Apartmani MojcaSelce - Kvarner i gorje

cijena od € 70 na noć
Ocjena gostiju na temelju 2 komentara
Dobro 3/5
Opis objekta

Kompletno i suvremeni opermljeni apartmani u mirnom predjelu Selca, sa krasnim pogledom na otok Krk i Kvarner. Objekt se nalazi 3 min od centra koji nudi raznovrstan sadržaj: banka, pošta, ljekarna, trgovine, barovi, restorani...U sklopu objekta nalazi se veliko dvorište i parking. Kućni ljubimci su dobrodošli. PLAVI apartman nalazi se u podkrovlju i nudi sav komoditet opremljnog stana. Kuhinjski aparati su na raspolaganju (hladnjak, zamrzivač, perilica suđa, pečnica, mikrovalna. . ). Na balkonu se nalaze vrtna garnitura i 2 ležaljke. CRVENI apartman nalazi se na drugom katu i nudi svu opremu da ugodno provedete vaš odmor. Kuhinjski aparati su na raspolaganju (hladnjak, zamrzivač, perilica suđja, mikrovalna...), Na balkonu se nalaze vrtna garnitura i 2 ležaljke. SIVI apartman nalazi se na drugom katu, ima manju kuhinju sa kuhinjskim aparatima za ugodan boravak (hladnjak, zamrzivač, perilica suđja, mikrovalna...) te jednu sobu. Na balkonu se nalaze vrtna garnitura i 2 ležaljke.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Rezervacije apartmana obavljaju se uplatom avansa u visini 30% ukupne ugovorene cijene na bankovni račun vlasnika objekta. Preostali ugovoreni dio od 70% plaća se gotovinom kod dolaska u apartman. Prilikom kraćeg boravka od tri dana cijena se povisuje za 30%. Kod dolaska obaveza je gosta predati osobne dokumente (os. iskaznica/putovnica) na uvid i za prijavu turističkom uredu i PU. Vrijeme dolaska u apartmane je poslje 16:00 sati. Vrijeme odlaska iz apartmana je do 10:00 sati. Kućni ljubimci su dobrodošli jer smo i mi vlasnici psa, njemačkog ovčara koji se zove Rex. Za sve dodatne informacije molim Vas da nam se obratite sa punim povjerenjem na e-mail ili telefon. Boravišna pristojba je uključena u cijenu
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Šaljemo pismenu potvrdu rezervacije (voucher)
Udaljenost od objekta
  • More: 300 m
  • Plaža: 300 m
  • Centar: 200 m
  • Trgovina: 200 m
  • Restoran: 200 m
  • Doktor: 200 m
  • Ljekarna: 200 m
  • Banka: 200 m
  • Pošta: 200 m
  • Benzinska crpka: 2 km
  • Autobusni kolodvor: 100 m
  • Željeznički kolodvor: 40 km
  • Zračna luka: 30 km
  • Marina: 200 m
  • Sportske aktivnosti: 200 m
  • Disco klub: 2 km
  • Casino: 2 km
  • Nacionalni park: 70 km
Vrsta plaže
Pješčana, Šljunčana, Betonska, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
U našem vlastništvu je manja barka s kojom vas možemo odpeljati na neke manje, samotne plaže koje se rasprostiru na predjelu između Selca i Novog Vinodolskog ili na neku skrivenu uvalu na otoku Krku (max. 4 osobe). U tom slučaju morate uzeti sve potrebštine za ugodan boravak na plaži (rashladnu torbu sa pićem i hranom, suncobran...) jer se na tim lokacijama ne nalazi ugostiteljski objekti. Povratak po dogovoru. Obalna cesta kojom je Selce povezano sa Crikvenicom, Dramljom i Jadranovom nudi idelnu rutu za šetnje ili obiteljske vožnje biciklom jer su visinske razlike minimalne. Ukoliko dolazite sa biciklom, možete ga pospremiti na sigurno u našoj garaži. Idealne su i rute za lagani jutarnji jogging uz more ili malo teži trekking kroz šumu.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Mojca
Komentari
Dobro 3/5
Ocjena gostiju na temelju 2 komentara
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Linz, Austrija
Ne zadovoljava (1/5) Boravio u A4+1, Srpanj 2021
Katastrofa

Gospođa nas je fino dočekala, međutim izašao je njen čovjek i počeo nas vrijeđati i govoriti "glupi Bosanci, eo vam ovdje roštilj pa možete peci te svoje ćevape", te je htio započeti tuču i zvati policiju.

Preporučujem za : Turiste bez auta,
Stuttgart, Njemačka
Odlično! (5/5) Boravio u A2+1, Kolovoz 2021
Sve pohvale

Gospođa Milena jedna divna osoba koja nas je dočekala ljubazno i prijatno, Apartman čist, uredan i moderno opremljen. Sve što vam je potrebno za jedan odmor. Plaža U blizini svega 5 minuta hoda..kao što smo dočekani od domaćina tako smo i ispraćeni srdačno. Rado ću se vratiti i sljedeće ljeto ovamo.

Preporučujem za :
Milena Saković Oglašivač od 2018
Govori:
Hrvatski, Engleski, Njemački, Slovenski, Poljski, Ruski,
Više o domaćinu

Poštovani gosti, Veliko veselje će mi biti ugostiti Vas u svojoj kući, da provedete ugodan odmoru u našem malom Selu. Prilikom svojih putovanja, planinarenja i landranja stekla sam puno iskustva u odnosu domačina prema gostu i obratno šta mi pomaže da iskustva iskoristim i učinim ih još boljim za Vas i mene. Uz srdačan pozdrav Vaš domačin Mojca

Oglas Apartmani Mojca je pregledan 73894 puta od 21.06.2018.