Apartman ActaNovi Vinodolski - Kvarner i gorje

cijena od € 50 na noć
Ups, izgleda da ovaj oglas trenutno nije aktivan. Bez panike, za Vas imamo veliki izbor odličnog smještaja u gradu Novi Vinodolski i regiji Kvarner i gorje!
Opis objekta

Novoopremljeni apartman, 50 metara od mora, u mirnom dijelu Novog Vinodolskog. Apartman se sastoji od jedne dvokrevetne spavaće sobe s TV-om, dnevnog boravak s pomoćnim krevetom za dvije osobe, i TV-om. Kompletno opremljena kuhinja s blagovaonom: električno kuhalo, napa, pećnica, mikrovalna pećnica, hladnjak sa zamrzivačem, perilica posuđa, kuhalo za vodu i toster. Kupaona - tuš kabina, umivaonik, WC, bide, perilica rublja i sušilo za kosu. Balkon s pogledom na more. Apartman je okružen zelenilom, ima uređeno dvorište sa zajedničkim roštiljem. Blizina stjenovitih, šljunkovitih i betonskih plaža, samo par minuta hoda. Osigurano parkirno mjesto ispred zgrade.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Način rezerviranja apartmana: 1. Vi nas kontaktirate pomoću priloženog formulara, e-maila ili telefona. 2. Mi Vam se javimo povratno da potvrdimo dostupnost apartamana (koja vrijedi 48 sati) i način plaćanja 3. Za potvrdu rezervacije potrebno je avansno uplatiti 30% ukupnog iznosa. 4. Kada primimo uplatu poslat ćemo Vam e-mail da vas obavijestimo da je rezervacija potvrđena. 5. Ostatak iznosa plaćate na dan dolaska. Dolazak u apartman je nakon 14 sati, a izlazak iz apartmana je do 10 sati.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Šaljemo pismenu potvrdu rezervacije (voucher)
Udaljenost od objekta
  • More: 50 m
  • Plaža: 50 m
  • Centar: 800 m
  • Trgovina: 300 m
  • Restoran: 100 m
  • Doktor: 700 m
  • Ljekarna: 700 m
  • Banka: 700 m
  • Pošta: 600 m
  • Benzinska crpka: 600 m
  • Autobusni kolodvor: 600 m
  • Zračna luka: 300 km
  • Marina: 500 m
  • Sportske aktivnosti: 600 m
  • Disco klub: 800 m
  • Casino: 600 m
  • Nacionalni park: 50 km
Vrsta plaže
Šljunčana, Betonska, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
Piće dobrodošlice uključeno je u cijenu. U cijenu su uključeni: boravišna pristojba, internet, klima, satelitska televizija, posteljina i ručnici, osnovne kućanske potrepštine (u kuhinji i kupaoni) i završno čišćenje.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartman Acta
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 12 komentara
Zagreb, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u A2+2, Srpanj 2019
Savršen odmor

Prekrasan apartman. Imali smo dojam kao da smo prvi koji u njemu borave. Oprema apartmana nas je oduševila. Sve osmišljeno i opremljeno do najsitnijeg detalja. Čisto, uredno, mirisno. Udobni krevet. Prekrasan pogled na more. Izrazito uslužni i ljubazni domaćini. Označeno parkirno mjesto, rezervirano samo za apartman. Svega smo se nagledali ovih godina ljetujući ali ovo je bilo toliko lijepo da svih tjedan dana naprosto nismo vjerovali da nam se ovako nešto lijepo dogodilo. Iskreno se nadamo da će nas i dogodine poslužiti sreća da dobijemo slobodan termin.

Preporučujem za : Osobe željne mira, Starije osobe, Obitelji s djecom,
Győr, Mađarska
Odlično! (5/5) Boravio u A2+2, Srpanj 2019
Praznici u srpnju 2019. godine

Sa sinom smo proveli 1 tjedan u ovom prekrasnom stanu! Bilo nam je sjajno iskustvo lokacija apartmana i pogled na more !! Bili smo vrlo zadovoljni ljubaznom pažnjom pića dobrodošlice u hladnjaku !! Riva je fantastična, voda je kristalno čista! Centar je dalje tako vrlo mirno tiho okruženje !! Stan je vrlo lijep, čist dobro opremljen, sve potrebe su zadovoljene! I vrlo udobni kreveti što je vrlo važno !! Samo lijepa sjećanja i stvarno dođite nazad !!!! Puno vam hvala što ste imali tako sjajan odmor !!! Erika Tomi Tomika DOBRODOŠLI !!!!!

Preporučujem za : Aktivni odmor, Noćne izlaske, Osobe željne mira, Razgledavanje,
Komentar preveden sa mađarski - Prikaži original
gornja radgona, Slovenija
Odlično! (5/5) Boravio u Apartman Acta, Srpanj 2018
Odmor u vrhunskom apartmanu ACTA!

Pozdrav! Ove godine smo s porodicom prvi puta proživljavali svoj godišnji odmor u tom apartmanu i u tom kraju. Mogu reći samo dobre stvari o svemu, a najviše o apartmanu. Taj apartman je zaista vrhunski, u njemu ima svega što ti treba i to zaista kvalitetni aparati, pribor, posuđe, klima uređaj, Wi-Fi, ma zaista sve. Apartman je veoma čist, a i domaćica se trudi da se apartman preda drugome u veoma čistom i besprijekornome stanju. Mi inače dolazimo iz Slovenije i zaista smo zahvalni i vlasnici i gazdarici tog apartmana gospođi Zrinki na veoma korektnome odnosu i zahvaljujemo još jednom na svemu a najviše na prijatnom odmoru što smo ga preživjeli kod vas! Porodica Jaušovec iz Slovenije!

Preporučujem za : Aktivni odmor, Osobe željne mira, Starije osobe, Obitelji s djecom, Romantičare, Razgledavanje,
Prikaži sve komentare
Zrinka Agačević Oglašivač od 2014
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Oglas Apartman Acta je pregledan 48701 puta od 24.07.2014.