Apartmani Morska ZvijezdaNovi Vinodolski - Kvarner i gorje

cijena od € 100 na noć
Ups, izgleda da ovaj oglas trenutno nije aktivan. Bez panike, za Vas imamo veliki izbor odličnog smještaja u gradu Novi Vinodolski i regiji Kvarner i gorje!
Opis objekta

Iznajmljuju se kompletno i suvremeno opremljeni apartman sa 6 ležaja uz mogućnost dodatna 2 pomoćna ležaja s prekrasnim pogledom na more, blizu svih sadržaja, restorana, mora i plaža. Idealno za miran obiteljski odmor. Možete birati između pješćane i šljunčane plaže kojer su udaljene 750m od apartmana. Plaže se sastoje od bezbroj sadržaja koji su prilagođeni djeci svih uzrasta. Apartman se sastoje od spavaćih soba, kupaone, kuhinje i balkona te je na raspolaganju prekrasna terasa s pogledom na more i roštiljem. Također svaki apartman ima klima uređaj i besplatan internet. Imamo i ograđen parking(udaljen 150m od apartana) koji se nalazi u hladu, pa će i Vaš limeni ljubimac biti na sigurnom za vrijeme Vašeg odmora. Do centra je svega par minuta šetnje, tako da Vam i večeri mogu biti ispunjene raznim aktivnostima.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
MODEL PLAĆANJA - transakcijski račun Način rezerviranja apartmana. Vi nas kontaktirate pomoću priloženog formulara, e-maila ili telefona. Za potvrdu rezervacije potrebno je uplatiti 60% ukupnog iznosa. Kada primimo uplatu poslat ćemo Vam e-mail da Vas obavijestimo da je rezrervacija potvrđena. Idealno vrijeme dolaska je od 14, 00 h pa nadalje Idealno vrijeme odlaska je do 10, 00 h
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 700 m
  • Plaža: 700 m
  • Centar: 100 m
  • Trgovina: 200 m
Vrsta plaže
Pješčana, Šljunčana,
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Morska Zvijezda
Oliver Martinjaš Oglašivač od 2019
Govori:
Hrvatski, Njemački,
Oglas Apartmani Morska Zvijezda je pregledan 16558 puta od 14.06.2019.