Apartmani IvaDramalj - Kvarner i gorje

cijena od € 45 na noć
Ups, izgleda da ovaj oglas trenutno nije aktivan. Bez panike, za Vas imamo veliki izbor odličnog smještaja u gradu Dramalj i regiji Kvarner i gorje!
Opis objekta

Veliki apartmani s prekrasnim pogledom na more. Apartman Iva 1 nalazi se u prizemlju. Apartman ima dvije spavaće sobe (jedna s bračnim krevetom, jedna s dva (spojena) ležaja), boravak i potpuno opremljenu kuhinju te kupaonicu. U boravku dodatni kauč na razvlačenje. Apartman ima veliku terasu s pogledom na more. Apartman Iva 2 nalazi se na 1 katu. Apartman ima dvije spavaće sobe (jedna s bračnim krevetom, jedna s dva (spojena) ležaja), boravak i potpuno opremljenu kuhinju te kupaonicu. U boravku dodatni kauč na razvlačenje. Apartman ima veliku natkrivenu terasu s pogledom na more. Parking, klima, wi-fi, završno čišćenje, posteljina, ručnici, kuhinjske krpe i boravišna pristojba uračunati su u cijenu Napomena - smještaj za petu osobu nadoplaćuje se: - 38 kn (cca 5 EUR) od 01.06.-15.09.2021.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
-Na dan dolaska ulazak u app nakon 14 h, na dan odlaska izlazak do 10 h -Djeca do 3 godine u sobi s roditeljima -uključena u cijenu -Za boravak manje od 4 noći cijena se uvećava za 30 % Prema propisima RH i zbog obveze registracije u „e-visitor“ obvezni smo prilikom dolaska prikupiti Vaše osobne podatke: ime, srednje ime i prezime, vrsta i broj isprave o identitetu, spol, prebivalište, rođenje (država, mjesto, datum), državljanstvo. Napomena: navedene cijene su informativnog karaktera. Ovisno o valuti koju ste odabrali, zbog preračunavanja mogu malo odstupati od stvarnih cijena. Za točne službene cijene u kunama molimo obratite se domaćinu.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 400 m
  • Plaža: 400 m
  • Centar: 300 m
  • Trgovina: 300 m
  • Restoran: 400 m
Vrsta plaže
Šljunčana, Betonska, Stjenovita,
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Iva
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 1 komentara
Kraków, Poljska
Odlično! (5/5) Boravio u Apartmani Iva, Kolovoz 2017
Super mjesto

Stan se nalazi u mirnom i tihom području. Kuhinja je dobro opremljena, udobna kreveta, a cijeli stan je vrlo čist. Ima dosta ormara i polica za jednostavno postavljanje svojih stvari. Pogled s prozora na more je divno. Plaža je pomaknuti cca. 600 m, ali to nije bio problem. Trgovina, mjenjačnica i restorani nalaze se u blizini. Vlasnik odgovara na e-mailove brže i konkretnije Mjesto je super ako jednog dana u drugim dijelovima Hrvatske, bili smo na otoku Krku, Plitvička jezera, Rijeci i gornjem Vojak (prekrasan pogled). Sveukupno smo voljeli ostati na tom mjestu.

Preporučujem za : Aktivni odmor, Osobe željne mira, Starije osobe, Obitelji s djecom, Romantičare, Razgledavanje,
Komentar preveden sa poljski - Prikaži original
Iva Čatipović Oglašivač od 2017
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Oglas Apartmani Iva je pregledan 47194 puta od 19.02.2017.