Apartman BombonSelce - Kvarner i gorje

cijena od € 90 na noć
Ocjena gostiju na temelju 3 komentara
Odlično! 5/5
Opis objekta

Suvremeno opremljen apartman na dvije etaže ( samostojeća kuća u nizu ) s vlastitom terasom u staroj jezgri gradića na izuzetno mirnoj lokaciji a svega 50 m udaljeno od centra, u neposrednoj blizini supermarketa, pošte, mjenjačnica, kafića i restorana. udaljenost od plaže 100 m. Na gornjoj etaži nalazi se spavaonica s francuskim krevetom 160x200, te kupaonica, a na donjoj etaži je dnevni boravak s kuhinjom, te kutna garnitura koja se koristi kao pomoćni ležaj 160x200. Apartman je u potpunosti opremljen svime za ugodan odmor. Pred ulazom je terasa veličine 10 m2 koju je moguće koristiti kao ljetnu blagovaonicu ili kao svoj kutak za odmor. Pušenje u objektu nije dozvoljeno Kućni ljubimci nisu dozvoljeni. Za goste je osiguran parking za jedno vozilo na 5 min hoda od apartmana. Nakon odlaska gostiju apartman se detaljno dezifincira, i poduzete su sve mjere za zaštitu gostiju od infekcija. U slučaju potrebe postoji medicinska pomoć u blizini, dostupna 24 h.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Polog pri rezervaciji 20% od ukupne cijene koji se uplaćuje na račun, razliku gost plaća prilikom dolaska u gotovini. Rezervaciju je moguće otkazati 30 dana prije predviđenog dolaska uz povrat pologa, otkazivanje unutar 30 dana polog se ne vraća Polog od 200 eur-a prilikom dolaska za eventualno nastalu štetu ili kvarove na uređajima koji se vraća u cijelosti ako nema štete ili kvarova.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Šaljemo pismenu potvrdu rezervacije (voucher)
Udaljenost od objekta
  • More: 60 m
  • Plaža: 60 m
  • Centar: 50 m
  • Trgovina: 50 m
  • Restoran: 60 m
  • Doktor: 70 m
  • Ljekarna: 50 m
  • Banka: 50 m
  • Pošta: 80 m
  • Benzinska crpka: 500 m
  • Zračna luka: 30 km
Vrsta plaže
Šljunčana, Betonska, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
Piće dobrodošlice Društvene igre
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartman Bombon
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 3 komentara
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Varaždin , Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u A2+2, Kolovoz 2020
Vrhunski apartman

Prekrasan, izvrsno opremljen apartman. Preporuka za parove koji traže miran odmor. Vlasnica je ljubazna i simpatična.

Preporučujem za : Osobe željne mira, Obitelji s djecom,
Třinec, Češka Republika
Vrlo dobro (4/5) Boravio u A2+2, Srpanj 2019
Sjajan odmor!

Ostali smo u stanu ovog srpnja. Razgovarati sa gospođom Ines savršeno. Pisali smo SMS, opisali nam put i lijepo nas ugostili. Apartman točno onako kako je opisano, iako malen, ali lijep i čist !! Spavaća soba na katu gdje spavaju dvije odrasle osobe, a dolje u dnevnom boravku kuhinjski kauč na razvlačenje u kojem dvije osobe udobno spavaju. Stan je u mirnoj ulici, ali samo nekoliko metara od centra i luke. Prekrasna pješčana plaža pogodna za malu djecu malo je udaljenija od spomenute, oko 10 minuta laganom šetnjom. (Na žalost, u sezoni smo glavu, pa radije posuđujemo ležaljke kako bismo imali svoj prostor. 2 ležaljke i suncobran oko 350 CZK) Uz obalu puno restorana i lijepih šetnji navečer.

Preporučujem za : Aktivni odmor, Osobe željne mira, Obitelji s djecom, Romantičare,
Komentar preveden sa Češki - Prikaži original
Zagreb, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u Apartman Bombon, Lipanj 2019
Recenzija boravka

Prekrasan maleni prostor,osmišljen i iskorišten do zadnjeg centimetra, čist, uredan i jako ugodan za boravak. Izuzetno susretljiva i ljubazna vlasnica koja je ,opremivši apartman, mislila i na najmanji detalj, kao i na potrebe svakog gosta pa ne znam koga bi to moglo ostaviti ravnodušnim. Apsolutno zaslužuje ime Bombon i mi ćemo se svakako vraćati. Jedina “mana” je malo glasniji susjed.....dobrodušan, ali definitivno preglasan pa nema dugog spavanja

Preporučujem za :
Ines Krivak Bolanca Oglašivač od 2018
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Više o domaćinu

Društvena, vesele naravi, gostoljubiva

Oglas Apartman Bombon je pregledan 45122 puta od 08.05.2018.