Apartman MiraKrk Šilo - Otoci

cijena od € 50 na noć
Ocjena gostiju na temelju 6 komentara
Odlično! 5/5
Opis objekta

Apartman s prekrasnim pogledom na more i Crikvenicu nalazi se u mirnom dijelu mjesta Šilo, 200 m od centra i 100 m od plaže. Apartman koji je kategoriziran s 4 zvijezdice je na I katu kuće, te se sastoji od dnevnog boravka, spavaće sobe, kupaonice i prostrane terase koja je cijeli dan u hladu. Apartman je kompletno namješten i opremljen, uključujući klima uređaj. U dvorištu se nalazi siguran parking za nekoliko vozila, a za Vas smo osigurali jedno natkriveno parkirno mjesto gdje će Vam vozilo biti sigurno u slučaju nevremena (tuča). U dvorištu je i roštilj koji Vam je na raspolaganju kada god želite. Ulaz u apartman je s vanjske strane kuće, tako da nema nikavih zajedničkih prostorija te Vam je osigurana privatnost i sigurnost.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Sve detalje oko plaćanja, rezervacija, dolaska te ostalih detalja ćemo se dogovoriti s Vama na način kako Vama najviše odgovara. Dodaci na cijenu: Pomoćni ležaj: 9 EUR/danu Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Šaljemo pismenu potvrdu rezervacije (voucher)
Udaljenost od objekta
  • More: 100 m
  • Plaža: 100 m
  • Centar: 200 m
  • Trgovina: 200 m
  • Restoran: 100 m
  • Doktor: 300 m
  • Ljekarna: 200 m
  • Pošta: 300 m
Vrsta plaže
Pješčana, Šljunčana, Betonska, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
Našim gostima stojimo stalno na raspolaganju jer živimo u istoj kući u prizemlju, a apartman na katu iznajmljujemo, te nemamo više apartmana. U mogućnosti smo organizirati obilazak mjesta, te preporučiti restorane i znamenitosti mjesta i okolice. Sve naše goste nakon napornog puta očekujemo s osvježavajućim pićem dobrodošlice. Kako smo se tek počeli oglašavati ovim putem, još nemamo mnogo recenzija zadovoljnih gostiju, ali vjerujte nam, do sada su svi naši gosti odlazili izuzetno zadovoljni, a to nam je najveća nagrada i najbolja reklama... Kalendar rezervacija redovno ažuriramo, molimo Vas da dostupnost provjerite u kalendaru.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartman Mira
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 6 komentara
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Dugo Selo, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u A2+2, Kolovoz 2022
Kao kod kuće

Naša obitelj osjećala se kao kod kuće. Apartman je bio čist i uredan, imali smo baš sve što nam je potrebno za mirno i ugodno ljetovanje. Teta Mira je prekrasna osoba, simpatična, topla, vedra, i našem trogodišnjaku jako draga - kao da mu je baka

Preporučujem za :
Veresegyház, Mađarska
Odlično! (5/5) Boravio u A2+2, Kolovoz 2019
Savršeno!

Bili smo na mnogim mjestima u svijetu koji žive na sličnim mjestima, ali bolje opremljeni stan još nismo vidjeli. Gospođo Mira, vila, mislim da ne možemo pronaći bolji smještaj.

Preporučujem za : Osobe željne mira, Starije osobe, Obitelji s djecom,
Komentar preveden sa mađarski - Prikaži original
Celje, Slovenija
Odlično! (5/5) Boravio u Apartman Mira, Srpanj 2019
Lijep stan, prekrasan pogled

Preporučujem svima koji se žele opustiti na mirnom i ugodnom mjestu. Dama je vrlo ljubazna Stan je lijep i održavan. Pogled s balkona je puno bolji nego na slici.

Preporučujem za : Aktivni odmor, Osobe željne mira, Starije osobe, Obitelji s djecom,
Komentar preveden sa slovenski - Prikaži original
Prikaži sve komentare
Mira Kunek Oglašivač od 2015
Govori:
Hrvatski, Engleski, Slovenski,
Više o domaćinu

Mi smo mali iznajmljivač koji iznajmljuje samo jedan apartman, te se stoga možemo u potpunosti posvetiti našem gost. Veselimo se Vašem dolasku!

Oglas Apartman Mira je pregledan 70177 puta od 08.06.2015.