok se iz Novigrada lako može posjetiti grad Zadar. , nacionalni parkovi Paklenica, Plitvice, Krka i Kornati.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 10 m
  • Plaža: 200 m
  • Trgovina: 70 m
  • Restoran: 50 m
  • Pošta: 300 m
  • Benzinska crpka: 12 km
  • Zračna luka: 30 km
  • Nacionalni park: 35 km
Vrsta plaže
Šljunčana, Betonska,
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartman Ante
Dino Vlatković Oglašivač od 2016
Govori:
Hrvatski, Engleski, Slovenski,
Više o domaćinu

Rođen sam 16. 01. 1984. godine u gradu Rijeci, gdje i živim. Radim u firmi Automatic Servis kao serviser Vending i HoReCa automata. U slobodno vrijeme bavim se crossfitom, volim putovati te sam ljubitelj motociklizma. Svako ljeto provodim u Novigradu, koliko mi posao dopusti. Roditelji, Milka i Ante, su u mirovini i zive u Novigradu. .

Oglas Apartman Ante je pregledan 5687 puta od 19.05.2016.